Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A niko se ne pita gde sam ja...:think:

LM,ne citam vec danima i to me tako nerviraaaaa....

Bila sam u knjizari sa mm i odvojila sam 4 knjige sa akcije.

-Jarčeva fešta - Mario Vargas Ljosa
-Rat za smak sveta - Mario Vargas Ljosa
-Nasleđe - Ketrin Veb
-Vodenica na Flosi - Džordž Eliot
,procitala davnih dana,al zelim da je imam.

Kao poklon za dve devojcice uzeli Pogledajte prilog 294437 i Pogledajte prilog 294438,odusevljena sam.

Kako si prošla s cenom, s obzirom da akcija kreće od danas?

Japanski ljubavnik uopšte nije loš. ali je totalno različit od njenih prethodnih romana. U stvari, oni su svi totalno različiti...:lol:

Mirka, nije loša Tigrova žena, mada je više izvikana jer je pisala devojčica sa naših prostora.

Elefterija je primetila, a ja proverila, da ova Lagunina akcija nije isplativa za nas sa popustom od 25%, jer oni nude 15% + 15% na tri knjige, što ispadne manje nego nama s naših 25% + 10% na tri knjige. :(

- - - - - - - - - -

Ubiće me Ester zbog ovog niza...:rumenka:

Japanski ljubavnik uopšte nije loš. ali je totalno različit od njenih prethodnih romana. U stvari, oni su svi totalno različiti...:lol:

Mirka, nije loša Tigrova žena, mada je više izvikana jer je pisala devojčica sa naših prostora.

Meni se Tigrova žena nije dopala. Slažem se da se fama oko ove knjige podigla zbog toga što je spisateljica sa naših prostora. Da je Kanađanka ili Amerikanka teško da bi se puno njih azletelo ad je kupi.

Čitao neko Dablin strit? A Snežana je morala da umre? Hoću da kupim neki dobar krimić ali ne znam za koji da se odlučim.

- - - - - - - - - -

Možda se meni Japanski ljubavnik svideo jer nisam čitala Mati pirinča pa sam knjizi pristupila bez velikih očekivanja.

Pa kako sad 15+15, kad su na FB stranici objašnjavali da se popusti sabiraju i da oni koji imaju maximalan popust mogu odmah da umanje cene za 46%
Nisam se udubljivala, ali sada ću dobro da razmotrim.
Ako je tako, a nikad ne sumnjam u tvoje računice...onda nam se ne isplati...

Ovako piše na sajtu:
Umesto dosadašnjih 10 odsto količinskog popusta, kupovinom 3 i više Laguninih knjiga popust će skočiti na 15 odsto, a na 100 odabranih naslova uz članske i količinske popuste odobrićemo dodatnih 15 odsto popusta.

Poslednja izmena:
E zvala sam Klub čitalaca.
Kaže žena ovako: 100 knjiga je na akciji i cene su im snižene 15%, zatim se obračunava članski popust ( u mom, a i vašem slučaju to je 25%) i ako se uzme više od tri ide još 15% na količinu.
Onda nam se isplati...
Rado?

I kažem ženi da forumašimo i da se lepo družimo ( ne otkrivši mesto) i da je naša knjiga ULJKIPLJ i ona sva oduševljena kaže da je knjiga divna i da je rasprodata, ali da su iz svojih knjižara povukli neprodate primerke i da imaju ukupno tri i ostavi mi jednu! Ovaj moj se oduševio kad sam mu rekla da po povratku s posla svrati po nju...ali razume on mene s tim knjigama...
Presrećna sam!

Baš da čujem utiske. Kupila sam je za džabaka na Limundu, ali, cigla, brate...
Nece biti skoro,ko zna kada ce doci na red...
Lutkica prava. :heart: Takva sam ja bila u njenim godinama, bela, plava... I imala sam takvog psa.:zaljubljena:
:heart:
Majo, preslatki ste, porasli, prolepsali se i nasli velikog prijatelja. Jel to vas pas?
Ti izgleda baš voliš LJosu!
.
Mm voli Ljosu,a sa njim i ja.:lol::heart:Polako pravimo njegov komplet.
A pas jeste nas,i pre 10ak dana smo od nje dobili 6 stenaca...:sad2:ne znamo sta cemo sa njima
A pretrhodni put se ostenila dva dana posle Dunjinog rodjenja.
Kako si prošla s cenom, s obzirom da akcija kreće od danas?
Samo sam ih odvojila,a danas idem po njih.;)
Koliko mi se cini usteda mi je oko 2000 din.
Izbor im je sada super.

Ja cu da vam napisem moju matematiku od malocas a vi sabirajte (tj ti Rado sabiraj)

Kupila sam

Tigrovu zenu 466,01 (pc 860)
Nasledje 482,27 ( pc 890)
Crveno more pod crvenim nebom 671,93 (pc 1240)

Imam 25% popusta regularno...aj sad da vidimo koliki sam popust dobila?

Ja cu da vam napisem moju matematiku od malocas a vi sabirajte (tj ti Rado sabiraj)

Kupila sam

Tigrovu zenu 466,01 (pc 860)
Nasledje 482,27 ( pc 890)
Crveno more pod crvenim nebom 671,93 (pc 1240)

Imam 25% popusta regularno...aj sad da vidimo koliki sam popust dobila?
Ok, tebi su utračunali tvojih 25%, njihovih 15% i 15% na količinu. Ja sam probala online kupovinu, nema mojih 25%.:(

Znači, dobro sam izračunala.
Onda nam se isplati :zper:

Mirka, Crveno more pod crvenim nebom je nastavak Laži Loka Lamore.
Kupila sam obe po preporuci, čula sam da su odlične i da već postoje ili se pišu nastavci...

Sa akcije imam sledeće knjige:
Hodočašće Emanuila Sina Božjeg - Pedro Roza Mendeš,
Japanski ljubavnik - Rani Manika,
Pod slobodnim suncem - Franc S. Finžgar,
Poslednje skretanje za Bruklin - Hjubert Selbi,
Rat za smak sveta - Mario Vargas Ljosa,
Tigrova žena - Tea Obreht,
Vodenica na Flosi - Džordž Eliot.

Kupiću uz kafu Leon i Luiz - Aleks Kapi.
Od mene dosta. Preskačem akciju.

Možda bih samo kupila Suprugu22. ako ima s kim da se udružim.

Znači, dobro sam izračunala.
Onda nam se isplati :zper:

Mirka, Crveno more pod crvenim nebom je nastavak Laži Loka Lamore.
Kupila sam obe po preporuci, čula sam da su odlične i da već postoje ili se pišu nastavci...

Pisite im mail I pitajte mozda postoji neki problem. Osim ako ne kupujete preko Delfija gde svakako nema 25% vasih jer oni ne priznaju to.
Kupujte preko laguninog sajta.

I jos nesto htedoh da pitam ...Ako je ovo sto sam kupila nastavak jel sad to znaci da moram da mu kupim I prvi deo :evil:???

Znači, ako se kupuje preko neta, manji je popust nego ako se ode direktno u knjižaru?
I meni je na spisku Crveno more pod crvenim nebom. Imam prvi deo, Laži Loka Lamore i super mi je.
Hvala Bogu pa su se setili da promene malo naslove na akciji, toliko su se vrteli jedni te isti da je vređalo inteligenciju. Ovde ima da se probere, bacila sam oko na barem 4-5 knjiga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back