Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali, zato sam svratila u biblioteku, i lepo uzela pravi roman.;) Nije ni on mnogo obimniji, samo duplo.
Da, i uzela sam ovo što se prodaje uz Gloriju, Umetnost vožnje po kiši, ne'am pojma šta je.

To je knjiga gde je narator ostareli pas, prica o svom zivotu. Vlasnik valjda vozi neke trke. Nisam jos procitala ali sam kupila svekrvi pa sam samo pocetak procitala, pominje A. Senu (vozac formule), a ima i teoriju da psi u sledecem zivotu postaju ljudi, i tako. Cini mi se da je pominjana i ovde kao lepa knjiga.
Mozda bih i ja mogla tu da citam, ionako se pitam sta bih sad.

Читам Дионисове степенике
Одлична књига. Интересантна радња, држи пажњу, увлачи у себе, није очигледна.
Тек до пола стигла. Не дјелује ми да ће утисак да се поквари.

Cao devojke...samo da vam mahnem :cao:...vidim da ste mi dobro i zdravo.

Imam da se pohvalim :p...dobila sam clanarinu u biblioteci za dz, kao davalac krvi...nisam ni znala da to moze :lol:
Al mi ukinuse porodicnu clanarinu (kao da mi i treba :andjeo:)

I nisam nasla Midlseks :(

Dobro veče čitalice :D
Pročitala sam Ukus koštica jabuke
Možda sam malo više očekivala od bestselera . Nije me oduševila ali nije bila ni prazna.
Draga Rado, evo krećem sa čitanjem tvojih knjiga...samo da odlučim šta prvo ...

''Tajna mesečeve zemlje'' Elizabet Gudž, Laguna - slatka knjižica za decu, ali i odrasli mogu da uživaju u njoj. O trinaestogodišnjoj devojčici Mariji koja odlazi kod svog ekscentričnog deda-ujaka i otkriva sasvim nov svet. Na koricama stoji preporuka Dž.K.Rouling (autorke serijala o H.Poteru), samo što ovde nema letenja na metli, čarobnih štapića i sličnih čudesa. Ali zato su tu stroga, ali dobroćudna guvernanta-usedelica, izvrstan i pompezan kuvar-kepec, lav koji misli da je pas i jedan kunić :heart:

Sad čitam Moj gospodin savršeni Aleksandre Poter i mogu reći da mi je drago što postoje ovakve knjige jer mi podižu raspoloženje (pogotovo posle čitanja Dečaka u prugastoj pidžami), a par puta sam se i naglas nasmejala.

Proklinjaćeš dan kad si se učlanila. Pazi šta ti kažem. Droga! :zcepanje:

E znas sta, i necu.
Nazvacete me mozda snobom i kojekakvim drugim imenima, al ne vredi...miris knjizare i nove knjige mi je ko droga.
I ima na Kupindu svega i za male pare i sve ...al dzabe ne mirise :(
Kupovacu samo onog cega nema vise u knjizarama.
Biblija otrovne masline za pocetak.
U svakom slucaju dobro mesto za nabavku naslova koji se vise nigde ne mogu naci novi i mirisljavi :)

Sto se Aleksandre Poter tice moje misljenje je da ni jedna knjiga nije nadmasila tu koju sad citas Elefterija.
Ima ona jos slatkih knjiga al ta je nekako najjaca i najoriginalnija.
Mada se meni dopala i ideja knjige "Ko je ta devojka".

Sad čitam Moj gospodin savršeni Aleksandre Poter i mogu reći da mi je drago što postoje ovakve knjige jer mi podižu raspoloženje (pogotovo posle čitanja Dečaka u prugastoj pidžami), a par puta sam se i naglas nasmejala.

Tražila sam ovo kod nas u biblioteci i imaju ali u dečjem delu.
To znači da bih morala da idem u drugu (dečju) biblioteku.

I ja volim nove, mirišljave knjige...Opojni miris papira tek izašlog iz štamparije, mmm
I volim da čitam u krevetu pred spavanje, pa moram uvek da imam novih, svojih knjiga na lageru jer ne mogu među čaršave da unosim nešto raskupusano što je milion njih čitalo pre mene i nosilo ko zna gde.
Ali, to sam već napisala jednom prilikom, čini mi se.

Rado, nemoj da daješ knjige kad ljudi ne znaju lepo da se ophode prema njima. Ja ne dam, pa nek se ljute. Ako njih nije briga da li ću se ja naljutiti kad mi vrate kupus sa savijenim ušima (i to posle godinu-dve), šta mene zabole za njihova osećanja.
Uh, al' sam se naoštrila :mrgreen:

I ja volim nove, mirišljave knjige...Opojni miris papira tek izašlog iz štamparije, mmm
I volim da čitam u krevetu pred spavanje, pa moram uvek da imam novih, svojih knjiga na lageru jer ne mogu među čaršave da unosim nešto raskupusano što je milion njih čitalo pre mene i nosilo ko zna gde.
Ali, to sam već napisala jednom prilikom, čini mi se.

Rado, nemoj da daješ knjige kad ljudi ne znaju lepo da se ophode prema njima. Ja ne dam, pa nek se ljute. Ako njih nije briga da li ću se ja naljutiti kad mi vrate kupus sa savijenim ušima (i to posle godinu-dve), šta mene zabole za njihova osećanja.
Uh, al' sam se naoštrila :mrgreen:

neka te Tihomire
smiri se Tihomire

:cmok2::heart:

ja sam ovaj vikend žestoko mlatila, pela se po nekim kršima gore dolje
i noge mi, naravno, stradale..natekle mi i nabrekle i sve
i jutros ništa nisam mogla da obujem od moje obuće
na kraju sam obula starke od bivšeg...zatekle se u kući, valjda se skupile od pranja
tako da sam sva sretna mlatila po gradu sa obućom 43

ovo čisto da nastavim niz, :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back