Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
A jel se sestri svidela?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj dobaci i pisca da ne pretražujem, a ubacila bih je na spisak.
Da, da. Samo iz tih razloga. I sada nikako ponovo da je uzmem![]()
autobiografija...
u momentu sam mislila da me zahebavaš
Melina Merkuri...Rođena kao Grkinja, edicija Plavi Jahač
a možeš i da uzmeš biografiju od Edit Pjaf, sestra njena pisala, ista edicija, isto odlična
Jeste. Baš joj se svidelaA jel se sestri svidela?
Mala, knjiga očeva je u top mojih 1o, baš ne bih mogla trenutno da nabrojim ostalih 9, ali nije važno..mogla bih godišnje da je čitam
http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/386661/Preminula-Ester-VilijamsTakodje. Mogu da dodam Majstor i Margarita i zivo me interesuje ko je umrla sa avatara.
Ja neDa li je citalo neko od vas Velika nedra i siroka bedra, Nobelovca Mo Jana? Bibliotekarka mi je preporucila sa odusevljenjem.
Esteritina imenjakinja Ester Vilijams. Šampionka u plivanju iz 30-ih godina prošlog veka, a kasnije glumica u "mjuziklima na vodi" osmišljenim specijalno za nju od kojih je najpoznatiji Bal na vodi.Takodje. Mogu da dodam Majstor i Margarita i zivo me interesuje ko je umrla sa avatara.
Nije mi poznato da je neko iz ove naše biblioteke čitao. Pa jesi uzela da budeš prva i da mu presudiš?Da li je citalo neko od vas Velika nedra i siroka bedra, Nobelovca Mo Jana? Bibliotekarka mi je preporucila sa odusevljenjem.
Pa tu i nema ništa neobično, nego ova Ester cepidlačiKad je Laki pitala ko je pisao autobiografiju, ni ja nisam videla nista neobicno...
Pa tu i nema ništa neobično, nego ova Ester cepidlači
PS. Bi i ja u isto vreme![]()
Takodje. Mogu da dodam Majstor i Margarita i zivo me interesuje ko je umrla sa avatara.
Nije Japanac, Kinez je. (mada mislim da su tebi oni isti?)
Pa tu i nema ništa neobično, nego ova Ester cepidlači
PS. Bi i ja u isto vreme![]()
Muzika i tišina – Rouz Tremejn, Laguna 400 str. 10/10
Bile ste skroz u pravu. Jaaaaako lepa knjiga. A prelomila me Tatjana sa rečenicom-preporukom: „Bilo jednom jedno carstvo...“Danska 1629.
Najviše su mi se dopali delovi koje piše kraljica. Kakav lik!![]()
(Wild, ako nisi čitala mislim da je ova kraljica „tvoj tip“ u smislu lika koji bi ti se dopao za čitanje).
A u tim kraljičinim delovima mi se pa opet najviše dopala upotreba velikog slova.
Odličan efekat daje svakoj reči koju hoće da naglasi. Ja bih rado tako pisala. Postove recimo
Inače priča teče tako što nekoliko likova misli/priča u 1. licu. Njihove priče teku pa se prekidaju na određenom mestu i prepliću sa sledećom i tako...
Sve u svemu odgovorno tvrdim da bi se skoro svakoj od vas dopala jer je lepa, vedra, a plus je i istorijski dobro potkovana što joj daje na ozbiljnosti i težini.
Muzika i tišina – Rouz Tremejn, Laguna 400 str. 10/10
Bile ste skroz u pravu. Jaaaaako lepa knjiga. A prelomila me Tatjana sa rečenicom-preporukom: „Bilo jednom jedno carstvo...“Danska 1629.
Najviše su mi se dopali delovi koje piše kraljica. Kakav lik!![]()
(Wild, ako nisi čitala mislim da je ova kraljica „tvoj tip“ u smislu lika koji bi ti se dopao za čitanje).
A u tim kraljičinim delovima mi se pa opet najviše dopala upotreba velikog slova.
Odličan efekat daje svakoj reči koju hoće da naglasi. Ja bih rado tako pisala. Postove recimo
Inače priča teče tako što nekoliko likova misli/priča u 1. licu. Njihove priče teku pa se prekidaju na određenom mestu i prepliću sa sledećom i tako...
Sve u svemu odgovorno tvrdim da bi se skoro svakoj od vas dopala jer je lepa, vedra, a plus je i istorijski dobro potkovana što joj daje na ozbiljnosti i težini.