Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zpozdrav:

Tuj sam bre i ja:zimag:
i moram da priznam :zstidljivko: smorila me Bog malih stvari, jednostavno mi nije vreme za nju:zroll:
:grudvanje3: Meni se dopala :evil:

ja sam pri kraju Prezivet sa vukovima, knjiga jeste dobra, ali sama prica je teska..i zato jedva cekam da je zavrsim..
:zimag: A ova ce da mi se dopadne, znam :evil:

Jedino ne znam sta cu sa ovim Bregom. Evo me kukam vam svaki dan z:(
A necu da ga ostavim. Necu :ljutko:

Poslednja izmena:
ja sam pri kraju Prezivet sa vukovima, knjiga jeste dobra, ali sama prica je teska..i zato jedva cekam da je zavrsim..

jel' to ona što sam ja čitala z:mrgreen:
kinez, pa došao iz grada da živi na selo, pa ga ubačili u mašinu, tj da čuva stada, a usput se baš krvavo bori sa vukovima..i odgojio je jedno mladunče vuka? je to to?...meni ta bila baš dobra..

Knjige_0341.jpg

Molitve-na-jezeru-1.jpg

obe knige su dobre za smanjenje puzajuceg stresa..i kad nam se cula prenadraze ,sad mozda nekom prija nekom ne

Upravo sam odgledala film Moramo da razgovaramo o Kevinu. Knjigu sam čitala pre godinu dana i toliko mi je trebalo da se nakanim da skinem film i pogledam ga. Knjiga mi je na vrhu prošlogodišnje liste najknjiga sa nekoliko praznih mesta iza, ali film mi je nije tako snažan. On je bio izložen neizbežnim poredjenjem s knjigom i sve mi se čini da neko ko nije čitao ne može tačno da shvati šta se tu u stvari dogodilo. Nedostaju njena pisma mužu u kojima je sve lepo objašnjeno. Jedino što je film, po meni, mnogo bolje dočarao njenu usamljenost i odbačenost. Tilda Svinton je prava za tu ulogu.

Pročitala sam pola strane Mavrovog poslednjeg uzdaha. :zstidljivko:

Upravo sam odgledala film Moramo da razgovaramo o Kevinu. Knjigu sam čitala pre godinu dana i toliko mi je trebalo da se nakanim da skinem film i pogledam ga. Knjiga mi je na vrhu prošlogodišnje liste najknjiga sa nekoliko praznih mesta iza, ali film mi je nije tako snažan. On je bio izložen neizbežnim poredjenjem s knjigom i sve mi se čini da neko ko nije čitao ne može tačno da shvati šta se tu u stvari dogodilo. Nedostaju njena pisma mužu u kojima je sve lepo objašnjeno. Jedino što je film, po meni, mnogo bolje dočarao njenu usamljenost i odbačenost. Tilda Svinton je prava za tu ulogu.
Slažem se s tobom. Ja sam vam i rekla da ne gledate film, samo će da se razočarate. Slično mi se desilo i s Da Vinčijevim kodom, kojeg uopšte ne bih shvatila da prethodno nisam pročitala knjigu.

Ma zezam se, mislim da ona to sve ima na srpskom.
Al' sa'ce ipak ona :D

Nego... krisom od same sebe :mace: sam pocela Kriv za sve.

Jao Lamar, nije mi se odmah pokazalo to mače pa je izgledao taj smajlić mnogo :zstidljivko::
Penak? Kriv za sve ili Žrtveni jarac, pod oba naslova je štampan pa nagađam da je Penak :)
Jedva čekam utiske, nadam se da ćeš da svidiš:*

Dakle drugarice citam Kevina i jako mi se dopada ali mi se dize kosa na glavi od uzasa :zima2:
A da stvar bude jos gora pocela sam da umisljam i da budno pratim svaki Stefanov pokret :eek: i cini mi se da dete misli da sam poludela :zblesav:

Pročitala sam pola strane Mavrovog poslednjeg uzdaha. :zstidljivko:

Mene je nesto zuljalo u samoj knjizi.
Predstavljeno je iskonsko zlo bez ikakve nijanse a ja nisam sigurna da polarizovano dobro i zlo uopste postoji. Tesko mi je da poverujem u rodjene djavole, pa cak i djavo ima neku dobru stranu. Da sam dobila zadatak da napravim film po knjizi zbilja bi mi bilo tesko da izbrusim Kevinov lik buduci da je od bebe podmukao, lukav, pritajen, prepreden, zao, morbidan, nesposoban da podnese bilo koju emociju...ne znam, mislim da je preterala.

Dosla sam da kazem kako su Zapisi iz mrtvog doma savrsenstvo, verovatno su svi citali ali eto, ako neko nije preporuka od srca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back