Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam od Agate pročitala pitaj boga šta
uzimala sam s početka srednje iz biblioteke non-stop, a i mamina prijateljica je imala neki njen komplet
znam samo da sam dosta knjiga pročitala, ali da mi nisu ostale u sećanju
tj kad počnem da čitam skontam da sam čitala, ali naravno ne sećam se kraja

ali recimo 10 malih crnaca sam čitala samo jednom i sećam se nekih detalja i da mi je bila onako...:sad2:
I ja :D A isto sam citala od Agate svojevremeno dosta.
Meni se cini da bi recimo ona bila dobar izbor za prvu od Agate.
Inace negde sam davno procitala da je Agata napisala 78 romana.

Zato opusteno Nemesis. Ima toga :D Nije mi samo jasno kako tako brzo procitas knjigu :think:

Ja imam samo jednu Agatinu, Bija baja buf se zove. I takodje mi je bila dobra.

I ja :D A isto sam citala od Agate svojevremeno dosta.
Meni se cini da bi recimo ona bila dobar izbor za prvu od Agate.
Inace negde sam davno procitala da je Agata napisala 78 romana.

Zato opusteno Nemesis. Ima toga :D Nije mi samo jasno kako tako brzo procitas knjigu :think:

Ja imam samo jednu Agatinu, Bija baja buf se zove. I takodje mi je bila dobra.

Strasno brzo citam :)
al zato i slabo pamtim detalje knjige
sem ako me zainteresuje jaaako,
onda pamtm sve :)

Čitala sam Bija baja buf, nije loša.
Deset malih crnaca mi je možda najbolja (i najjezivija) Agatina knjiga, a mnogo mi se svidela i Večita noć.
Od onih sa Poaroom preporučujem Smrt na Nilu i Zavesu (poslednji Poaroov slučaj).
Da vidim, šta sam još čitala (ona ima toliko knjiga da ne mogu svih ni da se setim) - Mačka među golubovima (dešava se u ženskom internatu), Karipska misterija, Nesreća nevinih, Sitafordska misterija, Ubistvo u Mesopotamiji, Karte na stolu, Ćutljivi svedok, Zla sudba, Zla kuća, Ubistvo Rodžera Akrojda, Zašto nisu pitali Evansa, Slonovi pamte, Sastanak sa smrću, Jedan, dva, cipela se raspala, Tužni čempres, Nulta tačka, Hotel Bertram, Ubistvo u Orijent ekspresu, pa onda ima 12 slučajeva H.Poaroa (zaboravila sam naziv knjige, paralela sa Herkulovim zadacima, grčka mitologija), Misterija Listerdejl (to su takođe priče, nije nešto), Lord Edžver umire, Vašar zločina, ABC ubistva, Zlo pod suncem... verovatno sam neku preskočila.
Ove podebljane sam izdvojila jer su mi se svidele malo više od ostalih.

Čitala sam Bija baja buf, nije loša.
Deset malih crnaca mi je možda najbolja (i najjezivija) Agatina knjiga, a mnogo mi se svidela i Večita noć.
Od onih sa Poaroom preporučujem Smrt na Nilu i Zavesu (poslednji Poaroov slučaj).
Da vidim, šta sam još čitala (ona ima toliko knjiga da ne mogu svih ni da se setim) - Mačka među golubovima (dešava se u ženskom internatu), Karipska misterija, Nesreća nevinih, Sitafordska misterija, Ubistvo u Mesopotamiji, Karte na stolu, Ćutljivi svedok, Zla sudba, Zla kuća, Ubistvo Rodžera Akrojda, Zašto nisu pitali Evansa, Slonovi pamte, Sastanak sa smrću, Jedan, dva, cipela se raspala, Tužni čempres, Nulta tačka, Hotel Bertram, Ubistvo u Orijent ekspresu, pa onda ima 12 slučajeva H.Poaroa (zaboravila sam naziv knjige, paralela sa Herkulovim zadacima, grčka mitologija), Misterija Listerdejl (to su takođe priče, nije nešto), Lord Edžver umire, Vašar zločina, ABC ubistva, Zlo pod suncem... verovatno sam neku preskočila.
Ove podebljane sam izdvojila jer su mi se svidele malo više od ostalih.

I posle Nemesis je ekspert za Agatu.... :lol:
a vidi Elefteria :D

Ja nisam gledala nijednu ekranizaciju Agate, a da nisam čitala knjigu. Tako sam unapred znala ko je ubica pa sam mogla na miru da uživam u onim predivnim haljinama i scenografiji :D I uvek sam se pitala da li moraju brzo da simaju epizode pošto su u Engleskoj, a tamo retko koji dan da ne pada kiša.
Volim ja i Šerloka Holmsa tj. A.K.Dojla, ali je Agata komercijalnija.
Zapravo, bila sam neko vreme zaljubljena u onog lika što je igrao Holmsa u seriji (Džeremi Bret se zove i odavno je mrtav).

Ja nisam gledala nijednu ekranizaciju Agate, a da nisam čitala knjigu. Tako sam unapred znala ko je ubica pa sam mogla na miru da uživam u onim predivnim haljinama i scenografiji :D I uvek sam se pitala da li moraju brzo da simaju epizode pošto su u Engleskoj, a tamo retko koji dan da ne pada kiša.
Volim ja i Šerloka Holmsa tj. A.K.Dojla, ali je Agata komercijalnija.
Zapravo, bila sam neko vreme zaljubljena u onog lika što je igrao Holmsa u seriji (Džeremi Bret se zove i odavno je mrtav).

Eh, da si mi snajka, čitala bi i Dojla, kupila sam sinu komplet. Obožava ga.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back