Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rado , glupo mi je da sve uzimam od tebe :zimag:

'ajde po neki naslov, ne mogu sve z;)

Počela sam Francusko zaveštanje... (samo zato što ima najmanji broj strana) nikad nisam bila takva
Problem je što mi je slaba koncentracija.
Sećam se, nekad je bilo ... što veća (deblja) knjiga- veći izazov :zelenko3:
Kad krenem da čitam zagleđujem nokte, zagleđujem mobilni .... (kao dete kad mu se ne uči)
Ovako ja čitam .... z:cry:

izgleda da nas je još sa istim problemom...nemam smire..kad bih sjela, vjerovatno bih i čitala...što rekla jedna baba mojoj starijoj kad je bila mala...sjeđi malo da vidim imaš li g.u.zicu

znala sam da treba nešto da kažem
sad me Lamar podsjeti na Balšu
elem, Balša, kao prvo vrlo fino izgleda, kršan je i fin
onda, srtamota me reći, ali ništa njegovo nisam pročitala, sve imam kad...ustvari lažem, čitala sam neke njegove komentare i članke po novinama...vrlo fino i interesantno piše
i, i...udvaRAO SE mojoj drugarici davno prije, kad je bio baš mlado momče, išli u izviđaće, pa se stalno gledali na neke skupove
Sve je tako kako kazes :zcool:

Rado , glupo mi je da sve uzimam od tebe :zimag:

'ajde po neki naslov, ne mogu sve z;)

Počela sam Francusko zaveštanje... (samo zato što ima najmanji broj strana) nikad nisam bila takva
Problem je što mi je slaba koncentracija.
Sećam se, nekad je bilo ... što veća (deblja) knjiga- veći izazov :zelenko3:
Kad krenem da čitam zagleđujem nokte, zagleđujem mobilni .... (kao dete kad mu se ne uči)
Ovako ja čitam .... z:cry:
Isti slucaj. Najvolela sam one debele. Pa kad zaronim, ne bih volela nikada da dodje kraj.
Sada mi koncentracija nije vise na tom nivou.
Uzgred, bas su ti lepi nokti :D

Pokusala sam da citam Pod mermernim svodom i meni je nekako njanjava z:((
I sta cu sad, sta cu sad imam gomilu knjiga a ne znam da izaberem :zblesav:
Dok budes ovako vrtljala ocima neces moci ni da se odlucis. Uspori malo :zroll:

Blago tebi. Moći ćeš da dočekaš Novu godinu čitajući.:rotf:

:rotf:
e ne znam što sam se ovoliko obradovala kad sam videla da radi
kao da uzimam knjigu u šake i običnim danima:lol:
sad sam skontala da ja ne čitam jer, što neko napisa, ne sedim s mirom ni malo
il negde zjakam, il nešto radim
pa sam pomislila možda sam kad budem imala par dana slobodnih, možda uzmem čitati:think:
ali ipak mislim da nije problem u meni-nego u neodgovarajućim knjigama:malav: :lol:

Izabralaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :zskace:
Umetnost voznje po kisi lepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :zbanana:
Definitivno me neki smajlici automatski asociraju na neku osobu.
:zbanana:= Mica
smilie_girl_093.gif
= Mirka
:mrgreen: = Ester
:rotf: = Rada
smilie_girl_014.gif
= Emocija
:strika: = Majce
:manikir: = Night (od sinoc :lol:)
... ... ...

Devojke divne ste sa ovim smajlicima! Hvala Night i Rado, bas ste me nasle skroz! :lol: Mnogo vas sve :heart: i uzivam u druzenju i iako nisam toliko cesto tu, mnogo mislim na vas.

Putujemo za praznike pa da vam ovako unapred svima pozelim srecnu i bericetnu novu godinu i jos mnogo lepih knjiga, smajlica i druzenja. :kiss: i :zag: za sve od mene i bepca

Hvala ti Night sto si me uvrstila medju vas tako pozitivne i divne, hvala svim devojkama sto su se druzile sa mnom tokom ove godine.
Svima zelim bolje od najboljeg, da se puno cita, voli, da se ima sta pojesti, popiti, obucci i svucci ;), da mirisu kolaci i torte, naravno i trpeza da bude bogata pa da tako lepo udjemo u 2013. godinu.
Ne zaboravite da obucete nesto crveno sutra uvece ;) Tako kazu da treba...
Sve vas volim neizrecivo! :heart2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back