Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Sutra Noć knjiga... Ide li neko? Ja možda odem ako ovo čudo od vremena bude se smilovalo pa umesto 13 pokaže 25 stepeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mala, knjiga očeva je u top mojih 1o, baš ne bih mogla trenutno da nabrojim ostalih 9, ali nije važno..mogla bih godišnje da je čitam

Mila moja. Hvala
Za tebe polovina, od jagoda i malina, nigde orasi na vidiku![]()

autobiografija...
Melina Merkuri...Rođena kao Grkinja, edicija Plavi Jahač

Prošli put mi je knjiga ispala skuplje nego da sam kupila običnog dana sa svojim popustom. Ne sećam se kako beše, ali je tako bilo.Na Noć knjige ne idem, ne volim gužve, a i malo sam se ohladila od Lagune, sad uzimam samo jednu u 3 meseca da bih održala članski popust i eventualno ako naleti neka Knjiga nedelje koju vredi imati.

Nema šta da kupim, sve imam...![]()
Lamar i ja...Šandor Marai - Sveće gore do kraja
Na neobičan način, kroz (ako mogu da nazovem razgovor jer više liči na monolog) razgovor dvoje staraca, najboljih prijatelja, iskazane su prevara, izdaja i neverstvo .
Na početku sam pomislila da je ostavim sad mi je drago što nisam.
... i EmocijaLamar i ja...
E, kako mi se dopala ova idejaaaaHvala Waterfall
Trenutno se bavim mađarskom književnošću....sastavih listu onoga što planiram da uzmem u skorije vreme...da li ste čitale nešto sa spiska..? Preporuke, kritike
Šandor Marai - Sveće gore do kraja
Antal Serb - Putnik i mesečina
Deže Kostolanji - Ana Edeš
Magda Sabo - Vrata

I meni ta Lesingova nije ništa posebno. A pročitala sam:Na Noć knjige ne idem, ne volim gužve, a i malo sam se ohladila od Lagune, sad uzimam samo jednu u 3 meseca da bih održala članski popust i eventualno ako naleti neka Knjiga nedelje koju vredi imati.
Waterfall, divna slika.
Moj suprug uzeo da čita Lovca na zmajeve, tako istovremeno čitamo (različite knjige, razume se, Lovca sam odavno pročitala).
Alfred i Emili (Doris Lesing, Agora) - meni nije bila naročito interesantna. Sastoji se iz dva dela - prvi je verzija u kojoj nije bilo Prvog svetskog rata i u kojoj A. i E. (njeni roditelji) nisu ni bili zajedno, a drugi deo je priča same autorke, o životu u Južnoj Africi (gde se Alfred jedva i pominje). Ne znam, ja sam nekako očekivala više. Kucam u brzini, izvinite ako sam konfuzna.

Gde ste kupovale kafu + knjiga?
Kad sam pre neki dan videla da o tome pisete nisam bila zainteresovana ( muz pije samo Nes kafu a ja cajeve, pa mi kafa ne treba ) ali sad bih uzela - kafa ce ici na poklon a knjiga meni![]()
Evo saće Rada da nam kaže Gde?I to nam tek sad kažeš?
Menjaj avatar smesta. Vi'š kako sam ja promenila čim mi je karasuljak uvenuo.
- - - - - - - - - -
Ponestalo mi kafe i morala sam teška srca da platim 459 dinara ovu s knjigom Kad duva severac.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/555759-Biblioteka-2?p=25193432&viewfull=1#post25193432Devojkeeeeeeeeeeeeeeee da se pohvalim da sam kupila A planine odjeknuse i Davni sati
Imam jedno pitanjce za vas pocela sam Svetlost severa i kao sto znate ja najsporije citam na ovoj temii jos sam na pocetku knjige i ne deluje mi zanimljivo, e sad ako mi vi kazete da je ipak zanimljiva ja necu odustati i odloziti je na neodredjeno
![]()
http://forum.krstarica.com/showthread.php/555759-Biblioteka-2?p=25193432&viewfull=1#post25193432
Ša znam Mico, meni je bila baš super![]()

(Svet posle rodjendana, baš je obimna, nisam znala da je tolika).