Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E i ja juce procitah knjigu, nekako dodje do mene kusturicino novo djelo. Solidno je poceo sa tim pripovjetkama ali kako odmice sve vise ode u neku fantaziju. Nije moj fah isto kao ni njegovi filmovi.

ja stvarno umirem
što od vrućine, što od majstora, što od dosadnih knjiga, što od gostiju, što od žulja na peti koji je postao problem za hitnu., što od ljubavnih jada, što od raznih maltretiranja psihofičke prirode, đeca mi krf moju popiše, ....

I ja isto..i od vrucine i raznih drugih stvari..:confused: Najgore je kad si u zgradi pa nemas gde da mrdnes, kad covek ima dvoriste opet je malo lakse..

Ja sam počela Ostrvo ispod mora, Izabele Aljende. I odmah mi se svidja i podseća na njene ranije knjige koje sam čitala, (Kći sreće, zbog mesta dešavanja, egzotična zemlja). Sad mi samo treba neka plaža, na kojoj bih se izležavala i čitala. Ne mora more, moglo bi i Lido kad bi ga bilo. Ali nema ga. I ono je sad ostrvo ispod Dunava.

A sad odoh da dovršim ovaj film http://www.filmovizija.com/strani-film/the-sleeping-dictionary-2003-video_de126edc9.html
Jer spavati ne mogu
smilie_girl_249.gif

A klimu ću da uključim samo ako se onesvestim :evil:
Prelagano, naivno... Ne bih baš preporučila ovaj film
dudu2.gif

"Fukoovo klatno" je dosadno samo na početku. Kasnije ima ubrzanu radnju sa teorijama zavere i zaplete tipa kriminalističkog romana.

E, pa, hvala ti. Verovatno ću da nastavim, kad mi je drugar vrati. Dala sam mu je čim mi je stigla, bila mi preteška da je nosim kući, a stigla je sa još 5-6 na školsku adresu. To je bio onaj period kad mi je muž radio u drugu smenu, pa nisam htela da se traumira primajući moje pakete...:zcepanje:

I ovaj Makin je postao dosadan s ovim Ruskinjama... Ovo je knjiga priča, svaka je za sebe i baš me mrzi...:(

Prijatelji, ljubavnici i druge katastrofe, Fiona Nil

jesam li rekla da je čisto s.ranje...jesam..i jeste..smorila me samo tako, nerkakvi glupi engleski likovi sa tipično glupim engleskim problemima, svak svakoga sa svakim vara ili je prevario..uglavnom, pred kraj sam je pretrčala

a sad....tataratat

Ana, Hana i Johana, Marijane Frederikson
ja sam je već jednom čitala, dosata pozaboravljala, ali je odlična, odlična....prave švedske priče o tri žene, baba, majkai kćer
i uživam čitajući, nemam kaT, al' se baš trudim

- - - - - - - - - -

msm, ovo je bilo čisto poslovno izvječćije...dosta je bilo neozbiljnosti

Samo da javim da sam rešila da se borim i da ništa nije jače od mene. Jeste teško, treba početi iz početka ali želim. Sve vas volim i sve ste mi drage. Ljubim vas i grlim...

Čitam Švaler il Ljubavnik od Danijele Stil (Ne zove se tako al' da me ubijete, ne znam kako se zove)

Sad mogu i da umrem, divno veče večeras!:heart:

Valjda se svi tako osećaju. Ja se osećam. I treba biti usporen. Najbolje ležati u hladovini i ne raditi ništa. Ja inače vikendom ne čitam, uvek ima nešto da se radi po kući, a i u buljenje u TV mi oduzima vreme. A jedva čekam da nastavim Ostrvo ispod mora.

Samo da javim da sam rešila da se borim i da ništa nije jače od mene.
Jeste teško, treba početi iz početka ali želim. Sve vas volim i sve ste mi drage. Ljubim vas i grlim...

Čitam Švaler il Ljubavnik od Danijele Stil (Ne zove se tako al' da me ubijete, ne znam kako se zove)

Sad mogu i da umrem, divno veče večeras!:heart:
Za pravu odluku
post2003231208593759ke1.gif

Devojkeeeeeeeee evo i meeene :zbanana:

Zavrsavam Svetlost severa i bas, bas mi se dopada, sledeca mi je A planine odjeknuse
Kolega informaticar mi je obecao da ce mi namestiti internet na poslu :zper: tako da cu moci cesce da se javljam
Ljubim vas sve

Prijatelji, ljubavnici i druge katastrofe, Fiona Nil

jesam li rekla da je čisto s.ranje...jesam..i jeste..smorila me samo tako, nerkakvi glupi engleski likovi sa tipično glupim engleskim problemima, svak svakoga sa svakim vara ili je prevario..uglavnom, pred kraj sam je pretrčala

Nedavno sam je držala u rukama i umalo da je kupim jer su mi se dopale korice. Srećom, nisam.
Ove nedelje sam pročitala:
''Dom'' Toni Morison, Laguna: O povratniku iz rata (crncu) koji se bori da prebrodi traume i nastavi s normalnim životom. Tužno.
''Prekrijte joj lice'' P.D.Džejms (ovo P.D. je od Filis Doroti, starija britanska spisateljica) - veoma podseća na romane Agate Kristi, isti šablon i ambijent. U engleskom selu je došlo do ubistva i onda dolazi detektiv Skotland Jarda i ispituje jednog po jednog osumnjičenog i na kraju knjige se otkriva ubica.

I još da kažem da od ove vrućine nisam u stanju ništa da radim nego legnem i čitam..
Kupila sam 2 knjige za plažu pošto ćemo uskoro u CG na onoj 2 za 1 akciji u Vulkanu - jednu Aleksandru Poter i Dobro došao u moj svet(zaboravih ime autorke)

Djovana, uz tebe smo! Šta god da su problemi, žene su uvek jače!

Samo napred Giovanna :ok:

Nee! Nikako sad da umireš, kad je sve u redu...:tiganj:
Uživaj u životu, uz tebe smo...:ortakinje: :heart2:

Ispila se kafa, obrnula sam još jednu turu, iako je nikakva. Ovoga sam puta uzela erot'ku, ba... Bekstvo iz harema. Odmah se bacam na nju...:lb:

Za pravu odluku
post2003231208593759ke1.gif

Hvala vam do neba, znači mi...Biće valjda ok...

:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back