krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Slabo. Noćas sam došla sa slave, sad čekam da mm skuva kačamak, pa da prošetam do buvljaka. Treba mi jedan deo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

čita li ovdje iko išta?
ja eto nešto malo
zaglavih sa ovim Milenijumom
)
koje ti Bi spominjes. Ali to je valjda i normalno, jer ovo su ipak knjige naseg detinjstva, a Gradimir je pisao za neku drugu generaciju 
Bas mi je drago sto je ta sekcija lepo krenulaMeni Milenijum nije prijao. Nije mi držao pažnju, makar taj prvi deo, jer mi je bilo nekako nabacano i nekako čudno sređeno po pasusima i odeljcima, i nisam bila zaluđena.
Šta čitam? Hajduka u Beogradu Gradimira Stojkovića. Knjigu koju sam volela kao mala, a koju čitam zbog sekcije. Dogovorili smo se svi da pročitamo to za utorak.
Da podelim utiske o sekciji.
Bilo je mnogo lepo.
Nas dvanaest (jedanest ljubitelja knjige osnovaca i ja velika ljubiteljka) uživalo je u igrama, pričama o knjigama.
Mnogo im je bilo lepo, čula sam kasnije, te postoji šansa da se od utorka grupa poveća.

Ja citam Miljenka Smoju, uzivam, ali knjiga je povelika pa jos nisam zavrsilačita li ovdje iko išta?
ja eto nešto malo
zaglavih sa ovim Milenijumom

Munlajt, jesti ti njima učiteljica ili tako nešto? Baš vam je lepo, uživate zajeno u književnosti, kao i ovde. Ja Gradimira Stojkovića nisam čitala, jer nije bilo njegovih dela kad sam ja bila u uzrastu za to, a posle nikad nisam našla vremena, a ni motiva da ga čitam. A zamišljam da su to lepe pustolovne knjige u kojima se radnja dešava u zanimljivim skrivenim kutcima Beograda. a glavne ličnosti su dečaci od 10-12 godina. Jel grešim? Nešto kao večiti Tom Sojer, ili one lektire iz mog vremena, a iz republika nekadašnje domovine - Družba Pere Kvržice, Dečaci Pavlove ulice, Družina Sinji Galeb i meni neprevazidjeni Orlovi rano lete.

Dragoncice, mislis na ovako neke
Divan je osecaj, zar ne?
Mama ih je dobila od svojih roditelja, to su ona izdanja iz '60 i neke.

Vidis da svi nesto slabije citamo. Doslo nam takvo vreme![]()

i param
i mislila sam da ću čitati jer sam u krevetu....
)
) početak ove Crvene kraljiceE pa ti si vec treca u zadnjih par nedelja, tako da Lamar to nece ni uzimatiMa ne samo da ne citam, vec sam sva usporena, stalno me boli glava i sve mi je fuuuj!
Novembar mi je uvek tako tezak...
Ester, vratila sam treci deo Milenijuma. Ne moze to Tanja dalje da cita
![]()

'Naci, zadnje vreme dosloVeć dva dana ne čitam ništa seksualno, i uželela sam se. Zato sam u biblioteci uzela Džojsova Pisma Nori.![]()
![]()

Ja param jedan dzemper i jednu rolku, i od toga hocu da pletem po sal i kapu.ja ne smem da se javim
i param
za čitanje ima opravdanje..bila mi drugarica prošle nedelje u gostima pa nema smisla da čitam dok je gošća tu
a sad sam bolesnai mislila sam da ću čitati jer sam u krevetu....
ali jok
kad sam ustala uzela sam da kuvam ručak(to ej bilo malopre)
i sad sam došla na forum
možda ču koju stranu pre spavanja, ali da vam kažem iskreno nešto me smara(gle čuda) početak ove Crvene kraljice
ali odustati neću
), pokazacu vam. 

'ajde, jedva čekam ovdje da pišemo o koncu i vunicama
kad već ne čitamo, jel'

ako hocete.