krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Plavuša sam, moja kosa podseća na slamu, nemam lak na nogama.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jesi i ti iz Zemuna? U Zemunu? Svraćam ja i u tu biblioteku u Cara Dušana i u onu glavnu kod pijace, tamo su ljudi OK, a na Karadjordjevom trgu su neki namćori. Uglavnom sam se davala u potragu za knjigama po preporukama odavde.Ove žene što idu sutra popodne na Sajam neka se jave ili bar neka napišu šta će obući, da ih lakše prepoznamRadu sam videla jednom na slici, čini mi se da ima dugu plavu kosu, ali za Lamar nemam pojma.
Mrs.Bi, i ja retko svraćam u Prvomajsku, mnogo mi je to nabacano, načičkano, što kažeš, sve neke kineske prodavnice i slično. U toj biblioteci nisam nikad bila, ja sam išla u onu Sveti Sava kod Zemunske pijace, a ima i jedan mali ogranak u Cara Dušana.
Uh! Kako ljudi ne mogu da procene ko šta čita!?Pita me danas koleginica (ona što okreće listove knjige kao da je ljubavni vikend roman) da li ću sutra da kupim Suzaninu knjigu. Smrtno me je uvredila.Zatim me je pitala je l' sam čitala Ringišpil.
Ja ne mogu za života da stignem da pročitam nobelovce koje sam navukla u kuću, kud ću ove kojekakve...
Lako ces me prepoznati, nosicu knjigu u ruci![]()
Puno selebriti-personai tzv pisaca....
Atmosfera skoro vasarska.
U par navrata mi je doslo da placem od pitanja koja su mi postavljali ljudi koji su obilazili nas stand.
Obratite paznju na Alnari/Vulkan stand u sporednoj hali...prodaju se knjige raznih izdavaca za 200 din ili 3 za 500. Ima i Valjarevica i svasta nesto zanimljivo.
Na standu lagune je tuca i mislim da to treba zaobilaziti.

Nadam se da ću sresti neku od vas, mene možete prepoznati po smeđoj kosi koja po vlažnom vremenu podseća na gnezdo i nosim više knjiga nego što mogu da ponesem![]()
E, i staviću ljubičastu senku za oči. Od mene dosta![]()
I ja sutra idem, i ja, i ja
bicu najcupavija na sajmu![]()
i moja kosa čupava i podsjeća na gnijezdo kad je vlažno
i nosim tamnoljubičasti lak
i plavuša sam
![]()
Plavuša sam, moja kosa podseća na slamu, nemam lak na nogama.![]()

.... prosto poželim da i ja dodjem na sajam da se prepoznajem sa vama. Mirka, ja sam se pre zvala Pus in Boots(ali ti si neko vreme bila odsutna s foruma, pa nije ni čudo ako ne znaš sve nas)
![]()

Mirka, pošalji mi pp gde mogu da te nađem sutra.![]()

Juce su išli skolarci na sajam...bar odavde...
Od naručene 4 knjige sa lagunine akcije ( kao da ne preteram) srednjoškolac mi doneo jednu -Brajsona.Kaže, dao sam im spisak i oni mi rekli jedna ti je ovde, druga tamo, treća onamo, i ja uzeo tu što je bila "ovde" - nisam mogao da se guram više,a i profesorka je rekla da moramo da kupimo jednu knjigu i eto ja kupio....Kaže da je bio smor i da su ih posle vrlo brzo odveli u Ušće...
Eto tako se sada ide sa školom na Sajam...A i ko da ih natera.Niti čitaju,niti ih interesuje.Kad sve ima na internetu.
Ja sam sva u frasu da će u subotu baš biti gužva i da će se sve to što ja želim sa akcije rasprodati...I to me frustrira...
Al ću zato sutra na koncert Nine Badrić.Ako me ne obori ovaj virus i temperatura...

Ja dosla sa sajma. Videla se sa Radom, Milicinom mamom i Elefteriom
Nismo mi dzaba ovde dobre drugarice jer one su (ako je to uopste moguce) jos 100X simpaticnije uzivo.
Sve triNadam se da i ja njima nisam bila smor
Na Laguni je bas guzva, isla sam 2X ali sam oba puta super prosla.
Uzela sam nasoj drugarici Tatjani
Spaljene senke i Ne idimo nocas psima.
Sebi sam uzela
Bel kanto i Nedelja na bazenu u Kigaliju.
Nisu imali 26a i jos neke koje sam htela, a u onoj guzvi mi stao mozak sta bih umesto njih.

HvalaA tek ti kako si medena
A Rada
A ja sam morala da odem![]()

blago vama, danas ste bas uzivale 

I sad ono najvaznije. Tana-na-na
Kupila Buick Rivera od Miljenka Jergovica
I dobila potpis od mog Miljenka![]()