Završila sam noćas (polupijana) Kuću, Danijele Stil. Laganica. Iskreno, ništa naročito. Mogu tu i tamo da pročitam nešto tako, ali ne bih mogla sad odmah da uzmem nešto slično. Iznervirala bih se. Razvlačila je početak na kom se ništa nije dešavalo, a onda je u poslednjih 50 strana natrpala "4 venčanja i sahranu" (šalim se, nije 4, nego 3, a sahrana je bila ranije), i još jednu važnu stvar ali to neću da otkrivam za slučaj da neko uzme da čita (mada ne preporučujem, ima i lepših knjiga, nek su i čiklit, ali može to i mnogo bolje). Bilo za 199 dinara uz blic. Ima i spisak šta će izlaziti narednih prvih subota u mesecu.
Ima i biografija pisca, što je pohvalno. Ja znam da je Danijela Stil napisala mnogo knjiga, ali 82 romana !!!! Baš je mnogo!!! I rodila je 7-oro dece, ako sam dobro sabrala.
Počela sam More, Džona Banvila. Prvih 10-ak strana su mi OK. Znam da su utisci bili različiti.
I bili su različiti za Zimski dvorac, Džona Bojna. Preečešljala sam prvi deo teme i našla da su ga čitale Moja Milica (sa ne naročitim utiskom) i Kerefeka i Waterfall (sa pozitivnim utiscima). Uzela sam knjigu od drugarice, koja ju je baš nahvalila.