lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Nasa BiVerovatno misliš na Iz života češkog društva.
Amerikansko-srpskorečitelj za ignorantne engleskočitajuće pojedince

Zablista na najtezem pitanju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasa BiVerovatno misliš na Iz života češkog društva.
Amerikansko-srpskorečitelj za ignorantne engleskočitajuće pojedince
Citam trenutno dve knjige. Obe su OK.
Ovu jednu se mislim da preporucim Vanki, ali videcemo do kraja.
A mogu i da joj posaljem po Biickinoj cerki.
Kad vec dete ide
Podstakle ste me da:
Decak u prugastoj pidzami ode na vrh spiska.
A Milenijum i Carobni breg moraju da padnu ove zime.
Trilogiju Milenijum nemoj da preskočiš (moj savet). Oooodličan triler.Citam trenutno dve knjige. Obe su OK.
Ovu jednu se mislim da preporucim Vanki, ali videcemo do kraja.
A mogu i da joj posaljem po Biickinoj cerki.
Kad vec dete ide
Podstakle ste me da:
Decak u prugastoj pidzami ode na vrh spiska.
A Milenijum i Carobni breg moraju da padnu ove zime.
Јесте, одлиЋан (5), свиђа ми се Малопаланачка Америка.Ja nisam, ali mnogi sa ove teme jesu, i mislim da se svima svidjala.
Ma Brajson je odlican![]()
Nowhere man - Aleksandar HemonKoju? Bas me sad interesuje sta to citas!!!
(radoznala, sta cu)
Necu preskociti ni jednu ni drugu. Uporan sam ja citalacTrilogiju Milenijum nemoj da preskočiš (moj savet). Oooodličan triler.
A Čarobni breg je jedna od knjiga koju valja čitati nakon tri nedelje nesikiracije i meditacije, kada ti je mozak ispražnjen od briga. Što je realno izvodljivo kao i da mahneš rukama i poletiš. Bem ti državu i sve![]()
Moze zajedno, al u citalacki klub niksLamar, hajde da Čarobni breg čitamo zajedno. Može i klub?
Bijićki sam zaboravila da prijavim da mi je dete u Češkoj od nedellje. Večeras se vraća.![]()
Onda su sve sanse da ce tako i ostatiPočela Midlseks konačno...za sada mi se vrlo sviđa![]()
Ako ti se dopala ona, onda bi ti se Ni tamo ni ovde dopala X100Јесте, одлиЋан (5), свиђа ми се Малопаланачка Америка.
Ja nisam, ali mnogi sa ove teme jesu, i mislim da se svima svidjala.
Ma Brajson je odlican![]()
Cini mi se da je bila jedna njegova knjiga oko koje su se skoro svi slozili da je dobra - al' sad ne mogu da se setim koja je..![]()
Nowhere man - Aleksandar Hemon
Da te ne izjeda radoznalost
Nas covek, zivi u Americi, pise na engleskom...
I ja mislim da smo se za nju svi sloziliJa bas mislm da je ta, Ni tamo ni ovde![]()
Lamar, hajde da Čarobni breg čitamo zajedno. Može i klub?
Bijićki sam zaboravila da prijavim da mi je dete u Češkoj od nedellje. Večeras se vraća.![]()
Da se pohvalim ...
Pročitala sam Sputnik Ljubav
Primetila sam veliku sličnost između kniga koje sam pročitala. . Ponovo su prisutni likovi iz ogledala , dvojne ličnosti , čežnja i usamljenost.
Da li su svi njegovi romani takvi ?
Mene on zbog toga i nervira. neprestano ponvljena osećanja u romanima.
Baš mi nije prijao.
Svaki junak zagledana u prošlost, osujećen za tužna sećanja, pun ih je,mučan i zagledan u daljine.
Ne prija mi, i Bog!
Inače ne volim takve ljude, istovetni su, i nepreduzimljivi ni kada je o vlastitom životu reč.
Prosirenje podrucja borbe – Misel Uelbek, Plato, 120 str. 8/10
…