- Poruka
- 55.959
ja sam pri kraju Prezivet sa vukovima, knjiga jeste dobra, ali sama prica je teska..i zato jedva cekam da je zavrsim..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

smorila me Bog malih stvari, jednostavno mi nije vreme za nju
Tuj sam bre i ja![]()
i moram da priznamsmorila me Bog malih stvari, jednostavno mi nije vreme za nju
![]()
Meni se dopala 
ja sam pri kraju Prezivet sa vukovima, knjiga jeste dobra, ali sama prica je teska..i zato jedva cekam da je zavrsim..
A ova ce da mi se dopadne, znam 

Pa to ti pricamĆuti, ima i gorih od tebe...
Pošto sam bila prva u Ideji, a stigla samo deset Blica, pita kasirka svoju koleginicu hoće li ona jedan za sebe, ima Nušić, a ova će:
-Ma, kakav Nušić, ja sam žena domaćica, šta će mi to.
![]()

A ova ce da mi se dopadne, znam
Jedino ne znam sta cu sa ovim Bregom. Evo me kukam vam svaki dan
A necu da ga ostavim. Necu![]()

lejdis, samo da vas pitam da li neka od vas ima torrent za 50 nijansi - oslobodjeni?
procitala sam prva dva dela i knjiga mi se cak ni malo ne svidja ali ne mogu sad da ne procitam treci, kad sam vec pocela.
Joj, nista me ne pitaj
Koliko ti je ostalo do kraja Brega?

Ima na grčkomTrebalo bi da ima Nemesis.

sam pocela Kriv za sve.ja sam pri kraju Prezivet sa vukovima, knjiga jeste dobra, ali sama prica je teska..i zato jedva cekam da je zavrsim..

ja imam ovu drugu..ponekad je dohvatim i pročitam kol'ko kad mogu..i jeste smirujuća

Slažem se s tobom. Ja sam vam i rekla da ne gledate film, samo će da se razočarate. Slično mi se desilo i s Da Vinčijevim kodom, kojeg uopšte ne bih shvatila da prethodno nisam pročitala knjigu.Upravo sam odgledala film Moramo da razgovaramo o Kevinu. Knjigu sam čitala pre godinu dana i toliko mi je trebalo da se nakanim da skinem film i pogledam ga. Knjiga mi je na vrhu prošlogodišnje liste najknjiga sa nekoliko praznih mesta iza, ali film mi je nije tako snažan. On je bio izložen neizbežnim poredjenjem s knjigom i sve mi se čini da neko ko nije čitao ne može tačno da shvati šta se tu u stvari dogodilo. Nedostaju njena pisma mužu u kojima je sve lepo objašnjeno. Jedino što je film, po meni, mnogo bolje dočarao njenu usamljenost i odbačenost. Tilda Svinton je prava za tu ulogu.
Ma zezam se, mislim da ona to sve ima na srpskom.
Al' sa'ce ipak ona
Nego... krisom od same sebesam pocela Kriv za sve.
:

i cini mi se da dete misli da sam poludela 
Upravo sam odgledala film Moramo da razgovaramo o Kevinu. Knjigu sam čitala pre godinu dana i toliko mi je trebalo da se nakanim da skinem film i pogledam ga. Knjiga mi je na vrhu prošlogodišnje liste najknjiga sa nekoliko praznih mesta iza, ali film mi je nije tako snažan. On je bio izložen neizbežnim poredjenjem s knjigom i sve mi se čini da neko ko nije čitao ne može tačno da shvati šta se tu u stvari dogodilo. Nedostaju njena pisma mužu u kojima je sve lepo objašnjeno. Jedino što je film, po meni, mnogo bolje dočarao njenu usamljenost i odbačenost. Tilda Svinton je prava za tu ulogu.
Pročitala sam pola strane Mavrovog poslednjeg uzdaha.![]()
... i cini mi se da dete misli da sam poludela![]()