Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sluškinjina priča,
Opusteli raj,
Zaverenici, to je u startu duplikat, to je za poklon.
Zatim:
Izgubljeni dnevnik don Huana,
Junakinja pustinje,
Lisičje ludilo,
Persijsko ogledalo,
Alibi,
Hodočađće Emanuila sina Božijeg,
Mongolija,
Septembri u Širazu,
Svadbena torta,
U društvu kurtizane,
Sahara,
Zatvoreno polje.

Sad pucajte, šta da sačuvam a šta da prenesem dalje?

Mila, srećan ti rođendan. Sve što želiš, neka ti se ispuni u zdravlju i veselju. :cmok:

PS
I mom pokojnom svekru bi danas bio rođendan. Mi to uvek obeležimo nekom poslasticom.:)

A tebi je danas godišnjica boravka na Krsti! Čestitam i ja tebi. Znam da smo pričale o tome i pomenula si svekra koji je bio divan čovek i uvek ga se rado sećate. To je baš lepo što obeležite.

Hvala svima na čestitkama! Sve vas puno volim :heart:

Sve što se našlo. Uglavnom za osamnaeste rođendane, kojih me čeka bar pedeset. Stasala ćerina generacija.

Čuj, ja ušla u Evro Giunti juče i kupila 5 onih najgorih Arlekin ljubića.:mrgreen: Prodavačica me gledala sažaljivo. I nije htela da mi pomogne da odaberem. Na pitanje koji su najpopularniji, dobih odgovor "Ja ne čitam takvu literaturu". Kad je nisam tresnula u facu onim knjigama, nikad neću.
"Dobro je da umete da čitate, kad već ne umete da budete ljubazni i radite svoj posao".
Mislim, ona prima platu da prodaje knjige. Da li čita Sofokla ili Bjelicu, koga je briga. Njeno je da bude fina i da mi naplati knjigu.
Radila sam kao bibliotekar i čitala sve od Mračne akademije preko Amande Kvik do Saramaga i Pištala. I nisu mi se sve knjige dopadale ali nije ni poenta da svi vole/čitaju iste knjige. Mišljenje bih dala kada se od mene to tražilo i u skladu sa procenom korisnika fonda (šta voli da čita, a šta ne).
Zamišljam kako mi prodavačica u pekari kaže "ja ne volim puter kifle i zato uzmite rol viršlu":lol:

Poslednja izmena:
Esterita
:cmok: Bogami jeste divan:D

VanZandt
Hvala za linkiće, ja se nisam potrudila da iskopam išta...samo sam ono malo biografije na GoodReadsu isčitala. Idem da kupim Guaranu i Smoki pa se bacam na čituckanje linkova...jes da treba da učim, ispit za nedelju dana ali hej haj, ko će se još cimati oko faksa :lol:
Valjda će ti se svideti, moram da se iskupim posle onog fijaska sa Ameli Notomb:lol:

I za kraj najslađe, Mrs.Bi
Srećan Rođendaaan
02393-rafaelo-kuglice.jpg

I koktelčić po izboru za društvance
bath20.gif

. Rođendani su super, isto ko i slave. Rođendani što se dobije poklon a slave što se dobro jede. Joj što ja volim jesti.
Sve najnajnajlepšee slavljenici:heart:

]Sluškinjina priča,[/B]
Opusteli raj,
Zaverenici, to je u startu duplikat, to je za poklon.
Zatim:
Izgubljeni dnevnik don Huana,
Junakinja pustinje,
Lisičje ludilo,
Persijsko ogledalo,
Alibi,
Hodočađće Emanuila sina Božijeg,
Mongolija,
Septembri u Širazu,
Svadbena torta,
U društvu kurtizane,
Sahara,
Zatvoreno polje.

Sad pucajte, šta da sačuvam a šta da prenesem dalje?

Boldovane sam citala i sve su mi lepe, ali samo "Sluskinjina prica" izuzetna. Naravno, ne znaci da bi i tvoji utisci bili takvi

Čuj, ja ušla u Evro Giunti juče i kupila 5 onih najgorih Arlekin ljubića.:mrgreen: Prodavačica me gledala sažaljivo. I nije htela da mi pomogne da odaberem. Na pitanje koji su najpopularniji, dobih odgovor "Ja ne čitam takvu literaturu". Kad je nisam tresnula u facu onim knjigama, nikad neću.
"Dobro je da umete da čitate, kad već ne umete da budete ljubazni i radite svoj posao".
Mislim, ona prima platu da prodaje knjige. Da li čita Sofokla ili Bjelicu, koga je briga. Njeno je da bude fina i da mi naplati knjigu.
Radila sam kao bibliotekar i čitala sve od Mračne akademije preko Amande Kvik do Saramaga i Pištala. I nisu mi se sve knjige dopadale ali nije ni poenta da svi vole/čitaju iste knjige. Mišljenje bih dala kada se od mene to tražilo i u skladu sa procenom korisnika fonda (šta voli da čita, a šta ne).
Zamišljam kako mi prodavačica u pekari kaže "ja ne volim puter kifle i zato uzmite rol viršlu" :lol:
:zcepanje::hahaha::zcepanje:

Ja danas takodje bila u Evro Giunti i videla knjigu koju je pisala Vesna Zmijanac :eek:
Pa msm, stvaaaaarno :roll:

Zamišljam kako mi prodavačica u pekari kaže "ja ne volim puter kifle i zato uzmite rol viršlu":lol:

Apsolutno si u pravu :ok: Kretenka :roll:

@lamar, ko je izdavac?

Bila sam dakle danas u Delfiju i u Evro Giunti.

Sto se tice decijih knjiga, sasvim sam sigurna da ako vam za NG treba poklon za neko dete, mnogo cete jefinije i bolje proci ako kupite knjigu a ne igracku. Bolje igracke su uzasno skupe, a sto se tice knjiga ima toliko lepih i povoljnih da ja ne znam sta bih pre.

U Delfiju sam kupila 3x20 dinara neke slikovnice o gusarima. Lepe ilustracije, skroz fine slikovnice. To ce mi biti poklon uz glavni poklon.

A glavni poklon sam videla u Evro Giunti. Ovih dana cu da odem da kupim. Nodi (on ga naprosto obozava), jako lepa knjiga snizena 50% i sada je oko 850 dinara, i U morskim dubinama 50% popust, sada je oko 370 dinara. To su one knjige sa tvrdim listovima, i sa puzlama u okviru knjige. Pa onda neke knjige koje imaju simpaticne prozorcice na koricama i zovu se nesto tipa Mama i ja (unutra su zivotinje sa svojim mladuncima, tipa macka i mace, kada odu na spavanje) , Tata i ja, Baka i ja... One su cini mi se oko 670 dinara.
Mada generalno u Evro Giunti imaju jaaaako puno decijih knjiga ne velikom snizenju.

Tako ce decko dobiti kolekciju knjiga od nas posto igracaka i onako ima toliko da bi se mogao bukvalno napuniti kamion.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back