ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
idi u ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sam tu prozak i još ponešto čitala, ali ne znam kad ..znam da mi se dopala
i ja sam osjetljiva na te sestrinske knjige, iako nemam rođenu sestru
i da se pošteno iskukam, već sam na jedno mjesto kukala, al' imam osjećaj da sam jedino ovdje razumljiva na pravi način
ponavljala sam razred iz salse ...najgora u grupu..i sad me poslije Ng, vraća na početni nivo
znači, očajna sam i kao salsarica i očajna kao očajna
i, naravno, kako tako očajna mogu da čitam
nikako

vidim ja fino kako me razumijete ovdje..al' neka, neka, duga je noć...pročitaću ja 1oo (sto ) strana, pa ćete da vidite vi

i da se pošteno iskukam, već sam na jedno mjesto kukala, al' imam osjećaj da sam jedino ovdje razumljiva na pravi način
ponavljala sam razred iz salse ...najgora u grupu..i sad me poslije Ng, vraća na početni nivo
nikako
nema veze upoznaćeš nove ljude
nikako

Ti cesto citas nesto za sta ja nisam ni culaDa iskopiram sebe s druge teme
Uzeh danas : Danijel Penak Mala prodavačica proze
Tomas Bernhard : Uzrok
Vladimir Odojevski : Silfida

Ako uzmeš njega, počni od Ruskih noći, to mu je glavno delo, ima filozofski šmek
Ester, ti si nama najbolja![]()

Citam price Jelene Lengold. Stvarno su takve da me bas vuce da ih citam.
Obicno ja sebe teram da citam sve sto nije roman. E, ovde to nije slucaj.
Resila ja tako uvece da procitam po jednu njenu pricu, pa onda Carobni breg.
Ali svaki put procitam po 2-3 price pa je tek onda ostavim![]()

i ne odem u biblioteku i ne dovucem kao sto umem 

Ponavljač'ca![]()
waterfall, znaš li da sam razumatrala tvoju avatar sliku za fb cover, ali pošto zimu ne ljubim, odustala sam![]()
Zato što sam opsesivno njuškalo..često idem tako po biblioteci i izvlačim po intuiciji knjige ( ne spadam u red onih koji ' ne gube vreme na loše knjige'). daj mi knjigu ja ću je makar prolistati
A i obilato koristim Goodreads, onu sekciju za preporuke...idem redom i sve što mi se svidi odma na spisak
Penak je divan, onako vrlo lagan...baš za praznike, Ovo što sad čitam je treći deo iz serije međutim odvojene su knjige tako ih ne moraš čitati po redu..mada je lepše tako
Bernharda svi hvale pa reko hajd da ga uzmem, nisam ga čitala do sad...a Odojevski je moj ponos i otkriće pošto nije toliko poznat ( moram malo da se hvalim, ko će a ko ne ja)Ako uzmeš njega, počni od Ruskih noći, to mu je glavno delo, ima filozofski šmek
![]()
ti nisi divlje dijete, ti si šumska vila...bar te tako ja doživljavamvidim ja fino kako me razumijete ovdje..al' neka, neka, duga je noć...pročitaću ja 1oo (sto ) strana, pa ćete da vidite vi