krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Šta si ti uzela danas iz biblioteke?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta si ti uzela danas iz biblioteke?![]()
Je l' završio Nemanja Veliki rat? Šta kaže, kakav je?
Da, mislim da ima 78 likova, tako reče autor. Ja ću letos da je čitam.... mnogo likova , traži pažnju ... nije za gužvu oko tebe
Da, mislim da ima 78 likova, tako reče autor. Ja ću letos da je čitam.[/QUOTEjj
jel to onaj Gatalica? Aco?
ja ne znam dal' ču uopšte da mu dam šansu...nešto mi se pobrkao
i meni je Svet posle rodjendana na spisku.
Nego kupila sam danas Blic ženu sa knjigom Kuća, Danijele Stil![]()
Pročitala odlomak u prošlom broju i vidim danas u Knezu kod onih uličnih prodavaca i kupim, šta ću, moram da saznam šta je bilo dalje.
čitam, čitaaaaaaaaaaam
![]()
Tražila sam ko je u poslednje vreme čitao Svet posle rodjendana i nadjem ovaj svoj post. Potpuno sam zaboravila da sam kupila tu knjigu. Baš sam se obradovala, kad sam ovo pročitala, kao da sam je sad dobila na poklon. Eto još jedne knjige za odmor.![]()
Meni neće da otvori linkpročitah sad na fb
ajd da smo i mi nekad nešto prvi izdali
djeluje zanimljivo
http://www.portalanalitika.me/kultu...ora-je-mnogo-ljepa-nego-to-sam-zamiljala.html
Baš te briga, ti se dva puta raduješ![]()
A Aci ni ja neću dati sansu. Ne, ne![]()
To bi ipak bio tvoj slučaj![]()
To bi ipak bio tvoj slučaj![]()
kakvo je ovo ulijetanje? a? A?
Baš te briga, ti se dva puta raduješ
Meni neće da otvori link
A Aci ni ja neću dati sansu. Ne, ne![]()
Ćuti, mogla je dva puta da je kupi...![]()
Mirkin ... sećam se
Rada pamti dobro ....bar za sada
tebi se džabe otvorio, kad čitaš samo prva 3 redaHvala, dušo, ali i Rada ponekad omane....zcepanje:
- - - - - - - - - -
Meni se otvara link...
tebi se džabe otvorio, kad čitaš samo prva 3 reda
o nekoj maloj Iranki koja je napisala porodičnu knjigu a preporučio je onaj Huseini, a prva joj je knjiga i crnogorci je prvi izdali, a onda ide izdavanje u 26 zemalja
(za one kojima se nije otvorio link) a knjiga se zove Drvo nekako
Djeca drveta Žakaranda...Sahar Delijani
Nocas sam zaginula uz interesantnu, sarmantnu i inteligentnu prepisku Kad duva severac Bi, hvala na preporuci!![]()
e, da... i ja trebam u biblioteku, pročitala sam sve...sad sam počela Chicago, Alaa Al Aswani...izd buybook, Sarajevo...dopada mi se početak, jako...ovo sam dobila od one drugarice iz Sarajeva...i mislim da bi de Dani dopala... i đe je ona, opet se ne javlja
a sad da unesem malo ozbiljnosti u razgovor
Uskrs na Krf je veličanstven...i preporučujem svakome da ode, tj da razmišlja u tom pravcu...da bi bilo lijepo dočekati Uskrs na Krfu
priroda je divna, vegetacija džinovska, sve je nekako troduplo veće i zelenije ili crvenije ili narandžastije nego kod nas
a slavljenje Uskrsa...cijelo ostrvo slavi, svi su ozbiljni prije, čuje se tužnja muzika, litije idu kroz dtari grad, svi složni, svi lagani, svi u istom koraku...sva bratsva, sve organizacije, sve firme, sva društva...to noć prije...i cijeli grad je napolju
sutradan je u 11 sati bacanje vrčeva...uz sve predloge da je najbolje na toj glavnoj ulici, ja sam otišla na jedan mali trgić unutra...kad je krenulo pucanje i bacanje i lomljava..pa koji se vrč ne slomi, onako između drugih koji treba da se slome, ulijeće se i ti se razbijaju u paramparčad....pa onda trk da se skupljaju ta parčad jer kao donose sreću...donijela sam desetkila polomljene grnčarije da podijelim po narodu
a što su ljubazni....svuđe su me puštali i da sjedim i da stojim...
a onda tu noć se čeka ponoć..i svi su napolje, odrasli djeca, u najbolje preobuke, sređeni, i svi drže upaljene svijeće..i gdje god se čovjek okene vidi hiljade upaljenih svijeća...i u ponoć fantastičan vatromet koji je trajao pola sata..kažu da nekih godina traje i cijeli sat...predivno, dostojanstveno...i kda su počeli u šponoć da se ljube i čestitaju i meni došlo da se sa onim cijelim narodom izljubim i isčestitam,,,,