krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Neću više da spamujem samo da napišem da se kod mene kući vreme računa po stranicama
Za koliko će večera?
- Evo još strana i po
Kad krećemo?
- Evo , imam još par strana do kraja...itd.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću više da spamujem samo da napišem da se kod mene kući vreme računa po stranicama
Za koliko će večera?
- Evo još strana i po
Kad krećemo?
- Evo , imam još par strana do kraja...itd.
Ja citala Azazel i Turski gambigt. Danina preporukaZa ljubitelje ruskih pisaca, Boris Akunjin. Prva knjiga je Azazel, a onda sledi jos desetak, i sve prate lik Fandorina.
Lagane, opustajuce, interesantne...
Po prvoj je snimljen i film.
Malo ljudi sam upoznala koji su citali nesto od ovog pisca. Probajte, svidece vam se.![]()
Ja na svom spisku imam jos uvek neke tvoje preporukeCitam vas redovno i zavidim vam koliko citate. Eto me posle mnogo vremena. Pocela Trougao, Andrea Marok. Ponesto citala i u medjuvremenu, prijavicu naslove i utiske. Divno sto postojite
.
Pa vidis da se nizes. Samo malo drugacijepogotovo meni možeš da zavidiš na čitanju
ja nemam kaT
život moj je sad nepravedan prema čitanju
a nedostaje mi, baš
i kad mislim da mogu i odvojim vrijeme, naleti nešto neplanirani, kao npr danas
- - - - - - - - - -
al' zato jedem dobro, hvala na pitanju
- - - - - - - - - -
tu me omest' ništa ne može
- - - - - - - - - -
što je ovo bezveze što ne mogu da se nižem
Vraćam se na staro radno mesto uskoro ...Danas sam ispravljala spisak ...dobro da niko nije primetio
Jednu knjigu imam tri puta napisanu , drugu dva puta ...
Kako dođem ovde samo dopišem negledajući spisak
Nekoliko knjiga sam već pročitala a još stoje na spisku.
Fali mi ona stara ja ...
I da, moram da podelim sa vama ....
Počela sam Pomorci - Viktor Igo
Malo pre procitala par pripovetki iz zbirke Rani jadi. Nisam je citala do sada.
Osvojila me je odmah. Jako volim svet vidjen decijim ocima![]()
Sta je to?Prva godino srednje...
Zar je moguće da još uvek nisi pročitala Pitanja i odgovore?![]()
Ja citala Azazel i Turski gambigt. Danina preporukaAko te zanima idu ovim redom:
AZAZEL - konspirativni roman; (prva)
TURSKI GAMBIT - špijunski roman;
LEVIJATAN - hermetični roman;
AHILEJEVA SMRT - triler;
ŽANDAR PIK - roman o prevarantima;
DEKORATER - horor o manijaku, serijskom ubici;
DRŽAVNI SAVETNIK - politički roman o teroristima;
KRUNISANJE - roman o visokom društvu oko dvora;
LJUBAVNIK SMRTI - roman o odrastanju;
LJUBAVNICA SMRTI - dekadentni roman;
DIJAMANTSKE KOČIJE - nindža roman.
Nisam neki veliki ljubitelj krimi romana, ali ovi su mi zanimljivi zbog vremana u kome se radnja desava![]()
Prva godino srednje...
Zar je moguće da još uvek nisi pročitala Pitanja i odgovore?![]()
E, vidis nisam znala. Da dopisemIma jos dva:
Brojanice od zada, to su price koje se desavaju u različitim vremenima Fandorinove karijere
Ceo svet je pozornica, poslednji pred I sv.rat. Samo ovaj nisam čitala. Imam ga, ali ga čuvam da se častim kad nešto važno završim
- - - - - - - - - -
Eeee (sto bi rek'o muftija-pop u Crnom GrujiUh, pa dobro de. To je simpaticna knjiga ali nije klasik pa da je nezaobilazna. Pritom, Lamarita pozajmljuje samo iz biblioteke a ta verovatno često na čitanju. Eto, nemoj da si stroga prema njoj
I da, moram da podelim sa vama ....
Vraćam se na staro radno mesto uskoro ...
Malo pre procitala par pripovetki iz zbirke Rani jadi. Nisam je citala do sada.
Osvojila me je odmah. Jako volim svet vidjen decijim ocima![]()
Prva godino srednje...![]()
Eto, ti i Dana me razumete
pa onda i ja da se pohvalim, dobila sam danas novo rešenje, prema kome sam malo degradirana što se tiče naziva radnog mesta, ali baš me briga jer mi je povećan koeficijent pa će mi plata biti veća za neke 4.000 dinara. Nemate pojma koliko sam se obradovala. Nisam godinama dobila povećanje plate.
ja sam čitala Rane jade kad je moj sin bio prva godine srednje.
čestitam
pa onda i ja da se pohvalim, dobila sam danas novo rešenje, prema kome sam malo degradirana što se tiče naziva radnog mesta, ali baš me briga jer mi je povećan koeficijent pa će mi plata biti veća za neke 4.000 dinara. Nemate pojma koliko sam se obradovala. Nisam godinama dobila povećanje plate.
Ja citala Azazel i Turski gambigt. Danina preporukaAko te zanima idu ovim redom:
AHILEJEVA SMRT - triler;
Nisam neki veliki ljubitelj krimi romana, ali ovi su mi zanimljivi zbog vremana u kome se radnja desava
Ti si se bas potrudila. Hvala.
Procitala sam ih sve.
A posle njih izasla je trilogija Pelagija (monahinja spijun...)
Ako nisi, mozes da procitas![]()
ja sam čitala Rane jade kad je moj sin bio prva godine srednje.
Nije to neki veliki trud, to je samo copy/paste sa mog spiskaJa citala Azazel i Turski gambigt. Danina preporukaAko te zanima idu ovim redom:
AHILEJEVA SMRT - triler;
Nisam neki veliki ljubitelj krimi romana, ali ovi su mi zanimljivi zbog vremana u kome se radnja desava
Ti si se bas potrudila. Hvala.
Procitala sam ih sve.
A posle njih izasla je trilogija Pelagija (monahinja spijun...)
Ako nisi, mozes da procitas![]()
Jao Majo kako ti se dete doteralooooJa zavrsih Pustinjska Zora-Varis Dirije.
Varis se 20 godina od bekstva vraca u Somaliju,koju potresaju plemenski sukobi.Nedostajao joj je osecaj pripadnosti bas zato se i vratila pustinji.Ovo je ostvarenje njenog sna, da joj se rodbina okupi na jednom mestu jer to nikad nije imala. Dobila je neverovatnu nedelju sa svojom porodicom pod zvezdama u africkoj noci. Njena poseta joj je pokazala koliko ce biti tesko promeniti ljude i njihov nacin razmisljanja ali je ipak puna nade...
- - - - - - - - - -
Sada se vracam u Kongo.
Pocinjem Obala spasa-Liza Senon
Ja zavrsih Pustinjska Zora-Varis Dirije.
Varis se 20 godina od bekstva vraca u Somaliju,koju potresaju plemenski sukobi.Nedostajao joj je osecaj pripadnosti bas zato se i vratila pustinji.Ovo je ostvarenje njenog sna, da joj se rodbina okupi na jednom mestu jer to nikad nije imala. Dobila je neverovatnu nedelju sa svojom porodicom pod zvezdama u africkoj noci. Njena poseta joj je pokazala koliko ce biti tesko promeniti ljude i njihov nacin razmisljanja ali je ipak puna nade...
- - - - - - - - - -
Sada se vracam u Kongo.
Pocinjem Obala spasa-Liza Senon