Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
2. završila sam Melinu Merkuri i njenu autobiografiju..malo je reći da me opčinila...divna je divna, borac, duhovita, strasna, vrijedna...šarmantna, nađoh se u ponečemu...
3. počele su vrućine ovdje, izgoreh, a od baćuška se ne može žijet..a kako ja nosim neku pletenicu na glavu i plava sam, ulicom ne mogu proć' da mi koja Rus ili Ruskinja ne priđu da pitaju nešto, a najgore kad me naši presretnu pa počnu na ruskom..a najnajgore kad me vuku za rukav u lokale da jedem ili pijem
4. moje mlađe dijete su učiteljice (koje su ih vodile na školu u prirodi) nazvale "srcolomka"..ima jednog oficijelnog momka, Marka, koji je noćas došao i zvica ispod prozora, jer mu se zaboga 2 dana nije javila na tel, a nije jer je bolesna, došao jadničak biciklom iz Bečića, pa se ja fino za zetom ispričah...sviđam se Marku Jankoviću, Vuku Rovčaninu, Mateji Pešiću ...Nikoli ne znam mu prezime, jednom Rusu, njemu ne znam ni ime ni prezime...vidim ja biće veselo sa njom
Hehe, teško žabu u vodu naterati! Po mom mišljenju, napravila si lep izbor.
Ja išla u biblioteku da vratim Zimski dnevnik (već sam i zaboravila da sam ga čitala) i produžim More (jesu obe tanke, ali ja mnogo sporo čitam), s namerom da ništa ne uzimam, jer sam već od drugarice uzela Zimski dvorac (sve nešto zimsko sad u leto, mada i nije neko leto) koji baš i nije tanušan.
Ali !
Na pultu je stajalo Ostrvo ispod mora Izabele Aljende. A znate kako ja nju volim. I šta sam drugo mogla nego da uzmem.
Onda sam uredno pretražila ovu našu biblioteku da vidim ko je čitao, pored Esterite, za koju se sećam. Pa sam našla da su čitale i hvalile Kanela i Minafina, kojoj se svidelo više od Kuće duhova (što je odlična preporuka), a da je Lamar vratila nepročitanu u biblioteku. ali ne zato što joj se nije svidela, nego zato što joj se nagomilalo mnogo knjiga u tom momentu. Ali je pročitala njena sestra.
A na polici je stajao Novi život Djampe Lahiri, pa sam i to poželela da uzmem. I onda pomislim, pa biće to i drugi put. Ali ne bude! Ili ja ne vidim, ili neko uzme, ali iz iskustva znam da ono što želim da pročitam treba da uzmem kad vidim.
Tražila sam Muzika i tišina, ali nisam mogla da se setim pisca, a i bibliotekarka (ona nezainteresovana), kaže da ima, ali ni ona ne može da se seti pisca i ne zna gde je, ali tačno zna kako izgledaju korice.....
Pa ću tražiti drugi put.
Meni je uvek poseta biblioteci doživljaj!
2. završila sam Melinu Merkuri i njenu autobiografiju..malo je reći da me opčinila...divna je divna, borac, duhovita, strasna, vrijedna...šarmantna, nađoh se u ponečemu...
Hehe, teško žabu u vodu naterati! Po mom mišljenju, napravila si lep izbor.
Ja išla u biblioteku da vratim Zimski dnevnik (već sam i zaboravila da sam ga čitala) i produžim More (jesu obe tanke, ali ja mnogo sporo čitam), s namerom da ništa ne uzimam, jer sam već od drugarice uzela Zimski dvorac (sve nešto zimsko sad u leto, mada i nije neko leto) koji baš i nije tanušan.
Ali !
Na pultu je stajalo Ostrvo ispod mora Izabele Aljende. A znate kako ja nju volim. I šta sam drugo mogla nego da uzmem.
Onda sam uredno pretražila ovu našu biblioteku da vidim ko je čitao, pored Esterite, za koju se sećam. Pa sam našla da su čitale i hvalile Kanela i Minafina, kojoj se svidelo više od Kuće duhova (što je odlična preporuka), a da je Lamar vratila nepročitanu u biblioteku. ali ne zato što joj se nije svidela, nego zato što joj se nagomilalo mnogo knjiga u tom momentu. Ali je pročitala njena sestra.