Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To jako lepo zvuči. Išla bih ja u Pariz preko sindikata, ali i mm bi hteo, i ja onda odustala.:( Mnogo bi to propuštenih knjiga bilo. :lol:
Rado, dodje mi da te
2554608q4lxapfq9p.gif

A Esterita je tako lepo razradila ideju :(
Samo jos ti da pristanes :D

Dobro Rajkic, neces knjigu, i ne moras, i nije neka moram priznati, a i ja sam to vise onako u duhu eventualne terapije :malav:

PS Ponuda ostaje ako ipak neko zeli :)

Poslednja izmena:
A u subotu ledena kisa :evil: Al nema veze mi smo navikli :ljutko:

Nego Majcek, setih se danas tebe. U Delfiju ima nekih Praceta na popustu.
Zaboravila sam naslove :think:

ja juče u vulkanu kupila drugarici knjigu za rođus
izrazila želju za čarlsom dikensom, knjižurina neka na engleskom...
msm kad ja kažem da je knjižurina:lol:
sreća pa nije bio tvrdi povez jer bi tek onda bila teška(pošto sam vukla i 2kg vunice pride)

što sam sad ovo ispričala:think:

e da, otvorila sam i u vulkanu karticu
ne znam što kad ja nisam knjigokupoholičar kao ovde što ima

:think:
setila se...videla sam u vulkanu 2 nove pračetove knjige, pa sam pomislila da bih mogla do laguninog kluba čitalaca :)

e da kad smo kod vulkana(opet)
:lol:
znate da im na kesi piše Vulkan-erupcija ideja
uzela ja poklon drugarici(ne ovoj što sam pričala, nego drugoj)
pokupila ona poklon, ostade kesa...
meni dolazi drugarica jedna na kafu, vidi kesu na krevetu i kao Majoooo:zper:
ja reko šta :zper:
pa kao vulkan, ovo-ono, za koja je ta erupcija :zper:
ja opet :dontunderstand:
uzme ona kesu, prevrne je i počne da se cepa:zcepanje:
nije skontala da je knjižara, već se zakačila za Vulkan i prvo joj ovo pade na pamet
vulkan-kapsule~2009765.jpg

Pomoc zene :)
Imam jednu grupu druarica sa kojima se sastajem jednom u dve nedelje i to su moje posebne drugarice onako znamo sve jedne o drugima, nema lazi, nema foliranja, nema ustrucavanja- samo cista ljubav i poverenje. Videcu ih 22.12. i zelim da kupim svakoj po knjigu ili nesto za uspomenuna ovu godinu.

Opis dajem jedne po jedne da bi cula vase misljenej koja knjiga bi mogla biti prava ili ako ne kniiga -sta bi vi kupile takovoj osobi.

S1 Nezna, vrlo emotivna, majka dvoje dece, vezana za porodicu i sve njene clanove
M1: Majka tri sina, esteta, voli lepo...voli da se bakce kuhinjom, pravi je hedonista i zna da uziva u zivotu. Uvek nas obraduje nekim kolacicima koji vanserijski izgledaju i isto su takvog ukusa
M2: Samohrana majka, poslovna zena, tvrda na karakteru, ali emotivna
J: Duboko emotivna, nju mnogo volim, zena dusa, majka troje dece, prezivela rak i voli zivot i slobodu
S2: Nas glas razuma, oslonac i neko ko nam se svima nadje kad gori. Majka troje dece...voli knjige, sve knjige, voli od Vilsona do Jaloma...i nju najvise volim i najbitnija mi je.

Predlozi molim!

e da kad smo kod vulkana(opet)
znate da im na kesi piše Vulkan-erupcija ideja
uzela ja poklon drugarici(ne ovoj što sam pričala, nego drugoj)
pokupila ona poklon, ostade kesa...
meni dolazi drugarica jedna na kafu, vidi kesu na krevetu i kao Majoooo:zper:
ja reko šta :zper:
pa kao vulkan, ovo-ono, za koja je ta erupcija :zper:
ja opet :dontunderstand:
uzme ona kesu, prevrne je i počne da se cepa:zcepanje:
nije skontala da je knjižara, već se zakačila za Vulkan i prvo joj ovo pade na pamet
vulkan-kapsule~2009765.jpg

To se i meni desilo prekjuce sa drugom, kazem mu ajde idemo u Vukan da kupimo solje on poceo da se smeje :lol:
Reko sta se kliberis mentolu kaze pa kupi meni Vulkan.
Reko sine mislila sam da to tebi ne treba al ako je dotle doslo moze i tebi Vulkan al aj prvo samnom u Vulkan.
Na to se pogledasmo i pocrkasmo od smeha a on tako kroz smeh kaze - sta cemo ako se zapalimo?
Dobio je kesom u glavu!

Imam jednu grupu druarica sa kojima se sastajem jednom u dve nedelje i to su moje posebne drugarice onako znamo sve jedne o drugima, nema lazi, nema foliranja, nema ustrucavanja- samo cista ljubav i poverenje. Videcu ih 22.12. i zelim da kupim svakoj po knjigu ili nesto za uspomenuna ovu godinu.

Opis dajem jedne po jedne da bi cula vase misljenej koja knjiga bi mogla biti prava ili ako ne kniiga -sta bi vi kupile takovoj osobi.

S1 Nezna, vrlo emotivna, majka dvoje dece, vezana za porodicu i sve njene clanove
M1: Majka tri sina, esteta, voli lepo...voli da se bakce kuhinjom, pravi je hedonista i zna da uziva u zivotu. Uvek nas obraduje nekim kolacicima koji vanserijski izgledaju i isto su takvog ukusa
J: Duboko emotivna, nju mnogo volim, zena dusa, majka troje dece, prezivela rak i voli zivot i slobodu
S2: Nas glas razuma, oslonac i neko ko nam se svima nadje kad gori. Majka troje dece...voli knjige, sve knjige, voli od Vilsona do Jaloma...i nju najvise volim i najbitnija mi je.

Predlozi molim!

s1 - bilo koja knjiga od Doroti Kumson...moja mama ih obožava...
m1 - Hrana ljubavi, Martin Zuter (izdavač je Mono i Manjana)
m2 - Začarana, ženske erotske priče za laku noć, Nensi Madore (Mono i Manjana)
J - Arundati Roj "Bog malih stvari"
s2 - Sto od limunovog drveta, Džulijan Barns, ili Antologija savremene ruske priče

Odlicni predlozi drago Pile...vrlo rado cu ih uvrstiti u izbor...
U stvari odlicno ali odlicno pogodjene knjige za M1 i J...bez greske za njih...
M2 - mi se nesto ne uklapa- daj nesto da omeksa njenu ledena kraljica dusu i da je malo rasplace al ne tralalajka nego onako odistinski rasplace...

I S2 mi je najveci problem :s:

Ajde jos nekog da cujem :)

Poslednja izmena:
Sad čitam ovaj svoj spisak i opet 70% erotika:eek:

A znate da je Sanja Marinković izdala knjigu o "umetnosti življenja"? Stranice od onog finog "poster" papira, fotke retuširane a poglavlja: "Sanja kuHa neku bledunjavu hranu u sterilnoj kuhinji", "Sanja vežba na suncem okupanoj terasi obučena u najnoviju nike sportsku opremu", "Sanja se sprema za grad", Sanja ovo, Sanja ono... Ko Sara Kej, samo rugava varijanta. Je l se to neki biserozni urednik popalio na ideju da su žene još uvek u "obucite Barbi" i sakupljajte Barbi sličice fazonu ili šta? A i bolje da je ko Suki napisala roman sa kim se trenutno ili će tek da se kresne. To bi možda neko i kupio. Mada je meni Sanja erotična ko kamen za kupus. A tek onaj smeh. Brrr.

Predlozi molim!

Mirka, ovo je tako pazljivo od tebe..bas lepo, iskreno..

Doduse, nemam nekih predloga, bar ne pametnih..:think: ali ako se setim necega napisacu..
Btw, osim knjiga, volim da poklanjam i solje..to mi je presladak poklon..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back