Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Amanda Kvik je pomalo trashy i svi romani su joj na isti kalup. Nisu istorijski (tj. ne pojavljuju se nikakve istorijske ličnosti i događaji), ali se radnja dešava u prošlosti. To je nešto na nivou ljubavnih vikend romana i ne bih ih baš svrstala u isti koš sa Filipom Gregori, koja ipak mora da odradi ozbiljno istraživanje za svaku svoju knjigu.

Još jedan glas protiv Majstora i Margarite. Ni ja nisam mogla da se nateram da je završim.

Majstora i Margaritu sam se naterala da zavrsim. Jedva, ali sam je zavrsila.
Sa 100 godina samoce je bilo povuci-potegni, ali mnoooogo lakse :D

U pravu si za Amandu da to nisu istorijski romani. Pogresno sam se izrazila.
Nego sam htela reci da moja sestra voli da cita te romane gde su zbivanja u proslosti :)

bravo joj ga..
i tebi naravno...sad udri

a htjela sam da kažem da ga u Budvu cijela jedna ulica sa radnjicama u Starom gradu čita..starosna dob od 18 do 6o...i sve redom su oduševljene...tj oduševljenost je blaga riječ...ja sam šokirana, al' stvarno

Koliko sam ja smorena kad bi samo znale.
Ne mogu da citam nista pod milim bogom.
I sta da uzmem da je vrhunski veselo i da se smejem umesto da me davi?

Možda oni Dijamanti i bele rade, to je veselo.
Ili nešto od Kišona ako voliš.
ili Kako da ubijete svog muža Keti Let
Nisam ja debela nego je ova haljina tesna

Lamar, da li je tvoja sestra čitala Krokodil na peščanom sprudu?To je avantura sa primesama ljubavnog, i radnja se dešava u prošlosti, zabavno je, dinamično, dopada mi se i stil pisanja. Autor je Elizabet Piters.

Poslednja izmena:
e pu, pu da ne ureknem
šal se suši na radijatoru, pa sutra ide kod koleginicine bebe na probu(da vidimo oće l valjati, il da param :rotf:)
a ja čitam od pre neko veče(ono kad sam plakala zbog zamršene vunice:sad2:) Lažan utisak-Džefri Arčer
zasad me vuče :)
krimić je u pitanju, naravno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back