Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sta ima veze. Mozes svakako da nam pricas koje ti knjige citas :D
Kada smo u pocetku pocele da se druzimo i mi smo sve citale nesto razlicito.
Sada citamo mnogo toga istog ali i dalje ima i razlicitog.
Pocele smo da prepoznajemo sta koja voli i da to preporucujemo.
Tako da ono sto bih ja preporucila recimo... Wild, nije isto sto bih preporucila i... recimo Radi.

Ali sve to isto i sve to razlicito nam ne smeta da se pored citanja i dobro zabavimo :D

PS A i ovo sto je Rada upravo rekla je istina :D

ja malo čitala , tek toliko da ne kažem da nisam ništa
nije loše ovo što čitam, Bliskost, Martina Kol...mada je nekako već viđeno, i pomalo liči na Maria Puza...iz najboljih dana, doduše...ne kažem da smeta
i ova vesela Martina napisala čudo knjiga, al' meni svi ti naslovi kao i ovoj sestri slatkoj, Antigoni...nikad čula...a naslovi su Opasna žena, Bezlični ljubavnik (to mi treba :mrgreen: ) Biznis...

Šta ono reče Rajka da si kupila ? :rotf::rotf::rotf:
mislim da ima i knjiga komšije poznatih, pa eto da ti ne promakne...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

kuku, šta ovo bi

- - - - - - - - - -

ovo sad reaguje na vazdušni dodir

odo' ja sad, da se još kakvo čudo ne desi

- - - - - - - - - -

prije nego što odem, da vas malo izmarazim

kod nas je danas bilo sunčano i toplo, 17, 18 steepeni
znam da je vama mrzlo i sniježilo

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

kuku, šta ovo bi

- - - - - - - - - -

ovo sad reaguje na vazdušni dodir

Smejem se vec 5 minuta :lol:

dobrojutro :mrgreen:
i dan je opet predivan
sa'ću da iskočim
ovo iskočim...to je podgorički izraz...staropodgorički...ne kažu idem da prošetam, da se promuvam, da...bilo šta od toga...nego idem da iskočim...meni to ušlo u krv, pa i ja iskačem
sutra idem na planinarenje, da planinarim po snijegu i jedem kačamak i možda masnu pitu
i tako, nekad mi stvarno nije loše...
a čitanje...pa trenutno nema se kaT

Smejem se vec 5 minuta :lol:

a mene blaaammmmmm
...

to onaj vic kad su Muja stavili u red
a onaj na kraj reda mlati maljem jevreje
i svima od jednog udarca prska glava
sad priča Mujo...ja doš'o na red, onaj udari...meni ništa...on opet udari...meni ništa...dođe mu šef, i on udari..jednom, dvaput..ništa
a mene blaaaammmmm

- - - - - - - - - -

jedan od 5 viceva koje znam

Ja progutala ``Cudo u Poskokovoj dragi``.
I prijalo mi.
Nisam se javljala odavno.
Imam problema sa kucetom.
Eto, spremamo se da idemo kod veta da ugovorimo operaciju patele.
Ne moze vise lepo da hoda, a kamoli da trci. Hramlje, mukica moja.
Sta ce biti, Bog sveti zna.

Dok vetar zviždi kroz kranove, Lidija Žorž (Arhipelag).

Meni ovo već po naslovu deluje kao nešto razvučeno :D
Hvala na preporuci za Robin Hob, počela sam Krv kraljeva, pročitala 150 strana i baš je lepo napisano. Pomislila sam da će možda biti nešto za mlađe tj. za tinejdžere, ali nije, i mi odrasli možemo da uživamo u ovoj fantastici (a sećam se kao kroz maglu da su ovu spisateljicu hvalili na forumu koji nosi naziv po autoru Gospodara prstenova :mrgreen: ). Jedini problem je što je ovo trilogija, a ja imam samo prvu knjigu koju sam poodavno kupila na akciji (nisam htela sve odjednom da kupim za slučaj da mi se ipak ne svidi), pa ću morati ili da kupim preostale dve ili da zajmim iz biblioteke. Ja inače moram da kompletiram sve serijale koje započnem, ali nemam neka striktna vremenska ograničenja, dobro je.

Lamar, baš tako. Ovo mesto je prava oaza normalnosti i pozitivne energije :heart: Ja retko kad postujem na drugim temama, nigde mi nije lepo kao ovde.
Nevezano za temu, muž i ja smo konačno kupili kola, tako da sad počinjem da štedim za sledeću stvar, novi foto-aparat. Ovaj je već počeo da zabušava, kvalitet slika je sve lošiji, što mi teško pada jer se često nađem okružena prelepim prizorima koje ne mogu adekvatno da ovekovečim ovim idiotom.
Suprug je danas odsutan (dežurni je), tako da ću ostati kod kuće i gledati seriju Kasl dok zeka drema pored mene. Mnogo mi znači što je on tu, nisam usamljena.
Uh, ne znam šta me spopalo sad da se ispovedam, zanemarite ovo. :whistling:

Meni ovo već po naslovu deluje kao nešto razvučeno :D
Hvala na preporuci za Robin Hob, počela sam Krv kraljeva, pročitala 150 strana i baš je lepo napisano. Pomislila sam da će možda biti nešto za mlađe tj. za tinejdžere, ali nije, i mi odrasli možemo da uživamo u ovoj fantastici (a sećam se kao kroz maglu da su ovu spisateljicu hvalili na forumu koji nosi naziv po autoru Gospodara prstenova :mrgreen: ). Jedini problem je što je ovo trilogija, a ja imam samo prvu knjigu koju sam poodavno kupila na akciji (nisam htela sve odjednom da kupim za slučaj da mi se ipak ne svidi), pa ću morati ili da kupim preostale dve ili da zajmim iz biblioteke. Ja inače moram da kompletiram sve serijale koje započnem, ali nemam neka striktna vremenska ograničenja, dobro je.

Lamar, baš tako. Ovo mesto je prava oaza normalnosti i pozitivne energije :heart: Ja retko kad postujem na drugim temama, nigde mi nije lepo kao ovde.
Nevezano za temu, muž i ja smo konačno kupili kola, tako da sad počinjem da štedim za sledeću stvar, novi foto-aparat. Ovaj je već počeo da zabušava, kvalitet slika je sve lošiji, što mi teško pada jer se često nađem okružena prelepim prizorima koje ne mogu adekvatno da ovekovečim ovim idiotom.
Suprug je danas odsutan (dežurni je), tako da ću ostati kod kuće i gledati seriju Kasl dok zeka drema pored mene. Mnogo mi znači što je on tu, nisam usamljena.
Uh, ne znam šta me spopalo sad da se ispovedam, zanemarite ovo. :whistling:

Ne, zapravo nije razvuceno nego je nekako stil neobican, kao da se sve sto se kaze visestruko premislja i prevrce po jeziku. Ali kao sto rekoh, za to ima jasno objasnjenje i onda mi se mnogo dopalo kako je izvedeno. Ali naravno, nemoj citati ako ti zvuci smorno, ja sam zato i bila vrlo rezervisana sa preporukom te knjige.
A za Hob sacekaj sad ponedeljak, mozda ce neka od te dve biti na ovoj novoj akciji 3 za 999. Mislim da je ranije bila neka od njih, ako ne obe. I ja isto tako radim, uzimam iz biblioteke pa cekam povoljan trenutak da kompletiram. Sta cu kad su ti epski fantasticari imaju tendenciju da pisu opsirne knjige kojima Laguna sledstveno tome proceni ceni na oko 800 i nesto din sa najvecim popustom

Malo ostrvo – Andrea Levi, Laguna 480 str. 11/10
Dobitnik Vitbredove I Orindz nagrade

Dakle procitala sam je i malo je reci da sam odusevljena :zaljubljena: Stedela sam i stedela da sto vise odlozim kraj. Ovo je jedna od onih knjiga uz koju bukvalno sve vreme imate osecaj neverovatnog uzivanja dok citate. Zaista je prelepa i nekako preporucljiva svakome. Ne mogu da se setim ni jedne od vas kojoj ne bi prijala. Dopala bi se i ovim nasim :lol: “trilerkama” Nemesis, Arveni… i “fantasticarkama” Elefteriji…

- - - - - - - - - -

E, Dance ovo je bila tvoja, i preporuka Moje Milice :D

Malo ostrvo – Andrea Levi, Laguna 480 str. 11/10
Dobitnik Vitbredove I Orindz nagrade

Dakle procitala sam je i malo je reci da sam odusevljena :zaljubljena: Stedela sam i stedela da sto vise odlozim kraj. Ovo je jedna od onih knjiga uz koju bukvalno sve vreme imate osecaj neverovatnog uzivanja dok citate. Zaista je prelepa i nekako preporucljiva svakome. Ne mogu da se setim ni jedne od vas kojoj ne bi prijala. Dopala bi se i ovim nasim :lol: “trilerkama” Nemesis, Arveni… i “fantasticarkama” Elefteriji…

- - - - - - - - - -

E, Dance ovo je bila tvoja, i preporuka Moje Milice :D

Jeste. Meni je ona u rangu nase kultne ULjKiPLJ :)
Bas mi je drago da ti se dopala. Vec sam imala tremu od preporucivanja tebi :rumenko:

Ih, sto si sasava :zag:
Pa ja uzimam knjige iz biblioteke. Uzmem - vratim, sta ima veze.
Volim ja sve vase preporuke :zaljubljena: I one pogodjene i one sto nisu.
Uostalom ja cesto ni sama sebi ne umem da preporucim :lol:

I tacno je da je ova knjiga u rangu ULJKIPLJ, a meni i jos bolja.

Ih, sto si sasava :zag:
Pa ja uzimam knjige iz biblioteke. Uzmem - vratim, sta ima veze.
Volim ja sve vase preporuke :zaljubljena: I one pogodjene i one sto nisu.
Uostalom ja cesto ni sama sebi ne umem da preporucim :lol:

I tacno je da je ova knjiga u rangu ULJKIPLJ, a meni i jos bolja.

završila sam Artemisa:P
i jedva čekam da izađe novi jer se ova knjiga tako završila da mora imati nastavak:)

nego htedoh pitati jesi li to ostrvo uzela iz biblioteke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back