Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HolidayCoffee-1.jpg

Srecna nam svima Nova 2013. z:)

:vatromet:

(nisam stgla da citam nikako nikako....z:hm: )

Kerefeko, mogu da zamislim kako si ushićena. Divan će ti poklon doneti Deda Mraz :ztorba: Prosto se i ja radujem s tobom.
I mnogo mi se dopada kako si opisala kuvare. Živa istina! Ja nisam nikad čula za taj kuvar, a ima tako divan naziv Kod bake na ručku. Odmah znaš da je nešto posebno. Sad ja jedva čekam da na temi Šta kuvamo danas čitam i gledam slike jela koje si pravila po receptima iz tog kuvara.

Pa jeste..kad mi recept počne sa : Uzmite dva avokada, tri artičoke, nekoliko pinjola....važi...odmah znam koliko je sati...
A i ja sam nova u tom "poslu", pa me sve to zabavlja.Obećavam, sve će biti preneto na odgovarajuću temu :)
Hvala što deliš moje ushićenje!

Poslednja izmena:
Drage moje devojke u ovoj godini zelim vam sto vise osmeha na vasim licima, sto vise radosti i lepih trenutaka, vecih uspeha i pregrst ljubavi!!!!!!!!!!!!! z:girl::zag::zag:

A sto se knjiga tice, procitala sam "Kad duva severac"ciji naslov sam procitalla, naravno ovde :hvala:, cini mi se da je tada Lamar pisala o njoj, ali nisam znala da ima nastavak,to sam slucajno nasla na netu kada sam trazila od istog pisca jos neku knjigu.Znam, znam, da sam ovde pazljivije citala videla bih da ste pisali o tome, a ja nisam naravno.Sve sam nesto neusresredjena, misli su mi rastrkane koje kuda,jedva ih sastavim , verujte, nekad je nemoguca misija.Odmah po saznanju da ima i drugog nastavka "svih sedam talasa" procitah i to.Knjiga je lepa, sto je meni bitno, lagana i brzo se cita a itekako prija.Za kraj se nisam nadala da ce biti takav, necu reci kakav, ja sam se nadala drugacijem.

Sada sam uzela knjigu, tj.dva dana pre Nove,"Vanila i cokolada", secam se da ste je ovde pominjali,na samom sam pocetku gde ona muzu pise pismo da ga ostavlja i sva tri deteta, pa sam malo u cudu i zivo me zanima kako ce se on snaci, naravno ako prica krene u tom pravcu, sto me ne bi cudilo da ode u nekom drugom.A pre toga procitala Aleksandru Poter "Da li smo se nekad sreli" , lagana, sladunjava, opustajuca.Mada sam primetila , mada mozda mi se i samo cini, u ovoj knjizi kao da pokusava malo dublje da prodre u likovima svojim, ali meni sve to onda deluje smorno,nikako dobro.
Inace paralelno citam "Kako vaspitati sjajne decake "od Ijan Grant , zapravo nju upijam ko' sundjer i ne zurim, trudim se da mi sto vise ostane u mojoj memoriji. Ima stavrno dobrih saveta za decake i cak neke stvari nisam znala, kao npr. da oni kroz buku komuniciraju, za razliku od zenskog pola koje to rade recima,kroz to bucno igranje se emotivno povezuju sa ostalima.Naravno ne vole zvockanje,hmm, vec da im se kaze lepo i obrazlozenje uz to obavezno, jer u suprotnom nece poslusati.I da vas ne gnjavim vise ima toliko toga za nauciti, sto me ujedno raduje i pricinjava zadovoljstvo kada to primenim i uspe .

Nalence, ja sam baš nedavno pročitala Kad duva severac, a sad s nestrpljenjem čekam da mi Elefteria donese nastavak iz CG. :konfete:
Vanilu i čokoladu sam čitala pre nekog vremena i meni je to prilično naivna i predvidiva knjiga, ali ipak sam je s uživanjem čitala, pa se nadam da i ti uživaš. :sanke:
Ovih dana čitam samo praznični trobroj Politike i još sam daleko od kraja :zgrudvanje:

I znate, drage drugarice, na koga stalno mislim!? Na Vanku! (VanZandt). Nije joj se svidelo što smo pisale recepte, ali nadam se da se ipak nije zbog toga ispisala iz Biblioteke.
Vanka , srećna ti Nova godina i dodji da ostarimo zajedno.... ovaj... mislim... da čitamo zajedno :yeee::veseljaci:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back