ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
ja nastavila da čitam Knuta
iako mi niko nije odgovorio
neka vam se neka
neka vam se neka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka vam se neka
Toliko sam ga davno čitala da se ne sećam ni šta sam tačno čitala, a pravo da ti kažem nisam sigurna ni da li sam. Mada mora da jesamja nastavila da čitam Knuta
neka vam se neka
Lepa je knjiga, pročitajte i "Svih sedam talasa".![]()
Citam trenutno "Kad duva severac".
Tj ne citam - davim se, gusim, silim, teram...mucim i navlacim da vidim koja je poenta ...onda sam okrenula poslednju stranu i videla kraj.
Sad kad znam kraj vracam se da citam bez nervoze, dok nisam videla knjiga mi je mnogo isla na nerve.
Mnogo bi mi znacilo da cujem sta vam se konkretno tu svidelo i zasto mislite da je lepa, posto ja do pola dodjoh a ne vidim lepotu![]()
Citam trenutno "Kad duva severac".
Tj ne citam - davim se, gusim, silim, teram...mucim i navlacim da vidim koja je poenta ...onda sam okrenula poslednju stranu i videla kraj.
Sad kad znam kraj vracam se da citam bez nervoze, dok nisam videla knjiga mi je mnogo isla na nerve.
Mnogo bi mi znacilo da cujem sta vam se konkretno tu svidelo i zasto mislite da je lepa, posto ja do pola dodjoh a ne vidim lepotu![]()
za Razvigora, a i ostale
u CG niđe nisu normalni sa cijenama, pogotovo na primorje
i ja kad treba da odem neđe..kao..skupo je tamo..e, pa, poslije Bd meni ništa i niđe nije skupo
neka vam se neka
Meni se jako svidela knjiga a ubi boze retko citam popularna, posebno popularna Lagunina izdanja.
Zasto je lepa? Zato sto je savremena. U knjizi je opisana romantika na najmoderniji nacin. Romantika u kojoj smo mi ucesnici a ne samo savremenici iste.
Svako je od nas bio zaglavljen u losoj vezi, prevazidjenom braku ili je proveo par samotnih meseci. Slicno tome, bezmalo svaki pismeni Evropljanin je imao online flert sa nadom da se radi o romanticnom ostvarenju sna sa druge strane monitora. Mene je jednostavno podsetila na mene samu te sam je stoga osetila vrlo blisko
Сад у два поста кеке, то ми од Естерке - у сарајевском Бајбуку сам видео Мистерију пасијанса за неких 5 -6 евра, код нас је то годинама распродато и нема ниђе;
евидентно су изнели из неког магацина заборављени примерак и још по цени од тада.
Imam ja Misteriju pasijansa, pogledacu popodne cije je izdanje a kupila sam knjigu u nasem Vulkanu...cini mi se da je bila nekih 700dinara pre 4 godine...u svakom slucaju u Vulkanu je mozes naci dajem glavu Piplfokse
Severac je meni tekao prebrzo...ali mi je ona bila slatka...niti hoce niti nece, bi I ne bi, staro I novo, novo je privlacno zato sto je novo a staro trazi obavezu jer je u pitanju obican zivot...ali sta ona zna o novom, nista ali je vuuuuuce...bliski su mi takvi zenski likovi vazda bili...
Saglasna sam sto se nastavka tice, znala sam da ce me razocarati I...razocarao me je.
Moja mama je citala Sarm Orijenta I kaze da joj se svidela knjiga...sada cu joj potraziti nesto slicno, nadam se da je knjiga pisca Mandoline kapetana Korelija vredna paznje...ono ljubav, kultura, avantura, sve na kasicicu...ona voli takve knjige...
Ja cekam recenziju za Popularnu muziku iz Vitule, jednom sam je pocela i ostavila i nista mi se nije svidelo, bas me zanima da li bi me recenzija privukla da joj se vratim.![]()
neka vam se neka
Evo ja cu da ti odgovorim iako neam pojma o cem se radi
![]()
Dobar dan devojkeKako 'te?
![]()
![]()