Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Waterfall, ovom slikom si mi dala sjajnu ideju da napravim ove kuglice! Samo što moram na dijetu, preksinoć sam se oblačila za izlazak i shvatila da jedva zakopčavam farmerke :( Znam da je suludo očekivati da celog života nosimo istu veličinu, ali je ipak lakše malo smršati nego kupovati novu odeću. Hm...
Htela sam da se registrujem na Kupindo kako bih prodala one knjige, ali sam odustala kad sam videla da mi traže JMBG. Razumem da im treba adresa, ali matični broj ne dajem nikome iz principa (sem kad idem u opštinu i tako to), pogotovo tamo nekom sajtu na Internetu.

Waterfall, ovom slikom si mi dala sjajnu ideju da napravim ove kuglice! Samo što moram na dijetu, preksinoć sam se oblačila za izlazak i shvatila da jedva zakopčavam farmerke :( Znam da je suludo očekivati da celog života nosimo istu veličinu, ali je ipak lakše malo smršati nego kupovati novu odeću. Hm...
Htela sam da se registrujem na Kupindo kako bih prodala one knjige, ali sam odustala kad sam videla da mi traže JMBG. Razumem da im treba adresa, ali matični broj ne dajem nikome iz principa (sem kad idem u opštinu i tako to), pogotovo tamo nekom sajtu na Internetu.

Ne samo matični broj, već i kopiju LK. Pa kako misliš da neko uplaćuje na neviđeno ljudima lovu unapred? Ovako bar neku sigurnost imamo.

PS
Nije tačno da je lakše skinuti kg nego kupiti nove farke. Znam iz iskustva.:(

Ima ovde još vodolija.:lol:

Dragonfly, srećan ti rođendan! :D :heart2:

:vatromet:

Evo i ja ću i javno da čestitam.
Dragončice:heart:
Na pp si sobila alkohol..a ovde evo za celo društvo da proslavimo
5534570706_a9fe83bb93.jpg

njamnjam

Hvala svima na cestitkama za rodjendan :D
Nema veze i ove sto kasne primam do Nove Godine :lol:
Dragoncici takodje cestitam rodjos :cmok:

Citam Dezuloviceve kolumne. Ima nenormalno dobrih.
Pocela sam i Neverstvo za oceve pocetnike. Videcemo.

Evo, meni se Saramago mnogo sviđa. Čitam Sva imena. Uvek originalna ideja, u ovom slučaju Centralni registar Matične službe. Svi rođeni i umrli su tamo upisani, a Gospodin Žoze, pisar, ima hobi da krade podatke, dok ne zapadne u nevolju... Ima malo interpunkcije, msm, ima zareza i po koja tačka.:lol:
U, ovo mi zvuci zanimljivo.
A ta interpunkcija mi i onako ic ne smeta :D

Oh, mališanke! Hvala vam na toplim željama! Uselile ste iskrice radosti u moje zenice.

Utiskujem celove u vaše dobre, pažljive obraze. :cmok2:

Pažnja zaista prija. :)

Moji najdraži su u ovom gnezdu od bliskosti, pletemo naše priče (od davnina).

Rođendanski buketi opojno i živuće mirišu, kale na setu, ljiljani na drskost, ruže na stidiljivost.

Čokoladna torta se topi pod nepcem, poput tajne.

Zanesena, nasmejana, sve njih prinosim k srcu.

Rado, od crkavice ću da pazarim ovo :heart: :

Srecni rodjendancici :rodjendan:

Elem, da prijavim da sam pocela, od svih knjiga koje cekaju, racunajuci i one iz biblioteke, knjigu koju sam uzela od koleginice
Aleksandar Makedonski - Slavomir Nastasijevic. Za pocetak ne deluje lose, javljam utiske kad zavrsim.

Poslednja izmena:
Pročitah u ova 2 dana 2 knjige:
''Rekvijem'' Antonio Tabuki (127 str. Paideia) - ne mogu da kažem ništa loše za ovo delo, jednostavno nije za mene, nisam pristalica nadrealizma. U podnaslovu stoji:Jedna halucinacija i zaista, sve događaji i dijalozi u toj knjizi su plod mašte glavnog junaka. Počinje ovako: ''Ova priča se dešava jedne nedelje u julu, i ona je Rekvijem koji je ličnost koju sam nazvao ''ja'' morala da održi u ovoj knjizi. Kada bi me neko pitao zašto je priča napisana na portugalskom, odgovorio bih da je ovakva priča mogla biti napisana jedino na portugalskom - i tačka.''

''Princ magle'' Karlos Ruis Safon (202 str. Čarobna knjiga)- ovo je Safonovo prvo delo, namenjeno uzrastu od nekih 12-13 godina pa mi stoga nije bilo toliko zanimljivo koliko je moglo biti, ali se ni u kom slučaju nisam dosađivala. Pitko je i lepo napisano - počinje tako što se Maks sa roditeljima i sestrama doseljava u kuću na plaži gde se dešavaju čudne stvari. ''Sablasno prisustvo vrta sa statuama i događaji tih prvih dana u gradu dokazivali su da se neki zlokobni mehanizam pokrenuo i da niko ne može da predvidi šta će se dalje događati.'' Ukratko - fantazija za decu, o prijateljstvu, borbi dobra i zla i plaćanju dugova :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back