Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh, Esterita, kakva drama. Nije njima lako. Tako mladi, a uhvatila ih ta ljubav. Ni mnogo stariji i iskusniji ne mogu lako da se izbore s njom.

Đovana, ne daj se!

Ja počela juče Svih sedam talasa, Danijela Glatauera, nastavak Kad duva severac. Da kupujem knjige, kupila bih ih da imam.
Mirka, nadam se da će ti se dopasti, u protivnom ću se osećati odgovornom što si bacila pare.

Sad bih ja to čitala, a moram druge stvari da radim.

Poslednja izmena:
Uh, Esterita, kakva drama. Nije njima lako. Tako mladi, a uhvatila ih ta ljubav. Ni mnogo stariji i iskusniji ne mogu lako da se izbore s njom.

Đovana, ne daj se!

Ja počela juče Svih sedam talasa, Danijela Glatauera, nastavak Kad duva severac. Da kupujem knjige, kupila bih ih da imam.
Mirka, nadam se da će ti se dopasti, u protivnom ću se osećati odgovornom što si bacila pare.

Sad bih ja to čitala, a moram druge stvari da radim.

Pare potrosene na knjige nikad nisu bacene, cak i kad je knjiga losa.
Bacena para je na Gloriju, Story...i tako te nebuloze koje nemaju nikakvu mentalnu vrednost.
Cak i losa knjiga te formira na neki nacin, odredjuje ti ukus i samim tim ima smisla.

Pare potrosene na knjige nikad nisu bacene, cak i kad je knjiga losa.
Bacena para je na Gloriju, Story...i tako te nebuloze koje nemaju nikakvu mentalnu vrednost.
Cak i losa knjiga te formira na neki nacin, odredjuje ti ukus i samim tim ima smisla.

Mirka ne priča mnogo, ali sve što kaže je mudro :)

Dobro da znam za te Gibraltarske ljubavnike, ja bih uzela ako je više o Gibraltaru, a manje o ljubavnicima, mada verovatno nije tako . :mrgreen:
Ja ovde stalno prosipam neke gluposti, a nikako da prijavim da sam pročitala:
''Ljubav, znatiželja, prozak i sumnja'', priču o trima sestrama u Madridu, iz vizure svake od njih (s akcentom na najmlađoj, Kristini) i njihovim sličnostima i različitostima. Brzo se pročita jer ima mnogo poglavlja,koja su sva označena slovima španske abecede.
''Crvendać'' Ju Nesbe - na koricama piše da je to najbolji norveški kriminalistički roman svih vremena (što ne bih znala, pošto nisam pročitala nijedan norveški krimi roman pre toga), ima oko 500 strana koje sam pročitala za 3 dana (izem ti triler ako ti za njega treba duže :D). Znate već, imamo junaka-policajca/detektiva koji rešava slučaj. Nekako sam očekivala više, imam utisak prosečnosti. Sama pojava podvojene ličnosti mi je fascinantna, volela bih da je o tome bilo više reči.
Sad čitam Agatinu ''Posle sahrane'', još jedan slučaj Herkula Poaroa.

....cao drugarice moram nesto da vas pitam i molim za iskren realan odgovor....

....imam 3 toma Solzenjicina - Gulag, kupljen svojevremeno u antikvarnici, e sad
ja bih to prodala, da ih citam ne mogu, progala jesam, ali je to za mene vise nego
tesko...svaka cast ali ne mogu:(

....e sad zanima me, da li je pametno to postaviti na Limundo, ili ima neki pametniji
nacin da se prodaju, rado bi vam ovde postavila slike da ih vidite, ako to nije protiv
pravila (ne znam:rumenko:) i koja bi realna cena bila za njih?

...hvala, svaki pametan predlog dolazi u obzir, uzdam se u vase znanje i iskustvo u
kupovini knjiga i postovanja istih...:ceka:

Draga Afro, nije pametno da stavljaš na Limundo, jer, platićeš postavku aukcije, i preti opasnost da prodaš jeftino. Bolja je solucija da postaviš na Kupindo, sa fiksnom cenom koju odrediš. Onda sediš, i čekaš kupca. :lol:

Draga Afro, nije pametno da stavljaš na Limundo, jer, platićeš postavku aukcije, i preti opasnost da prodaš jeftino. Bolja je solucija da postaviš na Kupindo, sa fiksnom cenom koju odrediš. Onda sediš, i čekaš kupca. :lol:

...to je i meni palo na pamet, a opet ja ne znam da im odredim cenu, da ne bude ni premalo ni previse:(

Drage moje,

Sledi totalni spam.

Naime, preminuo mi je kompjuter iz doba Jure koji imam. I sad se mislim da li da kupim lap top ili stabilni racunar. Pitam vas iz iskustva da mi kazete na cemu vam je lakse da radite i sta mislite da je bolje, ne sa aspekta tehnike, nego upotrebe?

Lamar,srećan rođendan!:heart:

E3280.jpg

Drage moje,

Sledi totalni spam.

Naime, preminuo mi je kompjuter iz doba Jure koji imam. I sad se mislim da li da kupim lap top ili stabilni racunar. Pitam vas iz iskustva da mi kazete na cemu vam je lakse da radite i sta mislite da je bolje, ne sa aspekta tehnike, nego upotrebe?
Savet o praktičnosti:laptop zauzima manje mesta i sa manje površine treba da brišeš prašinu.U tehniku se ionako ne razumem.:lol:

Ja bih i lap top i stabilni, da mogu to sebi da dozvolim...
Mislim, to bi ti bila najbolja solucija.
Ako si vezana za rad na kompu, onda je mozda bolje da imas lap top.
Mada da sam na tvom mestu, ja bih uzela fiksni, stabilni, kako god... znam da je tamo gde ga stavim i to je to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back