Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad...o cemu se radi...opet o deci koja rastu u nekoj provinciji ako se ne varam obiju ili pokradu neku skolu i zbog toga odlaze u zatvor....paralelno sa tim se provlaci i neka ljubav tako da knjiga ima neki kao srecan kraj
ali je ta neka osnovna nit koja se provlaci kroz njegova dela mrak...i to ne onaj mrak napolju nego onaj najmracniji mrak- mrak ljudske duse
Nije srećan kraj u Dolazim po tebe.......ne bih da pišem zbog onih koje nisu čitale.
Sad si me zbunila ali se sećam nastavnice :think:

Poslednja izmena:
Da nije Rade stvarno bih pomislila da sam nevidljiva :think:!!!

Nisam videla koju ce knjigu dati uz novi broj nedeljnika ali verujem da ce biti samo jedan naslov uz jedan broj casopisa, kako drugacije da povecaju prodaju sledecih 6 nedelja :D

@tema ovaj Sarin kljuc obecava....

Nije srećan kraj u Dolazim po tebe.......ne bih da pišem zbog onih koje nisu čitale.
Sad si me zbunila ali se sećam nastavnice :think:

Esam ja napisala KAO srecan kraj??? Esam li ? Jesam!!!! ...citaj bre nemoj u cosak da te posaljem da klecis na kukuruzu.

Miki, bre, pa evo, rekla ti žena. :lol:

:hvala: :cmok:

Pa izvinte molim vas sto nisam videla jedan post pa ste se osetili nevidljivim :roll:

Jel isla neka od jutros da proveri to na trefikU ili jok?

Bila ja i to pre 20 minuta.
Na dva kioska su imali po jedan primerak tog časopisa,ali kažu da nisu dobili knjigu uz njega i vidim da u onom gornjem desnom uglu ne piše + knjiga...
Odšetala sam do trećeg i tamo mi žena kaže da je dobila samo jedan primerak sa knjigom i da ga je odmah prodala.
Tako da... ništa...

Kao sto sam i ocekivala.
Mnogo je to glupo sto tako rade.
Prosto cemu akcija ako je ne sprovedes kako treba.
Nekad mi se cini da se samo tako zalete sa objavljivanjem nekih autora i onda kad shvate da od tog posla nema priliva kako su ocekivali, objave akciju i pokusaju tako da se bar malo materijalno poprave.
Ja iskreno nisam ocekivala da ce u ovo vreme nekulture Andric da se prodaje kao alva i stvarno mislim da je skaradno spojiti Lagunu i Andrica ali ...

Jel isla neka od jutros da proveri to na trefikU ili jok?

Čuj, išla. Kup'la....:zcepanje:
Jutros nigde nije bilo gde sam pitala. Svi su dobili po jedan primerak Nedeljnika od 99 dinara. Onda, vraćajući se s posla, na autobuskoj stanici upitam ima li, ono ima, samo jedna s knjigom i jedna bez knjige. Kupim ja tu jednu, Priče o selu.
Stignem u Niš, nigde ne vidim po kioscima, kad u podzemnom, moj prijatelj prodavac novina ima četiri komada, sve razlićite. Priče o selu mu ostavim da usreći još nekoga, a ja uzmem Beogradske priče, Priče o moru i Novele o ženi.
Tu nije kraj mojoj muci. Kako sad da pojavim četiri novine kući? Poklonim jednu prodvcu, jednu usput obućaru, jednu ću komšiji kad stigne s posla, i mm će naivno da poveruje da sam kupila samo jednu knjigu.:rotf:

Preiče o osobenjacima i malim ljudima sam imala od pre.

E, unutra, na prvoj strani vidim, naredne će nedelje da izađu pisci žene, i to: Bremasoni, Deda Rankove riblje teorije, Emilija Leta, Mango, Mesečari iz Marguma, Strah i njegov sluga, Tigrastija od tigra i Tito je umro.
Deda Ranka imam, pročitala, Mango pročitala pa prodala, Strah i njegovog slugu batalila, Tito je umro imam , nisam još pročitala. Msm da ću kupiti samo Emiliju Leta.

- - - - - - - - - -

Takođe, 14, marta izlaze savremeni muški pisci, a 21. marta pisci uz koje smo odrastali.

Rado, ti i moja mama biste mogle da budete tim, detektivke ili tako nesto :lol: nije mi jasno to sto ima svih knjiga, znaci sledece nedelje dupli problem, naci trafiku koja ima knjigu plus da nisu Price o moru. Mozda da se ja prikljucim timu pa da nas dve odradimo analizu verovatnoce :lol:

Veceras gledam Ja i ti, po Amanitijevom romanu, javljam kakav je film.

NNC sem za fakultet

- - - - - - - - - -

Sad vidim za Andrica. Nista moram ja danas u potragu. Grrrrrr.
A ja sam odrastala uz Copica, to bih volela da bude.

kuza.gif

Mnogo je sladak, morala sam da ga stavim, da ga vidite.:heart2:

Čuj, išla. Kup'la....:zcepanje:
Jutros nigde nije bilo gde sam pitala. Svi su dobili po jedan primerak Nedeljnika od 99 dinara. Onda, vraćajući se s posla, na autobuskoj stanici upitam ima li, ono ima, samo jedna s knjigom i jedna bez knjige. Kupim ja tu jednu, Priče o selu.
Stignem u Niš, nigde ne vidim po kioscima, kad u podzemnom, moj prijatelj prodavac novina ima četiri komada, sve razlićite. Priče o selu mu ostavim da usreći još nekoga, a ja uzmem Beogradske priče, Priče o moru i Novele o ženi.
Tu nije kraj mojoj muci. Kako sad da pojavim četiri novine kući? Poklonim jednu prodvcu, jednu usput obućaru, jednu ću komšiji kad stigne s posla, i mm će naivno da poveruje da sam kupila samo jednu knjigu.:rotf:
Preiče o osobenjacima i malim ljudima sam imala od pre.

Jbt ja nisam nos promol'la iz kancelarije, tj lazem jesam al tu nema trafike ni na vidiku.
Znaci pustili su sve pa na sta natrcis.
Price o zeni necu...to sve imam al Beogradske price hocu!
I ove ostale necu...ocu Osobenjake i male ljude a to nema na akciji :roll:
Rado dides sutra da vidis kod tog tvog jel ima jos :lol:

Salim se...naci cu negde ovako!

Rado, ti i moja mama biste mogle da budete tim, detektivke ili tako nesto :lol: nije mi jasno to sto ima svih knjiga, znaci sledece nedelje dupli problem, naci trafiku koja ima knjigu plus da nisu Price o moru. Mozda da se ja prikljucim timu pa da nas dve odradimo analizu verovatnoce :lol:

Veceras gledam Ja i ti, po Amanitijevom romanu, javljam kakav je film.

NNC sem za fakultet

- - - - - - - - - -

Sad vidim za Andrica. Nista moram ja danas u potragu. Grrrrrr.
A ja sam odrastala uz Copica, to bih volela da bude.

Videla treiler, razocarala se, odustala od ideje da gledam, cekam tvoj komentar ziva nisam!

Poslednja izmena:
E, unutra, na prvoj strani vidim, naredne će nedelje da izađu pisci žene, i to: Bremasoni, Deda Rankove riblje teorije, Emilija Leta, Mango, Mesečari iz Marguma, Strah i njegov sluga, Tigrastija od tigra i Tito je umro.
Deda Ranka imam, pročitala, Mango pročitala pa prodala, Strah i njegovog slugu batalila, Tito je umro imam , nisam još pročitala. Msm da ću kupiti samo Emiliju Leta.

- - - - - - - - - -

Takođe, 14, marta izlaze savremeni muški pisci, a 21. marta pisci uz koje smo odrastali.

Boldovano i'am...cvrc!
Neboldovano ne zelim...dupli cvrc!
Mesecare ne kupujte - grozno je!
Sta ce da puste...pa ove nove No Name autore, a onda od 21. Selenic, Vitezovic...

Ok, drage moje zene, citam od 246. strane sve redom pa dokle stignem dok moja kerefeka spava. Eto, toliko sam u zaostatku. Moracu da zapisujem sta sve treba da prokomentarisem kad stignem do poslednje strane. Bas ste mi zadale ozbiljan zadatak :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back