Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Hvala, Mirka, sve mi je jasno!
Dovoljna su mi bila dva romana Amanitija (Poslednja Nova godina i Kako bog zapoveda).
Dovoljna su mi bila dva romana Amanitija (Poslednja Nova godina i Kako bog zapoveda).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije srećan kraj u Dolazim po tebe.......ne bih da pišem zbog onih koje nisu čitale.E sad...o cemu se radi...opet o deci koja rastu u nekoj provinciji ako se ne varam obiju ili pokradu neku skolu i zbog toga odlaze u zatvor....paralelno sa tim se provlaci i neka ljubav tako da knjiga ima neki kao srecan kraj
ali je ta neka osnovna nit koja se provlaci kroz njegova dela mrak...i to ne onaj mrak napolju nego onaj najmracniji mrak- mrak ljudske duse

Miki, bre, pa evo, rekla ti žena.

E moja rado ja se to pitam CEO DAN!!!
Kao i to da li taj nedeljnik izlazi jelte nedeljno ili dnevno.
Cenim nedeljno samo kad?

!!!Nije srećan kraj u Dolazim po tebe.......ne bih da pišem zbog onih koje nisu čitale.
Sad si me zbunila ali se sećam nastavnice![]()
Miki, bre, pa evo, rekla ti žena.
![]()
![]()
Najnoviji obavestajni podaci kazu, mama nasla knjigu kod Londona, Price o moru su u pitanju.

Esam ja napisala KAO srecan kraj??? Esam li ? Jesam!!!! ...citaj bre nemoj u cosak da te posaljem da klecis na kukuruzu.
Jel isla neka od jutros da proveri to na trefikU ili jok?

nije mi jasno to sto ima svih knjiga, znaci sledece nedelje dupli problem, naci trafiku koja ima knjigu plus da nisu Price o moru. Mozda da se ja prikljucim timu pa da nas dve odradimo analizu verovatnoce 
I ja se pitam šta bi tu moglo da bude...
), ili možda slikovnice, Hajdi i sl.

Čuj, išla. Kup'la....
Jutros nigde nije bilo gde sam pitala. Svi su dobili po jedan primerak Nedeljnika od 99 dinara. Onda, vraćajući se s posla, na autobuskoj stanici upitam ima li, ono ima, samo jedna s knjigom i jedna bez knjige. Kupim ja tu jednu, Priče o selu.
Stignem u Niš, nigde ne vidim po kioscima, kad u podzemnom, moj prijatelj prodavac novina ima četiri komada, sve razlićite. Priče o selu mu ostavim da usreći još nekoga, a ja uzmem Beogradske priče, Priče o moru i Novele o ženi.
Tu nije kraj mojoj muci. Kako sad da pojavim četiri novine kući? Poklonim jednu prodvcu, jednu usput obućaru, jednu ću komšiji kad stigne s posla, i mm će naivno da poveruje da sam kupila samo jednu knjigu.
Preiče o osobenjacima i malim ljudima sam imala od pre.

Rado, ti i moja mama biste mogle da budete tim, detektivke ili tako nestonije mi jasno to sto ima svih knjiga, znaci sledece nedelje dupli problem, naci trafiku koja ima knjigu plus da nisu Price o moru. Mozda da se ja prikljucim timu pa da nas dve odradimo analizu verovatnoce
Veceras gledam Ja i ti, po Amanitijevom romanu, javljam kakav je film.
NNC sem za fakultet
- - - - - - - - - -
Sad vidim za Andrica. Nista moram ja danas u potragu. Grrrrrr.
A ja sam odrastala uz Copica, to bih volela da bude.
E, unutra, na prvoj strani vidim, naredne će nedelje da izađu pisci žene, i to: Bremasoni, Deda Rankove riblje teorije, Emilija Leta, Mango, Mesečari iz Marguma, Strah i njegov sluga, Tigrastija od tigra i Tito je umro.
Deda Ranka imam, pročitala, Mango pročitala pa prodala, Strah i njegovog slugu batalila, Tito je umro imam , nisam još pročitala. Msm da ću kupiti samo Emiliju Leta.
- - - - - - - - - -
Takođe, 14, marta izlaze savremeni muški pisci, a 21. marta pisci uz koje smo odrastali.