Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego, sad sam se vratila s promocije romana Via Romana. Vuk mi je potpisao knjigu :zskace: (to mi je prva posveta, iako imam sve njegove knjige). Kako je svet mali, tamo se slučajno sretoh s mojom Dasty, jer, iako sam želela, nismo uspele da uspostavimo kontakt.:lol:

Samo da izjavim za televizor: danas sam saznala da se na sajam knjiga ide u četvrtak, i prijavila sam se.:zskace:
smilie_girl_192.gif
smilie_girl_299.gif
smiley-bounce015.gif
smilie_girl_014.gif
smilie_girl_252.gif

PortaLibris, 2008, Beograd

Veoma me zanima kakav je pisac jer sam pročitala da ga porede s Kafkom i Helerom.

Kažu da su njegova dela obojena socijalnim realizmom, kao i magijskim realizmom po ugledu na Markesa.
Znaci on i ja se necemo druziti :manikir:
http://www.monoimanjana.rs/v/771d7241-a29e-412f-808e-8fe88f56f467/3za999.aspx
Kakva parada neprivlačnih naslova. Imam ovu prvu na listi, i nije bila loša. Ali, da izabereš tri? Koje tri, pobogu?

Bar nisu toliko jadni da na akciju stave npr. drugi deo nekog serijala, kao što neki rade. Šta oni misle, da ću da se zeznem i kupim drugi deo nečega na akciji, pa onda prvi po punoj ceni da bih imala početak? Čim ugledam tako nešto, momentalno se okrećem i napuštam objekat (knjižaru). Mudrije im je da stave prvi deo nečega na akciju, pa da se ljudi navuku i onda kupe ostale delove koji nisu na akciji, ovako nas samo vređaju.

Ester, šta rade starke tvog bivšeg u kući, zar ih nije tvoj muž proterao odavno? :zcepanje:

Inače, počela sam da čitam 26a.
Bas me zanima utisak :)

pa to su starke od njega, tj bivšeg muža..tj muža doviđenjaprijatno
ja ti moja Ela, a i sve ostale (daje se na znanje)...ništa muško u kući i oko kuće nemam 1.(i kučak mi otišao)..ustvari imam oko kuće, 2.imam komšiju Neđa bravara (mada su njemu 75 god, ne znam dal' uopštew da ga računam :mrgreen: )
1.
smilie_girl_097.gif

2. Taj ti je najpouzdaniji veruj mi :mrgreen:

Ako zna (i hoće) da popravlja stvari po kući računaj ga!
Ja ništa ne čitam, ali sam danas kupovala mužu cigare "u tvrdom povezu". Nisam mogla da se setim kako se kaže.
Pa prolupale smo :zcepanje:

Nego, sad sam se vratila s promocije romana Via Romana. Vuk mi je potpisao knjigu :zskace: (to mi je prva posveta, iako imam sve njegove knjige). Kako je svet mali, tamo se slučajno sretoh s mojom Dasty, jer, iako sam želela, nismo uspele da uspostavimo kontakt.:lol:

Nas dve ne moramo ni da se dogovaramo , odmah se pronađemo .
Ovako je bilo i letos .... jednom u parku Svetog Save na koncertu a drugi put na keju isto na koncertu u okviru Nišvil džez festivala.
Kada su ovakva dešavanja gužva je prevelika a nas dve se uvek nađemo.
I meni je knjiga sa posvetom , da se i ja pohvalim i poljubila me je Biljana Stanojević , pesnikinja iz Niša.
Jedno baš lepo veče :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back