Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoji akcija da- ako kupite Blic horoskop, koji je 80 din., dobijate 12 markera za obeležavanje strana i sa svakim tim markerom možete da kupite u Laguni knjigu za 100 dinara.
Sad mi je koleginica pokazala. Ne morate verovati u horoskop :p
Sta vredi. Cim se ja pojavim tamo gde Laguna ima akciju, tu nestane ono jedino sto bih ja htela. 26a.
Na sajmu rasprodata, svratila u jedan Delfi rasprodata... :(
Sad jos da jurim taj horoskop, mada... volim te markere... :think:

Citala Tunel. Dobra je. I vala tanka, da tanja ne moze biti.
Uzmes je, pocnes da citas u podne, i po podne vec kazes "procitala sam jednu knjgu" :lol:
Tema je ljubomora. Bolesna ljubomora.

Ali kada je u pitanju ljubomora, meni uvek prvo padne na pamet Dejvid Grosman i njegova knjiga Njeno telo zna.
U njoj su dve price od kojih je jedna jako dobra na ovu gore pomenutu temu.

Ruski premijer Dmitrij Medvedev otkrio je nedavno jednoj TV voditeljki, ne znajući da su uključene kamere, da "vanzemaljci šetaju našom planetom".

Naime, voditeljka je, nakon televizijske emisije mreže Ostankino, upitala Medvedeva da li zna nešto o vanzemaljcima.

On joj je odgovorio da ne može da joj kaže "koliko njih je među nama, jer to može da izazove paniku". Ipak, našalio se i rekao da više o vanzemaljcima koji žive na Zemlji može da sazna iz filma "Ljudi u crnom".

Medvedev je pričao i o tajnim izveštajima o vanzemaljcima, koji su se najverovatnije nastanili i u Rusiji.

"Reći ću vam prvi i poslednji put. Sa kovčegom u kojem se nalaze šifre za nuklearno oružje, predsednik zemlje dobije i tajni folder. Ovaj folder sadrži informacije o vanzemaljcima koji su posetili našu planetu. Uz to vam daju i izveštaj o potpuno tajnoj specijalnoj službi koja vrši kontrolu nad vanzemaljcima u našoj zemlji. Ta dva dokumenta se dobiju zajedno s nuklearnim šiframa. Kada se završi predsednički mandat, ti dokumenti se predaju sledećem predsedniku", objasnio je ruski premijer.

sta je ovde istina sta nije ko ce to znti,??,,mozda je obicna novinarska patka )))

e sad meni pade na pamet jedna knjiga koju sam davno citao ....pa ko voli price s one strane logike...

028147.jpg

pozdrav dragim citateljkama

E meni ova knjiga baš imala logiku. ( Ili sam tada svima verovala.)

Citala Tunel. Dobra je. I vala tanka, da tanja ne moze biti.
Uzmes je, pocnes da citas u podne, i po podne vec kazes "procitala sam jednu knjgu" :lol:
Tema je ljubomora. Bolesna ljubomora.

Ali kada je u pitanju ljubomora, meni uvek prvo padne na pamet Dejvid Grosman i njegova knjiga Njeno telo zna.
U njoj su dve price od kojih je jedna jako dobra na ovu gore pomenutu temu.

Lamar mila, da te pita Arvenka za roman Njeno telo zna, jel to neki ``laki`` roman ili je ozbiljna prica... o ljubomori, posto to sada ``proucavam``.
Samo da nema previse ``cmakanja``, znas na sta mislim.

hajde procitaj knjigu.. pa onda da popricamo
))

E ja sam citala kao dete ovu knjigu...bila je u kompletu, ako me secanje dobro sluzi uz nju sam citala i Mit o djavolu, Duh Islama i Treci talas...sta znam, populisticki je pristup, stil je poput bajke, mantranje za odrasle i krute a meni je bilo, secam se, zabavno. Pamtim da sam nekako u isto vreme progutala i Eksperiment Delpas pa ako volis misterije moja srdacna preporuka.

4743_1.jpg

devojke, jeste zavejane?
smilie_wet_141.gif

Ja se probila kroz smetove do biblioteke :). Uzela Enciklopediju mrtvih, Danila Kiša. To se čita na Čitalačkom kutku, ali ja nisam sigurna da ću je pročitati do zadatog roka, pa se nisam tamo ni prijavila.
A ni sa Toniom Kregerom, Tomasa Mana nisam daleko odmakla.

Lamar, kako ide Čarobni breg? Ili ti je dosta snega u RL pa ti ne treba i u knjizi?

Lamar mila, da te pita Arvenka za roman Njeno telo zna, jel to neki ``laki`` roman ili je ozbiljna prica... o ljubomori, posto to sada ``proucavam``.
Samo da nema previse ``cmakanja``, znas na sta mislim.
http://www.domacaknjizara.com/user/...zna-david-grosman/33_345_23478_1_0_0/item.jsp
Nista ne brini. Nije cmok-cmok knjiga :lol:
Bas je dobra, meni cak bolja od Tunela. Ja je dobro pamtim i posle nekoliko godina.
Ima dve price, jedna je bas o ljubomori, a i druga je odlicna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back