Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lamar, možeš da kupiš i stariju knjigu ako je od istog izdavača i ako se nije rasprodala, naravno, nije nikakav problem, gledala sam ljude kako daju piscu i novije i starije knjige na potpis.

Ja sam pretprošle godine od kuće ponela Lagunino izdanje Ljubivoja Ršumovića da mi ga potpiše, a prodavačica na Laguninom štandu na Sajmu me pitala odakle mi knjiga i da li sam je platila :tiganj: Ignorisala sam je.

Jao, Dunja i knjige, divno :heart:

Poslednja izmena:
Mirka je onom slikom bas dobro ilustrovala pustoš na Sajmu.

Ja sam sinoć završila Slučaj neverne Klare Mihala Vivega u originalu, na češkom. Utisci su onako, nekako predvidivo. Neki je smatraju Viveginom najslabijom knjigom.

Poznati pisac (42-3) iznajmljuje privatnog detektiva (50) da prati njegovu devojku (20). Naravno, uhvati je u preljubi, ali je nagovori da prestane s tim, jer je pisac voli i hoće da je oženi i ona pristane. Pisac im oboma (devojci i detektivu) pokloni aranžmane za Kinu (pošto devojka studira kineski), gde se njih dvoje, naravno, smuvaju. Na povratku ih dočekuje pisac koji je unajmio druge detektive da ih prate, spreman na surovu osvetu. Ispričala sam vam ceo sadržaj jer knjiga nije prevedena, pa ne verujem da će je neko čitati. A čak i da jeste, nije za neku ekstra preporuku

Idem danas u potragu za novom bibliotekom. Lako sam našla karton (nije takav slučaj sa svim stvarima), sa spiskom knjiga za čitanje, koji opet moram da ažuriram jer sam pola pročitala. Tu je papirić na kome piše da je od Salmana Ruždija za početak bolje uzeti Mavrov poslednji uzdah ili Čarobnicu, a ne Satanske stihove, ni Deca ponoći.
Sutra izveštaj, jer i dalje nemam internet kod kuće.
E što je nezgodno živeti bez tako nekih stvari na koje smo se navikli.
Priključila sam i neki stari telefon koji nije bežični, pa sad čučim pored njega kad telefoniram.

Danas sam imala sjajan ulov u biblioteci, već dugo nisam tako iščekivala da sednem i čitam ( sem možda sa Midlseksom).
Erlend Lu - Prohujalo sa ženom
Vasilij Aksjonov - Moskva kva-kva
Blez Sandrar - Moravagine

Uhhh, čim ručam , kafa i pravac terasa.
Planirala sam da čitam Mirandolu za ispit iz f. antropologije al će sačeka malo

Pošto ste me iskulirale za pitanja u vezi sa Laguninom akcijom, onda mi bar kažite kakav je Brajsonov Iščezli kontinent...Znam da je Brajson obožavan i hvaljen, kako ovde, tako i uopšte,ali ima neka njegova knjiga po kojoj ste oplele...ne znam zašto, ali mislim da je baš ova...Znam, znam, napredno pretraživanje,ali ako neko zna "iz glave"...

I da li je Venčani kum ( Lagunino izdanje) pominjan kao ok limunada za plažu?Mislim je l' to taj kum? :)

Pošto ste me iskulirale za pitanja u vezi sa Laguninom akcijom, onda mi bar kažite kakav je Brajsonov Iščezli kontinent...Znam da je Brajson obožavan i hvaljen, kako ovde, tako i uopšte,ali ima neka njegova knjiga po kojoj ste oplele...ne znam zašto, ali mislim da je baš ova...Znam, znam, napredno pretraživanje,ali ako neko zna "iz glave"...

I da li je Venčani kum ( Lagunino izdanje) pominjan kao ok limunada za plažu?Mislim je l' to taj kum? :)

Na tom linku je spisak knjiga koje su na popustu, a ima i cena, tj. koliko koštaju na Sajmu,
ako nema baš direktno na linku, ima na sajtu Lagune.

Da, "Venčani kum" je lagana beletristika, za opuštanje... :)

ja nemam pojma za tu Lagunini akciju :rumenka:

Ne znam po kojoj su devojke oplele ali znam da su se sve slozile da je dobra ''Ni tamo ni ovde''

to je taj kum, meni se knjiga bas svidela>:)

Pa sta je pitanje ako Rada nije dala tacan odgovor?

Mislim da na sajmu ove godine nece biti guzva ni u subotu...
Evo slike slikane juce u 19h.

Pogledajte prilog 258018

Dete nije moje cisto da se zna :)

Lamar, možeš da kupiš i stariju knjigu ako je od istog izdavača i ako se nije rasprodala, naravno, nije nikakav problem, gledala sam ljude kako daju piscu i novije i starije knjige na potpis.

Ja sam pretprošle godine od kuće ponela Lagunino izdanje Ljubivoja Ršumovića da mi ga potpiše, a prodavačica na Laguninom štandu na Sajmu me pitala odakle mi knjiga i da li sam je platila :tiganj: Ignorisala sam je.

Jao, Dunja i knjige, divno :heart:
Jednostavno receno (primer), hocu da mi Vuk potpise Noz, nemam tu knjigu kupljenu, da li mogu posto je starija da je kupim na standu tog izdavaca, ili moram da je kupim u gradu i da je donesem na potpis? Elefteria me je shvatila :D
Ali nije bitno, zakomplikovala sam :lol:

Bas cudno da na sajmu bude ovako. Obicno je guzva :think:
Ja sam danas videla neku guzvu ISPRED sajma, neku decu sa nastavnicima...

Mirka je onom slikom bas dobro ilustrovala pustoš na Sajmu.

Ja sam sinoć završila Slučaj neverne Klare Mihala Vivega u originalu, na češkom. Utisci su onako, nekako predvidivo. Neki je smatraju Viveginom najslabijom knjigom.

Poznati pisac (42-3) iznajmljuje privatnog detektiva (50) da prati njegovu devojku (20). Naravno, uhvati je u preljubi, ali je nagovori da prestane s tim, jer je pisac voli i hoće da je oženi i ona pristane. Pisac im oboma (devojci i detektivu) pokloni aranžmane za Kinu (pošto devojka studira kineski), gde se njih dvoje, naravno, smuvaju. Na povratku ih dočekuje pisac koji je unajmio druge detektive da ih prate, spreman na surovu osvetu. Ispričala sam vam ceo sadržaj jer knjiga nije prevedena, pa ne verujem da će je neko čitati. A čak i da jeste, nije za neku ekstra preporuku

Idem danas u potragu za novom bibliotekom. Lako sam našla karton (nije takav slučaj sa svim stvarima), sa spiskom knjiga za čitanje, koji opet moram da ažuriram jer sam pola pročitala. Tu je papirić na kome piše da je od Salmana Ruždija za početak bolje uzeti Mavrov poslednji uzdah ili Čarobnicu, a ne Satanske stihove, ni Deca ponoći.
Sutra izveštaj, jer i dalje nemam internet kod kuće.
E što je nezgodno živeti bez tako nekih stvari na koje smo se navikli.
Priključila sam i neki stari telefon koji nije bežični, pa sad čučim pored njega kad telefoniram.
Vidi se sta ti je bilo najvaznije kod pakovanja :lol:
E, taman cu i ja da ubelezim to za Ruzdija :)

Danas sam imala sjajan ulov u biblioteci, već dugo nisam tako iščekivala da sednem i čitam ( sem možda sa Midlseksom).
Erlend Lu - Prohujalo sa ženom
Vasilij Aksjonov - Moskva kva-kva
Blez Sandrar - Moravagine

Uhhh, čim ručam , kafa i pravac terasa.
Planirala sam da čitam Mirandolu za ispit iz f. antropologije al će sačeka malo
Mada sam je davno citala, neobicna i luda prica :)

Meni je bila OK, mada je dosta njih reklo da je malo dosadnjikava.
Meni se od Brajsona UOPSTE nije dopao Sekspir, a Ni tamo ni ovde mi je bila odlicna.

Za ove akcije ti ja nista ne znam, to znaju ovi knjigokupoholicari Rajka & Comapny :lol:

Jeste,link za akciju sam nasla naFB profilu Lagune...kao sto sam vam i napisala u onom postu pre neki dan koji ste iskulirale.Cena nije bilo nigde,a sada ih ima na Laguninom site-u , ali tek kad se gleda odredjena knjiga sa spiska pojedinacno...Nije neki izbor,ali sam naravno, nasla ponesto...Knjige su od 70 rsd , pa nadalje...Za sutra znam da idu dve srednje skole,pa sam narucila,da ne cekam do subote...:rumenko:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back