Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Srecna nam svima Nova 2013.

(nisam stgla da citam nikako nikako....
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)Kerefeko, mogu da zamislim kako si ushićena. Divan će ti poklon doneti Deda MrazProsto se i ja radujem s tobom.
I mnogo mi se dopada kako si opisala kuvare. Živa istina! Ja nisam nikad čula za taj kuvar, a ima tako divan naziv Kod bake na ručku. Odmah znaš da je nešto posebno. Sad ja jedva čekam da na temi Šta kuvamo danas čitam i gledam slike jela koje si pravila po receptima iz tog kuvara.

Ovo je tvoj smajli![]()
Jel ga sada vidis?

To si sad rekla, i vise nikadDevojke, ja nisam kod kuce pri kompu pa moram brzo brzo, ljubim Vas sve mnogo , Srecna Vam Nova Godina i sve najlepsije
Da ste mi zive,zdrave, debele i srecne![]()

Da li je neka citalica citala Ispovest maske - Jukio Misima?

, cini mi se da je tada Lamar pisala o njoj, ali nisam znala da ima nastavak,to sam slucajno nasla na netu kada sam trazila od istog pisca jos neku knjigu.Znam, znam, da sam ovde pazljivije citala videla bih da ste pisali o tome, a ja nisam naravno.Sve sam nesto neusresredjena, misli su mi rastrkane koje kuda,jedva ih sastavim , verujte, nekad je nemoguca misija.Odmah po saznanju da ima i drugog nastavka "svih sedam talasa" procitah i to.Knjiga je lepa, sto je meni bitno, lagana i brzo se cita a itekako prija.Za kraj se nisam nadala da ce biti takav, necu reci kakav, ja sam se nadala drugacijem.