Kerefeka
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Držimo, naravnoZnam da je nezgodno.
Ode ova vaša Đampa na spisak, teško vama ako mi se ne svidi![]()
I ja sam htela da čitam tu Umetnost vožnje, ali sam pomislila da ću da se rastužim kao kad sam čitala Marli i ja i još neke knjige o životinjama. Nisam je otpisala, samo odlažem
Nego, kad će ova Laguna da objavi spisak za najnoviju akciju, nestrpljiva sam, nadala sam se da će biti ovog jutra...
I ja proveravam od jutros...Čini mi se nikad gori izbor...Što reče Dana, Radusinovićka i Bjelica, polovina me nije interesovala ni kad je bila objavljena, druga polovina je već toliko puta bila na raznoraznim akcijama...ni ja nisam uspela 3 da sastavim...ono što sam mislila da valja, već imam od pre...
Moja preporuka ( već sam pominjala) je Crvena zemlja - mnooogo mi se dopala...Night me poslušala ,pročitala i pohvalila..Znam sigurno da bi se dopala Lamar i verovatno Ester.
Da li je neko čitao Vreme će pokazati?
Već sam pominjala kad je bila knjiga nedelje - Loša karma..i smejali ste mi se ovde i jeste smešno, zaplet je potpuno idiJotski,ali mene ta knjiga vuče da vidim šta je to...sve mislim ideja je toliko suluda da bi možda moglo nešto da se napravi....
Znam, znam...zato je opet neću ni kupiti...
- - - - - - - - - -
I kao što rekoh, nemojte da propustite - Crvena zemlja !