Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od bibliotekarke sam ``dobila`` na preporuku ``Sovin huk`` za mene nepoznatog Karla Hajasena i ``Kraljevskog citaoca`` Alana Beneta. Isto tako, nikad cula ni za ovaj drugi.
Pa cu videti kakve su.
Treca knjiga je od Mirjane Djurdjevic ``Treci sektor``. Od nje znam sta da ocekujem. ;)

Nox Arcana, Kraljevski čitalac je super. Benet se baš lepo izruguje društvu. Nije obimna, pročita se za sat-dva.

Lamar, taj Taster sa zvezdicom je stalno na nekim akcijama i svaki put se mislim da li da uzmem, i nikako. Pošto je preporučuješ, probaću u biblioteci da nađem.

Mrs. Bi
Jao kako to sve ukusno izgleda, svaka ti čast!!! :worth:
A Tiramisu obozavam :D
I ja razmisljam da smuljam neki kolac ovih dana...sad ce momku i meni godina i 4 meseca..pa da ga iznenadim ..al ne radi nam rerna a nemam bas ni para...tako da ce najverovatnije dobiti kupovni cizkejk pa cu slagom da iscrtam srce na njemu :lol: Dobio je tortu za rođendan..ne smem da ga razmazim već sada.

Waterfall
Pa jeste slatko, joj a znas kako je fini..ovaj Štrausov Čizkejk sladoled. I ajde odmah da sa svima vama podelim moje novo otkriče! Štraus ima sada sladoled jafa torta. TOLIKO JE DOBAR. Morate da probate!
Toplota ni meni baš ne prija...danas sam išla u šoping i užasno mi je bilo loše...valjda ću se adaptirati u što skorije vreme. Za 1 maj kažu 30 stepeni!!!

Jao i da ne bude offtopic, izvinite sad.
završila sam Židovog Imoralistu . Više mi se svidela od Uskih vrata, vrlo lepa knjiga ali 4/5. Nešto mi je falilo ( kao i kod svih drugih Židovih knjiga). Uvek kada ga čitam imam osećaj neke manjkavosti ali ne mogu da shvatim šta je to.

Pre nego što zaspis – Lin Ulman, Laguna, 280 str. 5/10

Slučajni uzorak iz biblioteke.
Dopalo mi se što je norveška autorka, ali se svo dopadanje tu i završilo.
Odustala. Ne valja to ništa.

- - - - - - - - - -

Štraus (ne pitam koji) najbolji sladoled :brus:

- - - - - - - - - -

Bi, sve je savršeno :super:

Lamar, taj Taster sa zvezdicom je stalno na nekim akcijama i svaki put se mislim da li da uzmem, i nikako. Pošto je preporučuješ, probaću u biblioteci da nađem.
Meni je bila super.
Podsetila me da ženska prava nisu oduvek postojala, da je starenje neminovan proces, da to ne znači da se treba ikada povući ili predati, da su odnosi u porodici (široj i užoj) komplikovani i lepi, da je svaki brak različit, da je ljubav... ljubav, da je imati sestru neprocenjivo...
Da je preljuba... khm, khm, ako je čini žena sasvim u redu :malav:
I tako :)
Možda je više za moju nego za tvoju generaciju, ali ako ćeš iz biblioteke ništa te ne košta, pokušaj :)

Wild
mora da je extra taj sladoled..:kolac:

Lamar
ni ja ne smem da kazem iz istog razloga..:lol: Generalno vise i nema onog proleca kao kad smo bili deca..ovo odmah skoci sa 10 na 25..
ja letnje vrucine ne podnosim..

Cao :)
"Dan zaljubljenih", Olaf Olafson, Samizdat B92.
Kupila sam pre par godina tu knjigu iako mi je nesto bila odbojna, i sam pisac mi delovao odbojno. Ne znam iz kog razloga. Ali neko mi je preporucio a ja je potom na sajmu nasla vrlo povoljno.
I tako sam se odusevila, da sam prvo htela da je odmah procitam jos jednom, a onda i da nabavim sve ostalo sto je napisao.
Fantastican stil, u pitanju je zbirka prica, ja inace nisam ljubitelj te forme ali on je uspeo svaku temu da odlicno razradi, da dobro prikaze likove, da im tacno udjemo u dusu, da znamo kako razmisljaju, a opet da nas kraj svake price iznenadi.
Od mene jedna ogromna preporuka.

Sad citam Misteriju pasijansa od Gordera, tek sam na pocetku. Imali smo goste tri dana pa sam stizala da citam samo pred spavanje.

Eto, ja recimo nisam član, već koristim sinovljevu člansku kartu... ;)

Ja imam člansku kartu, ali mogu da je koriste i ostali ukućani. To se retko dešava, tako da nema potrebe da svi vade sopstvenu.
A mama se ogrebe o moju Laguninu karticu kad hoće da kupi nešto s popustom (obično kad iskrsne neki rođendan :D )

Kanela, javi kakav je Gorder tj. konkretno ta knjiga, nisam čitala. Divim se vama koje imate malu decu i stižete.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back