Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da vam :cao: i :cmok2:
Nisam zarazena virusom necitanja kao neki;)
Procitano Midlsex/Eugenides:ok:, Samo budi ovde/Muso:ok:, Svetlost severa/Doneli:ok::ok::ok:, Buda na tavanu/Ocuka:ok: bilo je jos ali se u ovom ternutku ne mogu setiti

Vidim kod vas veselo, sto mi je drago. S vremena na vreme navratim da vas iscitam i prava ste pozitivna terapija!!!!!

hvalati što si se javila
mogla bi da kažeš još nešto, osim ovoga :ok:....što, kad, kako, zašto ti je :ok:

Svima veliki :cmok2:

što ja ovo napravih?

e, nemam živaca da objašnjavam što sam zamutila na Minkinoj poruci, ko shvati, razumjeće...

EEEE vidji ove !!!

Nije joj dovoljno sto se niže ovde:mrgreen: vec i pravi svakojake razmeštaje:rtfm:!

Ester :zag:

LM...za Midlsex jedan :ok: jer mi se svidela ali mi je u pojedinim delovima bila doooosadna.
Samo budi ovde je prva knjiga od Musoa koju sam procitala, mozda zasluzuje i dva :ok:, volela bih da vidim ekranizaciju ove knjige,
Svetlost severa me je ocarala, podsetila na Tesu od d`Ubervila, topla, pitka, diiiivna
a Buda na tavanu drugacija od svih do sada procitanih knjiga, vuce da je iscitas a na kraju :neutral:,
u nekim delovima mi je delovalo kao da sam upala u gomilu zena koje pricaju svaka svoju pricu, mnogo sudbina u kratkim recenicama...

Samo budi ovde je prva knjiga od Musoa koju sam procitala, mozda zasluzuje i dva :ok:, volela bih da vidim ekranizaciju ove knjige,

http://www.imdb.com/title/tt0940580/
Kad odgledas, javi. Ja nikako da stignem da bacim pogled...

Mucim se sa drugim delom Milenijuma i fizikom, a moram da napomenem i sutrasnju kontrolnu vezbu iz matematike!!!:udriglavu:

samo da vam mahnem i da se javim
smilie_girl_062.gif

pametno za kasti - nemam nista :aha:

:bye:

Pocela sam Porodicu. O Bordzijama.
Za sada mi je ok, mada mi je nekako prejednostavna. Mislim, po nacinu pisanja.
Ali jos sam na pocetku, pa je ovo tek prvi utisak.
Ovo je prava knjiga za moju sestru. Sto bi rekli glumci, ona voli epohu :D

Procitala je ovih dana Ostrvo od Aljendeove.
I morala sam da je vratim u biblioteku jer ja sada necu stici da je citam, pa cu je kasnije ponovo uzeti za sebe :confused:

Procitala sam 26a, fina knjiga, tuzna, podseca na detinjstvo. Inace kad nemam vremena da sednem i progutam bar 150 stranica razvlacim knjigu danima, izgubim nit, taman kad se uzivim moram da prekinem. To se desilo sa ovom knjigom, pa mi je malo utisak losiji nego sto bi bio u suprotnom. Sta znam, mozda i nisam mogla toliko da se poistovetim, sestru nikada nisam imala. Za preporuku jeste, za neko kisno popodne... lagana i jednostavna u smislu stila, ali vrlo realna i teska sto se tice sadrzaja :)

Procitala sam 26a, fina knjiga, tuzna, podseca na detinjstvo. Inace kad nemam vremena da sednem i progutam bar 150 stranica razvlacim knjigu danima, izgubim nit, taman kad se uzivim moram da prekinem. To se desilo sa ovom knjigom, pa mi je malo utisak losiji nego sto bi bio u suprotnom. Sta znam, mozda i nisam mogla toliko da se poistovetim, sestru nikada nisam imala. Za preporuku jeste, za neko kisno popodne... lagana i jednostavna u smislu stila, ali vrlo realna i teska sto se tice sadrzaja :)

Evo je kod mene iz biblioteke. Uzela sam je kad i Školice. Dobro me podseti. Trenutno čitam Jagodiće, dala mi koleginica. Isto je ko serija, ali mi se ne sviđa prenaglašena jednostavnost. Ovo je za majčezmajče, ona voli upravni govor.:lol:

Evo je kod mene iz biblioteke. Uzela sam je kad i Školice. Dobro me podseti. Trenutno čitam Jagodiće, dala mi koleginica. Isto je ko serija, ali mi se ne sviđa prenaglašena jednostavnost. Ovo je za majčezmajče, ona voli upravni govor.:lol:

:P
ne volim baš ni jendostavno kad je
mora malo da protrči koji opis radnje, unutrašnjeg stanja junaka itd
i ne volim tanke knjige

:lol:

Meni se ona veoma dopala. Lepo si je opisala, ja bih samo dodala jos to da je nekako topla...
Inace, ja imam sestru za koju sam bas vezana, pa verujem da je i to uticalo na moj utisak.
Meni je ona jedna od favorita za ovu godinu.

Sad se setih. Posle Nove Godine da pravimo opet liste knjiga koje su nam bile najlepse, i liste najlosijih u ovoj godini :D

Mozda su mislili da ide i Suzin filmcic uz knjigu:mrgreen:

Uzela sam da citam Poslednji voz za Istanbul/Ajsa Kulin a ceka me i Ostrvo Aljendeove:manikir:
Mene ovaj naslov vec privlaci. Pisi kakva je :D

Kao sto znate citam Dnevink jednog penzionera. I...
Ovaj Smoje je toliko zarazan da ja vise ne umem da mislim na ekavici.
Ujutru se probudim i sve mi vrvi u glavi: “i sve drćem od stra“, „nemož to bit“, „ajmo ćakulat na rivu“, „grem vanka“, „mene bidnoga“...
Negde sam na pola knjige i do kraja ocekujem da osim sto cu po splitski misliti, da cu tako poceti i da pricam :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back