Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam videla pre nego sto sam stigla do ovog tvog posta.
Imam jednu drugaricu koja se navukla na slagalicu, ali pojma nemam sta to tacno znaci ni kako se igra.
Moja sestra isto igra nesto na fejsu, pa igra na svom, mom, Jovanovom, Maxovom... profilu.
A ja jos uvek igram one linijice od pre 15-ak godina, one gde su Sloba i Mira "vladar" i "kandidat" :lol:
Meni je to igrica za odmaranje mozga :D

Oooo, 'bar dan
2817852zjvemcl8gt.gif

i Max ima profil? :mazipsa: e, al ste uklopile ove smajlije.
Moj sin je navučen na slagalicu, ja pomažem....

i Max ima profil? :mazipsa: e, al ste uklopile ove smajlije.
Moj sin je navučen na slagalicu, ja pomažem....
Ima. I ima najvise prijatelja od svih nas. Videcemo i da ga ozenimo preko fejsa :lol:
Cim sam videla smajlije u postu Water, odmah su mi ovi pali na pamet :D

Bas sam razmisljala, posto sam skoro citala, o tome da li ce ti se dopasti Prodavnica sarija.
I moram ti priznati da sam pogresila. Mislila sam da ces reci da si mirno mogla da prezivis i bez nje :D

Pa, dobro, malo smo se zanele sa pričama iz života. Nije ovo Književnost pa da ne smemo. Nemoj Vanka, da prepričavaš!

Možda ću se do kraja razočarati u Prodavnicu sarija. Za sada mi je OK. Nije nešto epohalno, ali sasvim mi je lepa za čitanje. Običan život jednog običnog čoveka.

i Max ima profil? :mazipsa:

Ja nemam svoj, ali imam ćerkin i tri lažna, samo u te svrhe. Prijatelje ne prihvatam nikako. :)
Trenutno je sestrin zec kod mene dok je na moru, mogla bih i njemu da otvorim jedan.:rotf: Inače, igram u proseku dva sata dnevno.

Da ne bude spam, ćerka jes' da je dobila knjigu koju nemamo, ali gluplju nije mogla. Čujte Srbi, Arčibald Rajs.:(

Kad vec pominjete nemile gin dogadjaje, meni su samo skidali polip iz kanala, kao i spaljivanje na zivo.

Ja sam u maju 2010. godine jedva zivu glavu izvukla.
Nasli mi polip u kanalu, pa su mi ga izvadili i tako su to ``lepo`` uradili, sve su mi zivo ispomerali da mi je posle deset dana naglo pozlilo, pukla mi je cista na jajniku, umalo da umrem na stolu od sepse.
I dan danas ne znam imam li levi jajnik ili ne. Nije dokazano.
Medicinski fenomen.
Sada citam ``Knjigu lekova Deliverans Dejn``.

o bože, kakva iskustva. Šta li tek ima na specijalizovanim temama!?
Tatjana, lepe si knjige kupila.
Rado, ja sam mom ocu za prošli rodjendan kupila tu knjigu. Pominjao je, pa mi dobro došlo.

Sad vidim da je Domaćica obrisala 89 postova na kuvanju. Možda ovamo ne zalazi. A mi i kad spamujemo nema zle krvi, vredjanja, ni omalovažavanja, pa može da nam progleda kroz prste.
Jel modovi čitaju sve teme ili reaguju samo ako neko prijavi. Ja bih se smorila da sve čitam. Na neke teme baš ne mogu da idem.

Ne kapira da je ovo naše kafanče u koje svraćamo na svakodnevnu dozu raspoloženja.:lol:

:ok::worth::heart:
....I zelim da vam pozelim
...srecan rodjendan,
...brz oporavak,
...uspesno slaganje,
...dobar i bolji ulov u biblioteci
...ili knjizari,
...skoriju Maxovu zenidbu,
...i veliku dozu dooobrog raspolozenja!:cmok2::zag:

Citam Perece za dorucak, laganica, citljiva, nestrpljivo iscekujuci kako ce blesavi mamin sin razresiti zapetljanu ljubavnu situaciju

:ok::worth::heart:
....I zelim da vam pozelim
...srecan rodjendan,
...brz oporavak,
...uspesno slaganje,
...dobar i bolji ulov u biblioteci
...ili knjizari,
...skoriju Maxovu zenidbu,
...i veliku dozu dooobrog raspolozenja!:cmok2::zag:

Citam Perece za dorucak, laganica, citljiva, nestrpljivo iscekujuci kako ce blesavi mamin sin razresiti zapetljanu ljubavnu situaciju

... prvo mesto na listi zelja :D

:lol: Bicete blagovremeno obavesteni o svecanom dogadjaju :lol:

Zamak... je dosadnjikav, u pravu ste bile :D

Nije akcija u pitanju. I ja je ocekujem. :)
Nasla sam u knjizari po staroj ceni Brajsona, 580 din (u Laguni su knjige poskupele), a Avanture u biblioteci niiikad ne mogu da nadjem, tako da sam je kupila.

A mislite da bi trebalo da bude neka letnja akcija uskoro? :)

Čini mi se da sam u par navrata u biblioteci primećivala Brajsonove knjige, mada ih nisam uzimala na čitanje,
a Ljosu još uvek nisam videla (mislim ne njega, već njegove romane)... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back