Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad pregledam domaći iz predmeta Priroda i društvo...pitanje..kako bi ti mogla, mogao da pomogneš ljudima...odgovor mog đeteta...ja bi dala mnogo hljeba, a i sira

:rotf: evo ne mogu da prestanem da se smijem
dodaću ja luk, pa da se najedu samo tako

sad pregledam domaći iz predmeta Priroda i društvo...pitanje..kako bi ti mogla, mogao da pomogneš ljudima...odgovor mog đeteta...ja bi dala mnogo hljeba, a i sira

:rotf: evo ne mogu da prestanem da se smijem
dodaću ja luk, pa da se najedu samo tako

:rotf: :rotf: ali slatko :heart:

požel'te mi sreću, počela sam i kapu da :strika: za bebu koju sam videla jedino preko skajpa:lol:
imam kod kuće još jedan krimić i započetu Crvenu kraljicu:think:

Majche, srecno:) Super je kad znas da strikas..:strika:
ja znam samo klot -frket a i to nesto nije najbolje:roll:

Poslednja izmena:
ja čitam Vek, od onoga :zper: Aca (a i nije neki, al' ajd' )
kol'ko sam mogla da uhvatim, to je skup priča, 1oo, precizno, za svaku godinu po jedna (za pet dana sam stigla na 1907 god :mrgreen: )...kratke su priče...ne znam dal' mi se svišaju,,,znam samo da mi ne idu baš tečno

Ccccc :eek:
Pa 'el znas ti Majo o cemu se tu radi
facepalm.gif

Verujes Radi vidim
krsti-1.gif

Danas sam uzela u biblioteci Majkl Koneli-Prazan mesec i na prijateljicinu preporuku Baba, nemoj nista da me pitas-Mira Bobic Mojsilovic. Ovu drugu sam procitala vec, brzo se cita... To je inace zbirka ljubavnih prica, koje su poprilicno glupe. Nekoliko njih ima lep stil, i lepe su, al recimo dve-tri od dvadesetak. Citala sam vec njen roman Glad, i uopste mi se nije dopao, tad sam jos rekla da sam zavrsila sa njom... ali eto... :)

Zar ovdje niko ne cita Igoa, Selimovica, Dimu, Andrica,Dostojevskog, Murakamija..... Zasto samo beletristika? Ima li iko ko bjezi od popularistike? To je bre sve nalik spanskim i turskim serijama, lakse je to pogledati nego se zamlacivati knjigom.. U cemu je draz?:dontunderstand:
P.S. Ne prozivam nikoga, samo uopsten komentar!

Zar ovdje niko ne cita Igoa, Selimovica, Dimu, Andrica,Dostojevskog, Murakamija..... Zasto samo beletristika? Ima li iko ko bjezi od popularistike? To je bre sve nalik spanskim i turskim serijama, lakse je to pogledati nego se zamlacivati knjigom.. U cemu je draz?:dontunderstand:

cccccc Seko, Seko
da si nas čitala od početka, shvatila bi da smo mi te Dime, Selimoviće, Andriće i ostale davno apsolvirale
i Murakamije, takođe
bar velika većina od nas
a neke i duplirale čitanje

ustvari smo mi samo tebe čekali da nas to pitaš

Sretnem ja moju bibliotekarku veceras u gradu i caskamo tako i reko 'el imate 50 nijansi sive a ona mene pita:Majo jel znas o cemu je ta knjiga ja reko znam:zper::zper:
I muz ce da cita:per: ako ga ubedim:rumenko:

Nema niceg edukativnog u toj knjizi:(. Sve neki krajnje banalni orgazmi koji dolaze u talasima mimo toliko reklamiranih a istinski nepostojecih sado mazo finesa...pih, razocarala sam se...ocekivala sam makar da mi se zacrvene usi...a nisu...cak sam shvatila da sam poremecena ako je opisano spisateljici poremeceno:(

Nema niceg edukativnog u toj knjizi:(. Sve neki krajnje banalni orgazmi koji dolaze u talasima mimo toliko reklamiranih a istinski nepostojecih sado mazo finesa...pih, razocarala sam se...ocekivala sam makar da mi se zacrvene usi...a nisu...cak sam shvatila da sam poremecena ako je opisano spisateljici poremeceno:(

Sve više me navodite da pročitam ...šta to može da bude neporemećeno poremećeno :think:

Esterita ti je već odgovorila - to smo sve davno pročitale, većinu po više puta. Neću valjda ovde da komentarišem kad po treći-četvrti put uzmem da čitam ''Rat i mir'' ili ''Derviš i smrt''. Uostalom, pominjali smo i njih, što bi znao da si čitao temu, ja sam u više navrata hvalila Dimu.
p.s. Ni meni nije jasno otkud Murakami rame uz rame sa Andrićem :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back