Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Držimo, naravno :neutral: Znam da je nezgodno.
Ode ova vaša Đampa na spisak, teško vama ako mi se ne svidi :zcepanje:
I ja sam htela da čitam tu Umetnost vožnje, ali sam pomislila da ću da se rastužim kao kad sam čitala Marli i ja i još neke knjige o životinjama. Nisam je otpisala, samo odlažem :)
Nego, kad će ova Laguna da objavi spisak za najnoviju akciju, nestrpljiva sam, nadala sam se da će biti ovog jutra...

I ja proveravam od jutros...Čini mi se nikad gori izbor...Što reče Dana, Radusinovićka i Bjelica, polovina me nije interesovala ni kad je bila objavljena, druga polovina je već toliko puta bila na raznoraznim akcijama...ni ja nisam uspela 3 da sastavim...ono što sam mislila da valja, već imam od pre...

Moja preporuka ( već sam pominjala) je Crvena zemlja - mnooogo mi se dopala...Night me poslušala ,pročitala i pohvalila..Znam sigurno da bi se dopala Lamar i verovatno Ester.

Da li je neko čitao Vreme će pokazati?
Već sam pominjala kad je bila knjiga nedelje - Loša karma..i smejali ste mi se ovde i jeste smešno, zaplet je potpuno idiJotski,ali mene ta knjiga vuče da vidim šta je to...sve mislim ideja je toliko suluda da bi možda moglo nešto da se napravi....
Znam, znam...zato je opet neću ni kupiti...

- - - - - - - - - -

I kao što rekoh, nemojte da propustite - Crvena zemlja ! :super:

Nadam se da će posle par nedelja produžiti/revidirati spisak, ovo je stvarno smešno.
Ni kod Alnarija nisam ništa našla (a nemam nijednu sa te akcije), niti kod M&M.
A baš sam bila raspoložena za kupovinu jer nisam dugo ništa uzimala, već samo zajmila iz biblioteke. Jedino da kupim nešto što nije na akciji, što je verovatno i bolje - uzeti jedno Putovanje kroz Portugaliju, npr, nego 3 neke glupe koje mi se i ne čitaju toliko.

Kupila sam malopre Vestalkinu priču i Sobu, a jedna devojka koju sam u Laguni slučajno srela, kupila je treću, Vrata krletke majci za rođendan. Eto... Imala sam problema s internetom za vikend, tako da sam svratila nespremna. Ustvari, ja već imam gro knjiga s ove akcije.:(

Ovako.
Lahirijeva pise bas kako Night kaze a Rudjer je opravdano hvali. Evo Elefteria sve troje prihvatamo odgovrnost :)
Arveni i Milici drzimo pesnice :ok:
Kerefeko, Crvena zemlja mi je na spisku ali je u mojoj biblioteci nema :( Kupila bih je na nekoj akciji ali samo kada bi bilo bez jos dve dodatne. Ovako cu da cekam da dodje u biblioteku.

Nova zemlja – Djampa Lahiri, Beobook 310 str. 9/10

Bas mi se dopala. Kada sam pocela da je citam ocekivala sam roman i skroz sam se razocarala kada sam dosla do kraja prve price i shvatila da sledeca nije nastavak, vec nova prica. Onda sam je ostavila, presla na Malo ostrvo, pa malo citala uporedo, pa joj se vratila bez predrasuda. I onda mi se jako dopala. Narocito zadnji deo gde su tri price povezane prakticno u jedan manji roman.
Uzivala sam tokom citanja :zaljubljena: a to mi je u vezi citanja primarno. Stil pisanja joj je vrlo odmeren i prociscen od svega suvisnog.

Off topic:
Dan D je u cetvrtak u cetiri po podne.
Verujte mi, samo o tome mislim i kako cemo i sta cemo nakon operacije.
Ali, glavno da operacija uspe. Pa makar i lepo ne hodala, ali bitno mi je da znam da je vise ne boli.
A i meni se isto dogodilo kada sam je sinoc izvodila iz ambulante. Tako sam uganula nogu da mi je kao slonovska.
Sad i ja sepam.
Bibliotekarka mi je dala neki roman Arizani Ivana Ivanovica. Kao dopasce mi se.
Ali tesko da cu je otvoriti. Samo gledam u Milicinu i eto sada, silom prilika, svoju nogu.

Off topic:
Dan D je u cetvrtak u cetiri po podne.
Verujte mi, samo o tome mislim i kako cemo i sta cemo nakon operacije.
Ali, glavno da operacija uspe. Pa makar i lepo ne hodala, ali bitno mi je da znam da je vise ne boli.
A i meni se isto dogodilo kada sam je sinoc izvodila iz ambulante. Tako sam uganula nogu da mi je kao slonovska.
Sad i ja sepam.
Ali tesko da cu je otvoriti. Samo gledam u Milicinu i eto sada, silom prilika, svoju nogu.

:kiss: da prodje.:)

Za ljubitelje ruskih pisaca, Boris Akunjin. Prva knjiga je Azazel, a onda sledi jos desetak, i sve prate lik Fandorina.
Lagane, opustajuce, interesantne...
Po prvoj je snimljen i film.
Malo ljudi sam upoznala koji su citali nesto od ovog pisca. Probajte, svidece vam se. :)

Imam ali nisam čitala
Za ostalo držim palčeve

- - - - - - - - - -

Malo ljudi sam upoznala koji su citali nesto od ovog pisca. Probajte, svidece vam se. :)

Naravno , što da ne ...evo ide na spisak

Za ljubitelje ruskih pisaca, Boris Akunjin. Prva knjiga je Azazel, a onda sledi jos desetak, i sve prate lik Fandorina.
Lagane, opustajuce, interesantne...
Po prvoj je snimljen i film.

Vec nas ovde ima obozavalaca Akunjina. Bile su preporuke i na prvoj "Biblioteci".
Dosta ljudi znam da ga voli, nisi usamljena kako ti se cini :)

Danas sam ispravljala spisak ...dobro da niko nije primetio :rumenko:
Jednu knjigu imam tri puta napisanu , drugu dva puta ...
Kako dođem ovde samo dopišem negledajući spisak
Nekoliko knjiga sam već pročitala a još stoje na spisku.
Fali mi ona stara ja ...
I da, moram da podelim sa vama ....
Vraćam se na staro radno mesto uskoro ...

Počela sam Pomorci - Viktor Igo

• Podržavam
Reactions: Em.
pogotovo meni možeš da zavidiš na čitanju :mrgreen:

ja nemam kaT
život moj je sad nepravedan prema čitanju
a nedostaje mi, baš

i kad mislim da mogu i odvojim vrijeme, naleti nešto neplanirani, kao npr danas

- - - - - - - - - -

al' zato jedem dobro, hvala na pitanju

- - - - - - - - - -

tu me omest' ništa ne može

- - - - - - - - - -

što je ovo bezveze što ne mogu da se nižem

Danas sam ispravljala spisak ...dobro da niko nije primetio :rumenko:
Jednu knjigu imam tri puta napisanu , drugu dva puta ...
Kako dođem ovde samo dopišem negledajući spisak
Nekoliko knjiga sam već pročitala a još stoje na spisku.
Fali mi ona stara ja ...
I da, moram da podelim sa vama ....
Vraćam se na staro radno mesto uskoro ...

Počela sam Pomorci - Viktor Igo

Jupi za radno mesto!
Nemoj da se sekiras za staru Night, bices ti nova novcata i svidjaces se jos vise nego stara :zag:

Citam vas redovno i zavidim vam koliko citate:). Eto me posle mnogo vremena. Pocela Trougao, Andrea Marok. Ponesto citala i u medjuvremenu, prijavicu naslove i utiske. Divno sto postojite:).

Nama zavidiš :rumenko:
Umemo mi to bolje ...samo smo (osim Dane , Lamar i Elefterije) sve u nekoj dekoncetrisanoj fazi.
Napiši utiske o ovim knjigama koje si čitala

ma, znam da sam nešto htjela
juče nešto mlatim kroz grad i sretnem..koga...OBOŽAJEM
i, prijatno se iznenadim..OBOŽAjEM izgleda onako žestoko :zper:..i zaboravila sam kako on dobro izgleda, a i godine su dobre prema njemu
tačno mi došlo da zaboravim da ga zovem OBOŽAJEM

meni je svejedno kak'a si
ja te volim pa volim
:zag:
kakva sam zaboravna bolje ovakve stvari da krenem da stavljam na spisak
ovo bar vredi da je više puta upisano
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neću više da spamujem samo da napišem da se kod mene kući vreme računa po stranicama
Za koliko će večera?
- Evo još strana i po
Kad krećemo?
- Evo , imam još par strana do kraja...itd.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back