Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bila na od 18h na koncertu podrške Nišvilu, koji se odvijao na keju pored spomenika Šabanu Bajramoviću, bilo lepo, džez muzika, a onda u 21 samo prešla preko reke pa u Tvrđavu, na koncert Vlade Georgijeva. Zauzela sam divno mesto, prvi red iza ograde, bina se videla kao da sam unutra. Eto, tako sam odslušala dva koncerta za dž. :lol:

Kafu s knjigomom sam kupila u jednom dragstoru, ali to je jedini u celom gradu gde sam našla. Valjda još nisu trebovali svi...:think: Prošle godine je baš potrajalo, bilo je tih paketa svuda.

- - - - - - - - - -

I da se pohvalim, preživela sam Noć knjige. Nisam ni privrila u Lagunu. :lol:

Ja sam juče prošla ispred Lagune u Zemunu i nisam ni zavirila. Videla sam balone i čula nekog voditelja, a Avon devojke su bile ispred ulaza, međutim, otišla sam pravo kući :eek: (ni sama ne mogu da verujem).
Pročitala sam Tarantulu (Tjeri Žonke, Čarobna knjiga) - knjiga po kojoj je snimljen film The skin I live in sa Banderasom, pa sam, sve vreme dok sam čitala, tog doktora zamišljala kao Banderasa :rumenko: Ima samo 140 strana i brzo se čita, nije loše, drugačije je. I kraj se razlikuje od onog u filmu
čini mi se da Eva u filmu ubije doktora, a u knjizi ne
Sad moram da se spremam za neku svadbu, ćao ćao

ćao, lepo se provedi? Sigurno si već otišla

Krasuljčice, šta se sad dogadja s Nišvilom? Ja sam jednom davno na poslu primila telefonski poziv od njih i poslali su saopštenje kako su u teškoj finansijskoj situaciji i kako će možda morati da prestanu to da organizuju jer niko neće da pomogne. Uputila sam ih na redakciju kulture i mi smo to objavili, ali baš sam se rastužila. Za šta se sve troše pare, a tako neka manifistacija treba da se ugasi jer niko nema malo dobre volje da nešto para preraspodeli drugačije. Verovatno je sad opet tako nekako čim se organizuje podrška. Lepo što si bila. Imaju podršku i od mene. Makar i ovako. Ovo je sad predugačak post i Rada ga možda neće ni pročitati, ali imala sam potrebu da napišem.

Zavrsila sam danas Girl Missing od T. G.
Ovo je knjiga koja je na prelazu iz romanticnog u triler zanra, pa ima od svega po malo.
Posto sam je citala posle Hirurga, dosla mi je nekako mlaka,al opet interesantna :)

Sad sam pocela novu, Harvest, medicinski triler, od T. G.

Haha, džaba joj naslova, nije delovao!

Nemesis, ko je to T.G. i kakvi su to medicinski trileri? Ubistva u bolnicama? nepoznate bolesti? izazvane epidemije? Ja retko čitam trilere, ali ono što sam pročitala uglavnom mi se svidi, tipa Majkl Krajton i isl.

Haha, džaba joj naslova, nije delovao!

Nemesis, ko je to T.G. i kakvi su to medicinski trileri? Ubistva u bolnicama? nepoznate bolesti? izazvane epidemije? Ja retko čitam trilere, ali ono što sam pročitala uglavnom mi se svidi, tipa Majkl Krajton i isl.

Tess Gerritsen.
Njeni trileri, medicinski su: Bloodstream
Life Support
Harvest
The BOne Garden

- - - - - - - - - -

Ne znam bas tacno kakvi su, tek sam pocela da citam Harvest.
Desava se radnja u bolnici, radi se o donaciji organa, koliko sam skontala za sada..

Tess Gerritsen.
Njeni trileri, medicinski su: Bloodstream
Life Support
Harvest
The BOne Garden

- - - - - - - - - -

Ne znam bas tacno kakvi su, tek sam pocela da citam Harvest.
Desava se radnja u bolnici, radi se o donaciji organa, koliko sam skontala za sada..
To na engleskom :(
a zvuči zanimljivo o donaciji organa.
Meni je to OK i humano i sve ta donatorska kartica. A tako me koleginica svojevremeno izgrdila zbog toga, ispalo je da će da me ubiju ako se sazna da sam donator, da što pre dodju do organa. Mi smo majstori da u svemu vidimo neke zavere. Mislim, nisam još, ali rekla sam mužu ako mi se nešto desi da mogu da uzmu šta hoće. Meni posle više neće trebati.
Pu-pu, daleko bilo, samo razmišljam o svemu

Meni je to OK i humano i sve ta donatorska kartica. A tako me koleginica svojevremeno izgrdila zbog toga, ispalo je da će da me ubiju ako se sazna da sam donator, da što pre dodju do organa. Mi smo majstori da u svemu vidimo neke zavere. Mislim, nisam još, ali rekla sam mužu ako mi se nešto desi da mogu da uzmu šta hoće. Meni posle više neće trebati.
I ja sam paranoična kao i tvoja koleginica
Mada istovremeno znam da to više i nisu neki posebno poželjni organi :lol:
Preturili su oni poprilično godinica z;)
Ali sam isto rekla u slučaju neke nesreće: dajte sve što iole valja.
Pu, pu, daleko bilo :manikir:

- - - - - - - - - -

Čitam Otmenost ježa. Dobra.

Mojoj sreci nema kraja! Juce mi nestalo mace koje mi je mama poklonila divno, predivno, preslatko zuto kao Garfild, i nema ga ceo dan.
Naravno odmah sam Grofa ( kuce) optuzila da je smazao Garfilda :sad2:
Kad ono jutros na sred dvorista sedi Garfild i umiva se, jao kad sam jurnula cmakala sam ga do podne :mrgreen:
Sad je za kaznu u kuci a morala sam i Grofa da pustim u kucu da me ne bi grizla savest sto sam ga optuzila :zbanana::zbanana::zbanana: i sad ovako djuskamo svi u kuci

Dobar dan svima :)

Milice, bas lepe vesti :klap:

Mene nervira ovo zahuktavanje vrucine..izvinjavam se svima koji vole leto ali ja ne podnosim vrucine..:sad2: Samo kad vidim da ce biti visoka temp.vec mi se smuci..:confused:

Da mi je da se malo prosetam nekom recicom ili potokom, bas ovako..
tumblr_mlimkivr3k1rjzfkpo1_500_large.jpg

Mrs.Bi, jesu na engleskom, jer sam ih sa neta skinula :)

Verujem da bar neka ima i prevedena, u Laguninom izdanju :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back