Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa Lagunine akcije valjaju: 26a, Devojka sa Zanzibara, Ljubav, znatizelja, prozak i sumnje; Muzika i tisina (fantasticna), Ne dao Bog veceg zla, Ne idimo nocas psima, Nedelja na bazenu u Kigaliju.

Probrala bih jos 4-5 da kupim, ali necu ici. Ko ide neka uziva i za mene :)

Da li valjaju, pod uslovom da je išta ostalo: Dete jutra Polin Gedž, Brat i sestra Džoana Trolop, U susret svetlosti Adel Geras?
Od Adel sam čitala Troju i Itaku i svidele su mi se, ali ovo je neki drugi žanr, čini mi se.

Ja sa Lagunine akcije preporučujem: Smisao noći, Svinja koja bi da bude pojedena, Ralfova zabava, Regtajm u Simli, Prodavnica sarija, Praotac, Poslednja kašmirska ruža, Pesma o Troji, Muzika i tišina, Mreža vremena (SF), Klub debelih žena 1 i 2, Jevrejska mlada, Izgubljeni dnevnik Don Huana, Hotel Borg, Dijete oštećuju mozak, Buđenje Valhale, Adamovi sinovi.

Nije za kupovinu: Tajna istorija, Svadba kraj mora, Sedam sunčanih dana, Sirenina stolica, Slikar, Oko čega smo se sve moja devojka i ja svađali, Opčinjeni draguljima, Mongolija, Kamionci, Iscelitelj, Italijanski sekretar, Trbuh Atlantika, Tajanstvena ptica, Slučaj Rafael

Onako: Slikari i modeli, Smrt u teatru La Feniče, Sahara, Noć kaligrafa, Ne neću da se učlanim u klub ljubitelja knjiga, Krađa Atine, Kambizova izgubljena vojska, Danteova zamka, Damasko sečivo, Venčani kum, Svadbena torta, Spremna ili ne, Projekat:sreća

Ove žene što idu sutra popodne na Sajam neka se jave ili bar neka napišu šta će obući, da ih lakše prepoznam :D Radu sam videla jednom na slici, čini mi se da ima dugu plavu kosu, ali za Lamar nemam pojma. :malav:

Mrs.Bi, i ja retko svraćam u Prvomajsku, mnogo mi je to nabacano, načičkano, što kažeš, sve neke kineske prodavnice i slično. U toj biblioteci nisam nikad bila, ja sam išla u onu Sveti Sava kod Zemunske pijace, a ima i jedan mali ogranak u Cara Dušana.
Jesi i ti iz Zemuna? U Zemunu? Svraćam ja i u tu biblioteku u Cara Dušana i u onu glavnu kod pijace, tamo su ljudi OK, a na Karadjordjevom trgu su neki namćori. Uglavnom sam se davala u potragu za knjigama po preporukama odavde.

Pita me danas koleginica (ona što okreće listove knjige kao da je ljubavni vikend roman) da li ću sutra da kupim Suzaninu knjigu. Smrtno me je uvredila. :malav: Zatim me je pitala je l' sam čitala Ringišpil. :( Ja ne mogu za života da stignem da pročitam nobelovce koje sam navukla u kuću, kud ću ove kojekakve...
Uh! Kako ljudi ne mogu da procene ko šta čita!?

Lako ces me prepoznati, nosicu knjigu u ruci :malav:
Puno selebriti-persona :roll: i tzv pisaca....
Atmosfera skoro vasarska.
U par navrata mi je doslo da placem od pitanja koja su mi postavljali ljudi koji su obilazili nas stand.
Obratite paznju na Alnari/Vulkan stand u sporednoj hali...prodaju se knjige raznih izdavaca za 200 din ili 3 za 500. Ima i Valjarevica i svasta nesto zanimljivo.
Na standu lagune je tuca i mislim da to treba zaobilaziti.
:zaljubljena:
Nadam se da ću sresti neku od vas, mene možete prepoznati po smeđoj kosi koja po vlažnom vremenu podseća na gnezdo i nosim više knjiga nego što mogu da ponesem :D
E, i staviću ljubičastu senku za oči. Od mene dosta :mrgreen:
I ja sutra idem, i ja, i ja :zskace:
bicu najcupavija na sajmu :mrgreen:
i moja kosa čupava i podsjeća na gnijezdo kad je vlažno
i nosim tamnoljubičasti lak
i plavuša sam
:mrgreen:
Plavuša sam, moja kosa podseća na slamu, nemam lak na nogama.:zcepanje:
:rotf:

E, blesave ste:heart:.... prosto poželim da i ja dodjem na sajam da se prepoznajem sa vama.

Čitam Brbljivicu u velikom gradu. Pa to nešto kao Kupoholičarka. Čak joj se i dečko zove Luk! Jel se Luk zvao onaj Bekin?!
I malo sam pretražila i ovu i Biblioteku1, Cru* ju je uzimala za ćerku, Nalenceta je smarala, bila joj je bolja Pa šta ako imam koji kilogram viška. Jel trebalo to da čitam prvo? Pošto su komplikovane, ozbiljne, dubukoumne knjige, pa neću shvatiti :roll:

Mirka, ja sam se pre zvala Pus in Boots :) (ali ti si neko vreme bila odsutna s foruma, pa nije ni čudo ako ne znaš sve nas)
:D

Sto odmah lepo ne kazes nego me zbunjujete :azdaja:

I kako Sirenina stolica nije za kupovinu? :azdaja:

Mirka, pošalji mi pp gde mogu da te nađem sutra.;)

Rado bila sam juce, danas sam zarobljena pod neonskim svetlima kancelarije na Novom Beogradu :(

Dragonfly: Tiago je potpisivao oko 19h ja sam u to vreme vec uveliko pravila kuci pitu od jabuka.

Juce su išli skolarci na sajam...bar odavde...
Od naručene 4 knjige sa lagunine akcije ( kao da ne preteram) srednjoškolac mi doneo jednu -Brajsona.Kaže, dao sam im spisak i oni mi rekli jedna ti je ovde, druga tamo, treća onamo, i ja uzeo tu što je bila "ovde" - nisam mogao da se guram više,a i profesorka je rekla da moramo da kupimo jednu knjigu i eto ja kupio....Kaže da je bio smor i da su ih posle vrlo brzo odveli u Ušće...
Eto tako se sada ide sa školom na Sajam...A i ko da ih natera.Niti čitaju,niti ih interesuje.Kad sve ima na internetu.
Ja sam sva u frasu da će u subotu baš biti gužva i da će se sve to što ja želim sa akcije rasprodati...I to me frustrira...
Al ću zato sutra na koncert Nine Badrić.Ako me ne obori ovaj virus i temperatura...

Mm i ja bili juce.
Ulov je sledeci...

Hiljadu i jedna noc,izdavac Cigoja.Po neverovatnoj ceni za komplet od 11 knjiga,tvrda povez 1100 din u mesto 8000 din.
Put kojim se redje ide-Skot Pek
Deseti dar-Dzejn Dzonson
Carobnica iz Firence-Salman Ruzdi
Ove tri sa Alnarijeve akcije 3 za 999,uz to dobila Schweppes i 3 u 1 kafu.:D
Hiljadudevestopetnaesta-Branislav Nusic
Asteci-Dzordz Vejlant
I naravno Dunja je dobila knjigu.

Do Lagune nisam isla,ne mogu da se bijem sa narodom.
Deca su me izludjivala,samo su pravila guzvu,mislim na one u coporu.:D

Antikvarnice su me razocarale,bas su podigli cene...:(

Juce su išli skolarci na sajam...bar odavde...
Od naručene 4 knjige sa lagunine akcije ( kao da ne preteram) srednjoškolac mi doneo jednu -Brajsona.Kaže, dao sam im spisak i oni mi rekli jedna ti je ovde, druga tamo, treća onamo, i ja uzeo tu što je bila "ovde" - nisam mogao da se guram više,a i profesorka je rekla da moramo da kupimo jednu knjigu i eto ja kupio....Kaže da je bio smor i da su ih posle vrlo brzo odveli u Ušće...
Eto tako se sada ide sa školom na Sajam...A i ko da ih natera.Niti čitaju,niti ih interesuje.Kad sve ima na internetu.
Ja sam sva u frasu da će u subotu baš biti gužva i da će se sve to što ja želim sa akcije rasprodati...I to me frustrira...
Al ću zato sutra na koncert Nine Badrić.Ako me ne obori ovaj virus i temperatura...

Ne daj se Kerefeko, moras da budes fit i za koncert i za sajam!
Zato ja vidjam neuobičajene grupe dece oko Ušća.

Majo, lepe si knjige kupila

Kako je bilo na Aleksandrinom?

Inace, apsolutno se slazem - Nina nije za Arenu vec za SC. Ja biih isla da je bila u SC, a ona u Areni..:confused:
niti su pesme za Arenu, niti je vokal, vise nega intimnije atmosfera kao u SC..

Ja dosla sa sajma. Videla se sa Radom, Milicinom mamom i Elefteriom :heart:
Nismo mi dzaba ovde dobre drugarice jer one su (ako je to uopste moguce) jos 100X simpaticnije uzivo.
Sve tri :D Nadam se da i ja njima nisam bila smor :)

Na Laguni je bas guzva, isla sam 2X ali sam oba puta super prosla.
Uzela sam nasoj drugarici Tatjani
Spaljene senke i Ne idimo nocas psima.
Sebi sam uzela
Bel kanto i Nedelja na bazenu u Kigaliju.
Nisu imali 26a i jos neke koje sam htela, a u onoj guzvi mi stao mozak sta bih umesto njih.

Ja dosla sa sajma. Videla se sa Radom, Milicinom mamom i Elefteriom :heart:
Nismo mi dzaba ovde dobre drugarice jer one su (ako je to uopste moguce) jos 100X simpaticnije uzivo.
Sve tri :D Nadam se da i ja njima nisam bila smor :)

Na Laguni je bas guzva, isla sam 2X ali sam oba puta super prosla.
Uzela sam nasoj drugarici Tatjani
Spaljene senke i Ne idimo nocas psima.
Sebi sam uzela
Bel kanto i Nedelja na bazenu u Kigaliju.

Nisu imali 26a i jos neke koje sam htela, a u onoj guzvi mi stao mozak sta bih umesto njih.

A tek ti kako si medena :zaljubljena:
A Rada :zaljubljena:
A ja sam morala da odem :sad2:

I slikala sam knjige i potpis i sve, ali ne mogu da postavim slike :(
Pre sam postavljala preko imageshack-a, sad nece :(
A zasto sad to nece :think:

PS Evo sad mi Rada poslala poruku, jos nije stigla kuci a kad stigne javice se.
Rekla mi je da vas pozdravim i kazem da je kupila ravno 20 knjiga :D
Eto tako da se ne sekirate i ne razmisljate da li je nesto kupila ili nije :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back