Tatjana1610
Zainteresovan član
- Poruka
- 408
Rado, pripade mi muka, pa covek ima godina koliko i ja, auh-strasno! Glupo pitanje-bio je bolestan ili neka nezgoda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rado, pripade mi muka, pa covek ima godina koliko i ja, auh-strasno! Glupo pitanje-bio je bolestan ili neka nezgoda?
Desilo se nešto strašno. Umro mi je zet, muž sestre od tetke. Samo 31 godinu je imao.![]()
Desilo se nešto strašno. Umro mi je zet, muž sestre od tetke. Samo 31 godinu je imao.![]()
Postoji akcija da- ako kupite Blic horoskop, koji je 80 din., dobijate 12 markera za obeležavanje strana i sa svakim tim markerom možete da kupite u Laguni knjigu za 100 dinara.
Sad mi je koleginica pokazala. Ne morate verovati u horoskop![]()
Postoji akcija da- ako kupite Blic horoskop, koji je 80 din., dobijate 12 markera za obeležavanje strana i sa svakim tim markerom možete da kupite u Laguni knjigu za 100 dinara.
Moje saucesce Rado, mada su te reci glupe, kao i ostale u takvoj situaciji.
Obradovah se Dani, odavno je ne videh
Ja sam procitala knjigu o Magi (kupila je onog dana kada je izasla i procitala iste noci), ali nisam pisala jer nisam znala da nekoga zanima.
Podeljena je na periode, od najranijeg detinjstva, do smrti, pisac je njena najbolja prijateljica iz detinjstva i pisana je iz te perspektive, prijateljstva, ne iz perspektive popularnosti, EKV-a...... To mi se dopada i dopada mi se sto autor(ka) belezi svoja secanja na dogadjaje, a onda ubacje delove iz Margitinog dnevnika koji se odnose na te iste dogadjaje. Ima fotografija, skeniranih pisama, izvestaja lekarskih, crteza,.... Mesavina osecanja i secanja (kako se i zove knjiga) i jedne i druge, zapazanja, ali i cinjenica.
Jel ima odredjeni spisak knjiga?
Nije to bila koja knjiga iz Lagune, nego sa odredjenog spiska, ovog: http://www.laguna.rs/bo19_st1_uz_1_bukmarker_knjiga_za_100_dinara_laguna.html Videcete da su to knjige koje su se ponavljale u svakoj akciji ali ako nesto niste dosad kupile, dobro dodje i ova fora. A knjige mogu da se kupe u ovim knjizarama:http://www.laguna.rs/v1869_vest_uz_1_bukmarker_knjiga_za_100_dinara_laguna.html
Ima, taj prvi link koji sam gore dala je link za spisak
I onda se debelo iznenadioRuski premijer Dmitrij Medvedev otkrio je nedavno jednoj TV voditeljki, ne znajući da su uključene kamere, da "vanzemaljci šetaju našom planetom".
Naime, voditeljka je, nakon televizijske emisije mreže Ostankino, upitala Medvedeva da li zna nešto o vanzemaljcima.
On joj je odgovorio da ne može da joj kaže "koliko njih je među nama, jer to može da izazove paniku". Ipak, našalio se i rekao da više o vanzemaljcima koji žive na Zemlji može da sazna iz filma "Ljudi u crnom".
Medvedev je pričao i o tajnim izveštajima o vanzemaljcima, koji su se najverovatnije nastanili i u Rusiji.
"Reći ću vam prvi i poslednji put. Sa kovčegom u kojem se nalaze šifre za nuklearno oružje, predsednik zemlje dobije i tajni folder. Ovaj folder sadrži informacije o vanzemaljcima koji su posetili našu planetu. Uz to vam daju i izveštaj o potpuno tajnoj specijalnoj službi koja vrši kontrolu nad vanzemaljcima u našoj zemlji. Ta dva dokumenta se dobiju zajedno s nuklearnim šiframa. Kada se završi predsednički mandat, ti dokumenti se predaju sledećem predsedniku", objasnio je ruski premijer.
sta je ovde istina sta nije ko ce to znti,??,,mozda je obicna novinarska patka )))
e sad meni pade na pamet jedna knjiga koju sam davno citao ....pa ko voli price s one strane logike...
![]()
pozdrav dragim citateljkama
Mos misliti kako je onda kod nasja jutros bila u ono moje vrijeme, rano na trening, napolje
poledile lokve, ona se lagana korica u'vatila
e, imaćemo o čemu da pričamo ovih dana na kafi