lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Al ja umemNi ja ne umem da heklam ....nikad se neću udati
@ Elefteria ...hvala za predloge![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al ja umemNi ja ne umem da heklam ....nikad se neću udati
@ Elefteria ...hvala za predloge![]()

Ih, sto je nemam, odmah bih je citalaCekajuci autobus pri povratku kuci nisam mogla a da ne zvirnem u " Od reci do reci", od samog pocetka uvlaci i izmamljuje osmeh a to onda prerasta u hihihi-hehehe-hahaha tako da sam morala da zatvorim, vratim u torbu da ljudi ne bi svasta pomislili.
Evo zavirite i sami http://www.alnari.rs/156abbcb-6eda-40da-bed8-1d8d3e17cb89/OD-RECI-DO-RECI.aspx
Ccccc. Pa ti od 78 procitala 77Evo setila sam se još nekih: Iskričavi cijanid, Ubistvo u vikarijatu, Usnulo ubistvo, Tajanstveni satovi, Džep pun žita, Kod belog konja, Treća devojka, Rupa, Ko talas uhvati.

Vidi stvarnoI posle Nemesis je ekspert za Agatu....
a vidi Elefteria![]()

a pri kraju sam knjige Gusareva kći, Margaret Sezar-Tompson, izd Mono i Manjana
i ovo je dobra knjiga i ovo je za preporuku, svakome..ostrvo Jamajka, glumac Erol Flin, Ida, mještanka i Mej njena kćer..odlična, životna knjiga...sve izmišljeno, al' ova Margaret je to odlično odradila..laka i pitka, a zanimljiva..na momente podsjeća pomalo na onu knjigu o Marlonu Brandu i onoj njegovoj tahićanki, koju sam skoro čitala, samo što je ovoa nekako životnija,,,baš mi se dopala...Kerefekice, ako nemaš, KUPUJ

Izvin'te sto vam prekidam pricu, upala sam kako bih preporucila knjigu Vodenica na Flosi. Veoma je lepa![]()

Procitala sam pre toga O ljubavi i drugim demonima i bas mi se dopala, a Sto godina samoce mi je bila doooosadna.

Jedna forumasica, onako iz prikrajka, trazi neku preporuku za knjige koje bi citala.
Posto ne znamo njen knjizevni ukus, neka se javi pa cemo joj rado nesto preporuciti![]()
ni slučajno nemojte da se zaebete i uzmete st.george vunicu patrik 10
znači sad ću da plačem i da premotavam
izvinte na ružnim rečima, al![]()
Cekajuci autobus pri povratku kuci nisam mogla a da ne zvirnem u " Od reci do reci", od samog pocetka uvlaci i izmamljuje osmeh a to onda prerasta u hihihi-hehehe-hahaha tako da sam morala da zatvorim, vratim u torbu da ljudi ne bi svasta pomislili.
Evo zavirite i sami http://www.alnari.rs/156abbcb-6eda-40da-bed8-1d8d3e17cb89/OD-RECI-DO-RECI.aspx
Neko pomenu Sto godina samoce. Procitala! Nekako jedva, sto me iznenadilo, ali sam procitala! Obicno ne odustajem od knjige kakva god da je.. Desilo se sa Pamukom. Odusevim se romanom Zovem se crveno a onda kupim Crnu knjigu i jedva procitam trecinu!
Jedva sam procitala i Majstor i Margarita! Toliko preporucivana a za mene veliko razocarenje!
Jel vam se desava da zaboravite radnju knjige koju ste procitali?
Ko je citao Pismo nepoznate zene - Johan Cvajg? Kakav je utisak ostavila na mene ta novela! Divno!
Neko pomenu Sto godina samoce. Procitala! Nekako jedva, sto me iznenadilo, ali sam procitala! Obicno ne odustajem od knjige kakva god da je.. Desilo se sa Pamukom. Odusevim se romanom Zovem se crveno a onda kupim Crnu knjigu i jedva procitam trecinu!
Jedva sam procitala i Majstor i Margarita! Toliko preporucivana a za mene veliko razocarenje!
Jel vam se desava da zaboravite radnju knjige koju ste procitali?
Ko je citao Pismo nepoznate zene - Johan Cvajg? Kakav je utisak ostavila na mene ta novela! Divno!