krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ti si pravi drug.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa vama bih se dopisivala, ali, sestre slatke, malo koju knjigu prepoznajem od tih koje vi čitate.![]()
Šta ono reče Rajka da si kupila ?
mislim da ima i knjiga komšije poznatih, pa eto da ti ne promakne...
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
kuku, šta ovo bi
- - - - - - - - - -
ovo sad reaguje na vazdušni dodir
Smejem se vec 5 minuta![]()
Svašta nešto sam sinoć nakupovala na Limundu, ali neću da vam kažem.![]()
Svašta nešto sam sinoć nakupovala na Limundu, ali neću da vam kažem.![]()
Dok vetar zviždi kroz kranove, Lidija Žorž (Arhipelag).
Meni ovo već po naslovu deluje kao nešto razvučeno
Hvala na preporuci za Robin Hob, počela sam Krv kraljeva, pročitala 150 strana i baš je lepo napisano. Pomislila sam da će možda biti nešto za mlađe tj. za tinejdžere, ali nije, i mi odrasli možemo da uživamo u ovoj fantastici (a sećam se kao kroz maglu da su ovu spisateljicu hvalili na forumu koji nosi naziv po autoru Gospodara prstenova). Jedini problem je što je ovo trilogija, a ja imam samo prvu knjigu koju sam poodavno kupila na akciji (nisam htela sve odjednom da kupim za slučaj da mi se ipak ne svidi), pa ću morati ili da kupim preostale dve ili da zajmim iz biblioteke. Ja inače moram da kompletiram sve serijale koje započnem, ali nemam neka striktna vremenska ograničenja, dobro je.
Lamar, baš tako. Ovo mesto je prava oaza normalnosti i pozitivne energijeJa retko kad postujem na drugim temama, nigde mi nije lepo kao ovde.
Nevezano za temu, muž i ja smo konačno kupili kola, tako da sad počinjem da štedim za sledeću stvar, novi foto-aparat. Ovaj je već počeo da zabušava, kvalitet slika je sve lošiji, što mi teško pada jer se često nađem okružena prelepim prizorima koje ne mogu adekvatno da ovekovečim ovim idiotom.
Suprug je danas odsutan (dežurni je), tako da ću ostati kod kuće i gledati seriju Kasl dok zeka drema pored mene. Mnogo mi znači što je on tu, nisam usamljena.
Uh, ne znam šta me spopalo sad da se ispovedam, zanemarite ovo.![]()
Malo ostrvo – Andrea Levi, Laguna 480 str. 11/10
Dobitnik Vitbredove I Orindz nagrade
Dakle procitala sam je i malo je reci da sam odusevljenaStedela sam i stedela da sto vise odlozim kraj. Ovo je jedna od onih knjiga uz koju bukvalno sve vreme imate osecaj neverovatnog uzivanja dok citate. Zaista je prelepa i nekako preporucljiva svakome. Ne mogu da se setim ni jedne od vas kojoj ne bi prijala. Dopala bi se i ovim nasim
“trilerkama” Nemesis, Arveni… i “fantasticarkama” Elefteriji…
- - - - - - - - - -
E, Dance ovo je bila tvoja, i preporuka Moje Milice![]()
Ih, sto si sasava
Pa ja uzimam knjige iz biblioteke. Uzmem - vratim, sta ima veze.
Volim ja sve vase preporukeI one pogodjene i one sto nisu.
Uostalom ja cesto ni sama sebi ne umem da preporucim
I tacno je da je ova knjiga u rangu ULJKIPLJ, a meni i jos bolja.