Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Decak u prugastoj pidzami–Dzon Boj,Aalnari 200 str,(vrlo krup. slova), 7/10

Tema obradjena hiljadama puta, ali u ovom nasem svetu ni to nije dovoljno.
Tema je teska, nacin pripovedanja povremeno naivan i neubedljiv.
Sve vreme a posebno na kraju te dusa zaboli.

Film nisam gledala niti cu. Ne, ne.
Poslednje na tu temu sam relativno skoro ponovo gledala Sofijin izbor, i resila da necu vise ni Zivot je lep ni nista :nono2:

Poslednja izmena:
Hvala svima! Svratila samo da se javim i onda gasim sva ova pomagala,jer ih po pravilu ne koristimo na odmoru.
Zlatibor jos nije oživeo kako ume,magla,sivo je i bez snega,osim sporadicnih belih presvlaka...ali nama je vec divno...
Javljam se po povratku,veeeeeliki poljubac za sve!

Nije mi jasno da li uz jedan primerak Vremena moze da se kupi vise knjiga? Ako da, onda se isplati, a ako ne, onda se tek za poneke isplati ali ne previse. Recimo za tvog "Fazana" bi ispalo 300 din knjiga + 200 din Vreme, a ti sigurno imas veci redovni popust.
Ja bih uzela i "Fazana" i "Nevestu iz Mumbaja" koju je Arvena svim srcem preporucivala a cita mi se triler, i "Seljakovu molitvu" i "Bruklin" da imam jer sam ga citala samo iz biblioteke, ali ako za svaku od njih treba da kupim poseban broj "Vremena" onda necu. Ja volim taj casopis, da se razumemo, ali mi je mnogo da dam svake nedelje 200 din na njega, pa se uglavnom "grebem" za citanje od drugih ljudi.

Slažem se sa Danom - ne isplati se svaki put kupovati Vreme. Ima zanimljivih naslova na list: Brajson, Gibraltarski ljubavnici, Ričard Lavljeg Srca, Herta Miler...Ja razmišljam kako će svaka od tih knjiga biti kad-tad na akciji, pa ću je tada kupiti. Ne smeta mi da čekam jer ionako imam gomilu nepročitanih knjiga, a tu je i biblioteka.
I ja volim Legende :)

Slažem se sa Danom - ne isplati se svaki put kupovati Vreme. Ima zanimljivih naslova na list: Brajson, Gibraltarski ljubavnici, Ričard Lavljeg Srca, Herta Miler...Ja razmišljam kako će svaka od tih knjiga biti kad-tad na akciji, pa ću je tada kupiti. Ne smeta mi da čekam jer ionako imam gomilu nepročitanih knjiga, a tu je i biblioteka.
I ja volim Legende :)

Esterita rekla da su "Gibraltarski ljubavnici" bzvz. To da ti pomognem u kracenju spiska. Pozvacu Lagunu u ponedeljak da pitam da li moze vise knjiga s jednim primerkom novina pa javljam. I ja mislim da ce svaka od njih biti na nekoj novo akciji ako ovu propustim

Nije mi jasno da li uz jedan primerak Vremena moze da se kupi vise knjiga? Ako da, onda se isplati, a ako ne, onda se tek za poneke isplati ali ne previse. Recimo za tvog "Fazana" bi ispalo 300 din knjiga + 200 din Vreme, a ti sigurno imas veci redovni popust.
Ja bih uzela i "Fazana" i "Nevestu iz Mumbaja" koju je Arvena svim srcem preporucivala a cita mi se triler, i "Seljakovu molitvu" i "Bruklin" da imam jer sam ga citala samo iz biblioteke, ali ako za svaku od njih treba da kupim poseban broj "Vremena" onda necu. Ja volim taj casopis, da se razumemo, ali mi je mnogo da dam svake nedelje 200 din na njega, pa se uglavnom "grebem" za citanje od drugih ljudi.

Da, uz jedno jedino vreme mozes da kupis sve knjige sa liste ako hoces, po povlascenoj ceni.
Slucajno juce bila u Laguni u Knezu da kupim koleginici Petrovica na engleskom za rastanak :( i onda videla akciju, kupila onaj severa i one talase i neke erocke price i dobila svakakve neke popuste i cokoladocu i ice tea i raspitala se za ovo oko nedeljnika Vreme i eto sad znate...

Da, uz jedno jedino vreme mozes da kupis sve knjige sa liste ako hoces, po povlascenoj ceni.
Slucajno juce bila u Laguni u Knezu da kupim koleginici Petrovica na engleskom za rastanak :( i onda videla akciju, kupila onaj severa i one talase i neke erocke price i dobila svakakve neke popuste i cokoladocu i ice tea i raspitala se za ovo oko nedeljnika Vreme i eto sad znate...

Šta bismo mi bez tebe :cmok2: Eto, vidis da treba češće da dođeš ovde...

sad mi je A. pokazala ljubavno pismo koje je dobila od Marka za Valentinovo
elem, Marko je promašio učionicu i na odmor je ostavio pisamce, rukom pravljeno u III3...a A. ide u III4, i sad je učiteljica Dijana, učiteljica III3 došla u A.odelenje i predala joj pismo, i onda su je svi zezali da pred odelenjem otvori i pročita..A. im je rekla da je to iMtimno i da se ne čita
V :heart: moje , je sluđen došao kući i pobacao njegovu člestitku i prsten (nije zlatni) i majka ga je tješila cijeli dan, i sad ne ide u školu, kao grip ga je zakačio
a pismo sam stavila na fb, prelijepo je

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back