Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
big_chocolate_birthday_cake5.jpg

Srećan rodjendan!

Ja se lagano pakujem, idem u ponedeljak u Nemačku, pa u povratku ponovo u Beč.Jako se radujem, iskrslo baš iznenada.
Pošto idemo autom,ponela bih nešto da čitam, ali me uvek boli glava kad čitam u autu...pokušaću...možda da dovršim Modni Vavilon.
Volim da povežem destinaciju i mesto radnje u knjizi,ali ovog puta neće biti izvodljivo...slabo ću stizati da čitam..
Čitam šta vi ovde pišete..i to je nešto,...

Ja se lagano pakujem, idem u ponedeljak u Nemačku, pa u povratku ponovo u Beč.Jako se radujem, iskrslo baš iznenada.

I ja se pakujem ... trebalo bi da putujem sutra
Moja destinacija je Vrnjačka banja, nosim knjige sa mnom
Mislim da ću tamo da osvetim ovaj nečitački obraz pored baka i deka :aha: i da mogu vama pred monitor da izađem

Poslednja izmena:
Srećan Rođendan Nemesis draga. Uživaj u današnjem danu! :heart:

Ja sam inače obnevidela od Esteritinih prelepih slika:rumenko:
Stalkujem potiho i uživam.

Kerefeka i Nightmare, lepo se provedite;)
Čitajte koliko stignete ali ima vremena za to...uživajte....jao ja bih mogla svako malo u Beč da idem...predivan predivan grad

I ja se pakujem ... trebalo bi da putujem sutra
Moja destinacija je Vrnjačka banja, nosim knjige sa mnom
Mislim da ću tamo da osvetim ovaj nečitački obraz pored baka i deka :aha: i da mogu vama pred monitor da izađem
:lol:

- - - - - - - - - -

I srećni vam rođendani :cmok:
I srećni vam putevi i lepi proviodi u Nemačkama i u Banjama :uja:
I tako...

Taster sa zvezdiciom – Benoat Grul, Laguna 190 str. 9/10

Jedna pametna ženska knjiga. Po preporuci jedne pametne ženske osobe (Esterite :cmok: :D )
Istinita, šarmantna, direktna…
O starenju, feminizmu, braku, ljubavnicima, različitim generacijama, njihovom odnosu…
O susretu 70-godišnjakinje sa kompjuterom :D

Meni je u ovoj mojoj najbolji deo kada prabaka (inače feministkinja u svoje vreme, rodjena 1920. god.) čuva svog praunuka.
Njen odnos prema njemu, njena razmišljanja, poređenja svog detinjstva, detinjstva svoje dece, detinjstva svojih unučića, i detinjstva ovog deteta :lol:
Knjiga inače opisuje vreme pred 2 000 godinu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back