minafina
Zainteresovan član
- Poruka
- 352
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni da....Neko pomenu Sto godina samoce. Procitala! Nekako jedva, sto me iznenadilo, ali sam procitala! Obicno ne odustajem od knjige kakva god da je.. Desilo se sa Pamukom. Odusevim se romanom Zovem se crveno a onda kupim Crnu knjigu i jedva procitam trecinu!
Jedva sam procitala i Majstor i Margarita! Toliko preporucivana a za mene veliko razocarenje!
Jel vam se desava da zaboravite radnju knjige koju ste procitali?
Ko je citao Pismo nepoznate zene - Johan Cvajg? Kakav je utisak ostavila na mene ta novela! Divno!

NE. NIKAD.

Neko pomenu Sto godina samoce. Procitala! Nekako jedva, sto me iznenadilo, ali sam procitala! Obicno ne odustajem od knjige kakva god da je.. Desilo se sa Pamukom. Odusevim se romanom Zovem se crveno a onda kupim Crnu knjigu i jedva procitam trecinu!
Jedva sam procitala i Majstor i Margarita! Toliko preporucivana a za mene veliko razocarenje!
Jel vam se desava da zaboravite radnju knjige koju ste procitali?
Ko je citao Pismo nepoznate zene - Johan Cvajg? Kakav je utisak ostavila na mene ta novela! Divno!
inače, Seko, dobrodošla
M i M, isto tako...bljak
A Cvajgova novela, odlična, i mene se dojmija
izgleda da imamo sličnan čitateljski ukus
Pokusavam da nadjem temu na kojoj bi se zadrzala duze, nesto mi je sve dosadno
A sta preporucujes? Ja upravo pocinjem Kapora, Zelena coja Montenegra.To su sve vrlo specifične knjige i ili ih voliš ili ne voliš. Niko za njih (Sto godina samoće, Majstor i Margarita .... ) ne kaže da su "onako". Eto i ti kažeš oduševila si se Pamukovom knjigom, Majstor i Margarita razočarenje.....
Ja redovno zaboravljam o čemu se radi u knjizi. Zato zapišem u 2-3 rečenice. I vrlo često ne mogu da se setim ni uz pomoć toga. Ali tešim se da to znači da knjige nisu ubedljive.
Pamuk mi je smor, ali me nešto vuče da ga čitam ponovo. To je ono kad se mučim da pročitam, ali posle dugo pamtim.

Uh, ja sam se donedavno mucila sa Autostoperskim vodicem kroz galaksiju i batalila sam ga napola. Mada cu dovrsiti kad tad, s obzirom na to da sam natjerala prijateljicu da mi je pokloni![]()
Ja sam to isto batalila. Nisam stigla ni do pola. Nekih 50-100 strana. Nije to za mene. Ne znam da li ću joj se vratiti. Verovatno neću.
Inače počela sam Amandu Kvik, Opasna želja. Pa to izgleda istorijski ljubavni vikend roman.
A počela sam i Toni Kreger, Tomasa Man. To je ozbiljnije.

Ali ona voli sve moguce istorijsko-ljubavne knjige.
Ona bi recimo mogla da gleda i cita Gordost i predrsuda, Prohujalo sa vihorom, Bolenova kci, po 1 000 puta
Pa tako i ta Amanda Kvik, posto je iz te neke epohe, njoj odgovara 100%![]()

Ja nesto navikal na klasiku. Valjda zbog onog: "knjigu u sake!"Devojke, ja na scribd-u uploadujem knjige koje imam
trileri vecinom
pa ako neka pozeli nesto, javite se
pa da vam ostavim link za skidanje![]()

Ja nesto navikal na klasiku. Valjda zbog onog: "knjigu u sake!"
U svakom slucaju hvala, znamo kome da se obratimo ako zatreba![]()
Produžena rasprodaja u Laguni.
http://www.laguna.rs/v1855_vest_veliki_popusti_u_knjizarama_delfi_laguna.html
Takodje.a nema spisak? ili ja ne znam da nadjem! nije da bih nešto kupila, ali da vidim šta to ima tako jeftino.

Tebi je to vrlo zgodno jer ne moras da vuces knjige tamo-ovamo.
Za vas koji ne zivite ovde to je stvrno odlicna opcija![]()