Kanela
Primećen član
- Poruka
- 676
Citala sam danas puno. Ali medjunarodno privatno pravo i samo mrvu Brajsona.
I ja bih sa vama na kafu
Ali jedino ako vi dodjete do nas 
I ja bih sa vama na kafu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

primetili smoTri dana sam bez interneta, evo javljam se iz škole, a niko i ne primećuje da me nema.![]()

E, i napisala sam ovde da mi se Severac nije svideo jer me je smarala glavna junakinja (da ne tražim opet taj post).
Pravo da vam kažem, smrzla sam se ovde i zavidim Esteriti što je na moru. Mogla bih s njom da ugovorim neko viđanje kad dođem tamo, ako bude htela.
Hm, mogla bih da napravim spisak forumašica i ona štikliram kako koju sretnem uživo.![]()

![]()
![]()
![]()
evo mog prvog štrikeraja ove sezone, a možda bude i poslednji
nikako da ubodem adekvatan broj mašni za dečji šal, parala sam bez preterivanja minimum 10x
zato sam kapu parala možda 3-5x samo
bilo namenjeno za jednu bebicu u kanadi, ali skontala da joj se neće slagati uz skafander, pa će se obradivati jedna devojčica ovde koja je prisvojila bratovu kapu koju je štrikala moja mama![]()

nakon sile paranja i počinjanja, završila konačno
nije kom je namenjeno...
nastavila sam Đurđevićkin Leš u fundusu
ne znam jesam li se kad ovoliko načekala da nekog ubiju
tj još nisam stigla do ubistva i bolje bi joj bilo da je neko stradao
skoro sam pri kraju knjige
počela sam je jedno popodne na bazenu![]()

Bice mrtvih, bice
Meni je to jedna od boljih knjiga ...Kad zavrsis knjigu procitaj http://www.mirjanaojdanic.com/lesufundusu.htm ja sam se kidala od smeha kad sam posle poredila sta je istina a sta je poluistina![]()
Deluje da je Djurdjevicka nasla sebi ravnu ludacu za druziti se![]()

Jesi procitala ovo sa linka?
(mrzim zimu
)
Nemamo temu za decje knjige inace mogu da referisem i sta beba cita, nego to kod njega ne ide u folder procitane knjige - svakog dana im se ponovo raduje 

Dano, divno što ti se Pekić dopao. Veoma ga ljubim.
Veoma je britak, jasan, i divan pisac.
Sjajno što preporučuješ Strah i njegov sluga. Očekujem i sama uživanje u istom. Hvala ti.
Kad je reč o Ursuli, jesi li čitala Levu ruku tame? Omiljeni je romana Milana Mladenovića bio, zanima me?

Da, Pekic mi je bio otkrice iako sam mnogo ocekivala, ali mnogo i dobila. I sad mi se cita jos svasta njegovo, najvise Atlantida i Vreme cuda, ali i Zlatno runo, mada se bojim da cu moci da citam tek kad mi dete podje na fakultet![]()
Važno je da sam kupila.
I Kako upokojiti vampira, i Skakavce i Hodočašće...
Ovo drugo, preteško, pogurkujem samo.
Strah i njegov sluga definitivno nije bila knjiga za mene, prestala sam na pola. Ne volim vampire i tačka.

). Htela bih ponovo da je pocnem, ali ne znam kako da joj pridjem.
Dano
Obozavam tvoje postove, i belezim uvek sve sto mi deluje zanimljivo.
Dok si jos online, da te pitam u vezi one knjige Zivot - Uputstvo za upotrebu. Pocinjala sam da citam (kad je Jovan imao oko mesec dana, los momenat), i bilo mi je tesko da sve ispratim. Da li je uopste bitno pamtiti svaki lik, hoce li se prica vrteti oko njih, ili se do kraja samo gomilaju likovi pa moze opustenije da se cita (ja pravila beleske kao da spremam ispit). Htela bih ponovo da je pocnem, ali ne znam kako da joj pridjem.