Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
autobiografija...:rtfm:
u momentu sam mislila da me zahebavaš :zcepanje:
Melina Merkuri...Rođena kao Grkinja, edicija Plavi Jahač
a možeš i da uzmeš biografiju od Edit Pjaf, sestra njena pisala, ista edicija, isto odlična
:zcepanje::hahaha::zcepanje:
Nisam se zezala. A lepo sam pročitala da je autobiografija.
Ja stvarno nisam normalna :roll:
A jel se sestri svidela?
Jeste. Baš joj se svidela :D

Hvala devojke na divnim čestitkicama:heart:

Evo malo torte da se osladimo
GC_diner-style-strawberry-shortcake_s4x3_lg.jpg

Ja spremam ispit, nerviram se a u slobodno vreme malo čituckam Knjigu očeva od Mikloša Vamoša ( tako sam pogubljena, možda sam vam i rekla to već). MNOGO mi se sviđa za sada.

Takodje. Mogu da dodam Majstor i Margarita i zivo me interesuje ko je umrla sa avatara.
Esteritina imenjakinja Ester Vilijams. Šampionka u plivanju iz 30-ih godina prošlog veka, a kasnije glumica u "mjuziklima na vodi" osmišljenim specijalno za nju od kojih je najpoznatiji Bal na vodi.
Da li je citalo neko od vas Velika nedra i siroka bedra, Nobelovca Mo Jana? Bibliotekarka mi je preporucila sa odusevljenjem.
Nije mi poznato da je neko iz ove naše biblioteke čitao. Pa jesi uzela da budeš prva i da mu presudiš?

Muzika i tišina – Rouz Tremejn, Laguna 400 str. 10/10

Bile ste skroz u pravu. Jaaaaako lepa knjiga. A prelomila me Tatjana sa rečenicom-preporukom: „Bilo jednom jedno carstvo...“ :heart: Danska 1629.

Najviše su mi se dopali delovi koje piše kraljica. Kakav lik! :lol:
(Wild, ako nisi čitala mislim da je ova kraljica „tvoj tip“ u smislu lika koji bi ti se dopao za čitanje).

A u tim kraljičinim delovima mi se pa opet najviše dopala upotreba velikog slova.
Odličan efekat daje svakoj reči koju hoće da naglasi. Ja bih rado tako pisala. Postove recimo :D

Inače priča teče tako što nekoliko likova misli/priča u 1. licu. Njihove priče teku pa se prekidaju na određenom mestu i prepliću sa sledećom i tako...

Sve u svemu odgovorno tvrdim da bi se skoro svakoj od vas dopala jer je lepa, vedra, a plus je i istorijski dobro potkovana što joj daje na ozbiljnosti i težini.

Bile ste skroz u pravu. Jaaaaako lepa knjiga. A prelomila me Tatjana sa rečenicom-preporukom: „Bilo jednom jedno carstvo...“ :heart: Danska 1629.

(Wild, ako nisi čitala mislim da je ova kraljica „tvoj tip“ u smislu lika koji bi ti se dopao za čitanje).

A u tim kraljičinim delovima mi se pa opet najviše dopala upotreba velikog slova.
Odličan efekat daje svakoj reči koju hoće da naglasi. Ja bih rado tako pisala. Postove recimo :D

Inače priča teče tako što nekoliko likova misli/priča u 1. licu. Njihove priče teku pa se prekidaju na određenom mestu i prepliću sa sledećom i tako...

Sve u svemu odgovorno tvrdim da bi se skoro svakoj od vas dopala jer je lepa, vedra, a plus je i istorijski dobro potkovana što joj daje na ozbiljnosti i težini.

I meni se knjiga dopala, citala sam je prosle godine

Upravo sam zavrsila Kraj detinjstva od Artura Klarka . Nesto mi se ovih dana cita fantastika. Do otprilike polovine, malo i vise, bila mi odlicna a onda me razocarala
Ostalo sto sam pocela stoji, ne cita mi se trenutno

Utefterila na Goodreadsu!
Hvala i za čestitku i za preporuku;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back