Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Ove godine sve pada u subotu ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bre kud mu reci moglo je to biti dobro zezanje![]()
У Америци је Шкворецки, кад мачак отвара и краде храну из фрижидера и скроз је уврнута.
Помешао сам, има 20 година да сам то читао, море..има и више од дваес.
Заебала ме та емиграција и Источна Европа.
Ахм, ебига, рекла ми колегиница да јој се свиђа...али не знам шта ми је рекла, који наслов.
Овако:
отровно лишће маслине?
отровно грање?
Отровно уље маслине?
Знате шта је?
У Америци је Шкворецки, кад мачак отвара и краде храну из фрижидера и скроз је уврнута.
Помешао сам, има 20 година да сам то читао, море..има и више од дваес.
Заебала ме та емиграција и Источна Европа.
Što se sajma tiče, danas sam se baš rastužila kad sam videla da se Sveta Petka pada u subotu, a mi poslednjih godina idemo subotom na sajam, kako bi izbegli gužvu četvrtkom, kad je inače đački dan. Kako bre da ne idem kod svojih roditelja na slavu?![]()
Ima i Otrovno mleko maslačka Vide Ognjenović.
Verovatno misliš na Iz života češkog društva.
Amerikansko-srpskorečitelj za ignorantne engleskočitajuće pojedince
Ахм, ебига, рекла ми колегиница да јој се свиђа...али не знам шта ми је рекла, који наслов.
Овако:
отровно лишће маслине?
отровно грање?
Отровно уље маслине?
Знате шта је?
Ima i Otrovno mleko maslačka Vide Ognjenović.
Verovatno misliš na Iz života češkog društva.
Amerikansko-srpskorečitelj za ignorantne engleskočitajuće pojedince
samo da se javim (sporocitajuca) i dalje citam Sevastopoljsjku ruzu..
То! Опчињен сам, како знаш? : )))))
Мислио сам да се сетим принципон негативне селекције, ова није, ни ова лол..
Девојке, свака вам част. Хвала! :цмок:
![]()
mislim da sam ja trenutno gora od tebe
samo vas čitam , Murakami uživa u fotelji ... gde bih ja trebalo da budem
Imam ja. Poslaću ćerku da ti donese, ona i tako žarko želi da ode u Ameriku. Ti si u Americi?!Hvala Bi na informacijama i Razvigoru sto pomenu tu knjigu![]()
Esterita pa hocu da citam ako je nadjem, al ne znam kad cu..
U poslednje vreme ja (ne znam zasto) bas sporo citam..![]()
Pa polako devojke, ne moramo da ispunimo normu. Čitamo valjda iz zadovoljstva. Naidje tako neki period kad sporo ide. Ili zbog drugih obaveza, ili nam knjiga ne legne, ili nam misli prosto vrludaju.... (meni najčešće ovo poslednje).Ja ništa već nedelju dana. Po desetak stranica u busu, a kod kuće ič. Od juče sam još i bolesna.![]()
Imam ja. Poslaću ćerku da ti donese, ona i tako žarko želi da ode u Ameriku. Ti si u Americi?!![]()
Dana je citala tu knjigu i mnogo joj se dopala.Krenula sam sa citanjem zbirke prica koju je uredila Ljubica Arsic i na prvi pogled nesretno nazvala Klinci od dva metra.
Nakon listanja cele knjige i procitanih stotinak strana shvatila sam da naziv ima odlicnu poentu buduci da se prikupljene price odnose na decacko odrastanje i sazrevanje, klasican Felini pristup.
Obuhvacene su price Hemingveja, Ljose, Nobokova, Atvud, Babelj, Benedeti, Fuget, Furnel i tako dalje...lepo stivo za period u kome se nema previse vremena za citanje.
Ja nisam, ali mnogi sa ove teme jesu, i mislim da se svima svidjala.Zapocela sam Brajsona- kratka istorija privatnog zivota.
Za sada mi se svidja i ne znam kuda ce me voditi, a to mi se jos vise svidja.
Ko je citao moze da namigne ili baci prst-gore-dole.