krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.gif)

Tako ti zavidim...Vratih se sa koncerta grupe Legende. Sa majkom sam išla.
Divno, prenežno veče, divan Ivanov glas. Divna poezija njihove muzike.
Mašem vam iz Novog Sadića.

Prešla si ih, pokloni su samo uz ove.
Si videla ovo?
http://www.laguna.rs/v1973_vest_akcija_nedeljnika_vreme_i_lagune_u_knjizarama_delfi_laguna.html
Ova mi je interesantna.

Slažem se sa Danom - ne isplati se svaki put kupovati Vreme. Ima zanimljivih naslova na list: Brajson, Gibraltarski ljubavnici, Ričard Lavljeg Srca, Herta Miler...Ja razmišljam kako će svaka od tih knjiga biti kad-tad na akciji, pa ću je tada kupiti. Ne smeta mi da čekam jer ionako imam gomilu nepročitanih knjiga, a tu je i biblioteka.
I ja volim Legende![]()

Nije mi jasno da li uz jedan primerak Vremena moze da se kupi vise knjiga? Ako da, onda se isplati, a ako ne, onda se tek za poneke isplati ali ne previse. Recimo za tvog "Fazana" bi ispalo 300 din knjiga + 200 din Vreme, a ti sigurno imas veci redovni popust.
Ja bih uzela i "Fazana" i "Nevestu iz Mumbaja" koju je Arvena svim srcem preporucivala a cita mi se triler, i "Seljakovu molitvu" i "Bruklin" da imam jer sam ga citala samo iz biblioteke, ali ako za svaku od njih treba da kupim poseban broj "Vremena" onda necu. Ja volim taj casopis, da se razumemo, ali mi je mnogo da dam svake nedelje 200 din na njega, pa se uglavnom "grebem" za citanje od drugih ljudi.
i onda videla akciju, kupila onaj severa i one talase i neke erocke price i dobila svakakve neke popuste i cokoladocu i ice tea i raspitala se za ovo oko nedeljnika Vreme i eto sad znate...Cene knjiga mnogo variraju.
Pronasla sam u Vulkanu Age of innocence za 300 dinara dok na drugim mestima knjiga dostize cenu i to 10 evra.
Vulkan prodaje gomilu klasicne literature na engleskom jeziku po istoj ceni. Vrlo prijatno iznenadjenje za mene.
Da, uz jedno jedino vreme mozes da kupis sve knjige sa liste ako hoces, po povlascenoj ceni.
Slucajno juce bila u Laguni u Knezu da kupim koleginici Petrovica na engleskom za rastanaki onda videla akciju, kupila onaj severa i one talase i neke erocke price i dobila svakakve neke popuste i cokoladocu i ice tea i raspitala se za ovo oko nedeljnika Vreme i eto sad znate...
Eto, vidis da treba češće da dođeš ovde...Da, uz jedno jedino vreme mozes da kupis sve knjige sa liste ako hoces, po povlascenoj ceni.

Svi zainteresovani iz Niša da se jave meni, da kupimo jedno zajedničko Vreme...![]()

moje , je sluđen došao kući i pobacao njegovu člestitku i prsten (nije zlatni) i majka ga je tješila cijeli dan, i sad ne ide u školu, kao grip ga je zakačio