Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi ne spamujemo, mi se družimo, i ne vidim razlog da ZD ili pile brišu naše postove. Svaka im čast, one su to prepoznale i ne diraju nas. Biblioteka je umesto forumske kafane, jer takve na Ženama nema. Tako ja doživljavam Biblioteku. Da je drugačije, ne bih u nju ni svraćala, imam si ja svoj "ozbiljan" reon na Književnosti. Al' sam muuudraaa, a?:zper:

Laki, ja na momenat pomislih da si počela Kafkin Zamak. Prolupala sam.:zcepanje:

Što se Lagunine eventualne akcije tiče, nEsam zainteresovana. Imam skoro sve što nude, a sve češće se pitam šta će mi. Na voćkama ima bolje i jeftinije. Ali, gledajte da se ne navučete kao ja.:(

Zamak u Pirinejima ili nesto sto sam propustila? :rumenko:
Citam Troje i skroz mi prija. :)

Moonlight, oglasi se kad imas vremena. Nedostajes! :(

Da li lažeš il' se igraš
Ili ti je sad svejedno...
;)

Poslednja izmena:
A mislite da bi trebalo da bude neka letnja akcija uskoro? :)

Čini mi se da sam u par navrata u biblioteci primećivala Brajsonove knjige, mada ih nisam uzimala na čitanje,
a Ljosu još uvek nisam videla (mislim ne njega, već njegove romane)... :lol:

Paa, ocekujem zato sto sam zvala i pitala, i da - potvrdili su mi, mada nisu znali kad tacno.
Bila je proslog leta i oko aprila.
Nego, nakon ovog poskupljenja, nesto nisam sigurna za 4 knjige. :think:

Dok sam citala ``Troje`` mislila sam na nas dvoje. :(
Ta knjiga je mene i mog bivseg povezala.
Na kraju nas je i razvezala. Jer se pojavila - treca.
Ali to se dogodilo mnogo kasnije, bio ljut na mene sto necu odmah da se vratim sa njim u A., htela malo da budem sa detetom, pa nije mogao sam, drug mu nasao sadasnju mu dusicu njegovu dragu.
Al` sam zla, ali sta mogu.
Samo da su mi njih dvoje zivi i zdravi, a onaj gore vidi sve.

Poslednja izmena:
Dok sam citala ``Troje`` mislila sam na nas dvoje. :(
Ta knjiga je mene i mog bivseg povezala.
Na kraju nas je i razvezala. Jer se pojavila - treca.
Ali to se dogodilo mnogo kasnije, bio ljut na mene sto necu odmah da se vratim sa njim u A., htela malo da budem sa detetom, pa nije mogao sam, drug mu nasao sadasnju mu dusicu njegovu dragu.
Al` sam zla, ali sta mogu.
Samo da su mi njih dvoje zivi i zdravi, a onaj gore vidi sve.
Nisi zla , čak je zlo nešto što se javi kad je čovek razočaran i povređen od osobe koju voli, ti ne nosiš zlo i mržnju sa sobom. Zlo se ne oseća ni kad pričaš o njemu.
:heart:

Paa, ocekujem zato sto sam zvala i pitala, i da - potvrdili su mi, mada nisu znali kad tacno.
Bila je proslog leta i oko aprila.
Nego, nakon ovog poskupljenja, nesto nisam sigurna za 4 knjige. :think:

Najavljivali su akciju i na FB profilu...
Bila je i ove godine u tom prolećnom terminu,ali ja nisam našla ništa za sebe...
Ovu očekujem nestrpljivo,ali više da vidim da li će biti bar nešto od onog što me zanima, mada kako sam sumanuto kupovala, sad nikako ne mogu da namaknem 4, nego pravim kombinacije sa sestrom i koleginicima...

Jutros odem po Graciju (časopis Grazia), kad vidim ima ga u dve varijante standardnom i malom formatu ( kažu u sezoni ima i mali - plažni format) - uz mali format knjiga 10.000 ljubavnika.
Nije mi bila interesantna,ali eto možda nekog zanima...
Ja uzela standardni format i dobila torbu u boji kupaćeg ( obično bude nešto bzvz, a ovo baš onako simpa torbičak za plažu)

Poslednja izmena:
Jutros odem po Graciju (časopis Grazia), kad vidim ima ga u dve varijante standardnom i malom formatu ( kažu u sezoni ima i mali - plažni format) - uz mali format knjiga 10.000 ljubavnika.
Nije mi bila interesantna,ali eto možda nekog zanima...
Ja uzela standardni format i dobila torbu u boji kupaćeg ( obično bude nešto bzvz, a ovo baš onako simpa torbičak za plažu)

Bas sam sad ceprkala, ali bez uspeha, da vidim da li je opet samo za podrucje Beograda i Vojvodine...
Idem u setnju veceras, pa cu videti. :hvala:

Šta je to 10.000 ljubavnika? Jel to što je bio onaj konkurs o prevarama, što je valjda Isidora Bjelica ili ko birao.
A bilo je ono što je Mirjana Bobić-Mojsilović pravila neki konkurs, ali sad ne znam na koju temu, pa je izdala i knjigu od najboljih pristiglih radova.
Ili sam ja sad sve pomešala?

To ne deluje baš bezveze. Meni je taj Izrael strašno intrigantan. E sad pitanje kako je to sve obrađeno. Čak i oni komentari nisu apsolutni hvalospevi. Čudo da su ih objavili :zper: Mislim, pročitala sam prva 2-3, ne znam ko su ti ljudi koji pišu. Niste to vi odavde pa da mogu da verujem. Ili moža jeste ;)

Šta je to 10.000 ljubavnika? Jel to što je bio onaj konkurs o prevarama, što je valjda Isidora Bjelica ili ko birao.
A bilo je ono što je Mirjana Bobić-Mojsilović pravila neki konkurs, ali sad ne znam na koju temu, pa je izdala i knjigu od najboljih pristiglih radova.
Ili sam ja sad sve pomešala?

Bobicka je pravila konkurs i skupila najbolje price, mislim da se knjiga zove Antidepresiv.

Mi ne spamujemo, mi se družimo, i ne vidim razlog da ZD ili pile brišu naše postove. Svaka im čast, one su to prepoznale i ne diraju nas. Biblioteka je umesto forumske kafane, jer takve na Ženama nema. Tako ja doživljavam Biblioteku. Da je drugačije, ne bih u nju ni svraćala, imam si ja svoj "ozbiljan" reon na Književnosti. Al' sam muuudraaa, a?:zper:

Laki, ja na momenat pomislih da si počela Kafkin Zamak. Prolupala sam.:zcepanje:

Što se Lagunine eventualne akcije tiče, nEsam zainteresovana. Imam skoro sve što nude, a sve češće se pitam šta će mi. Na voćkama ima bolje i jeftinije. Ali, gledajte da se ne navučete kao ja.:(

Hvala modovima sto razumeju ovu nasu temu na ovaj nacin kako mi na njoj ucestvujemo.
Da nije tako ni ja ne bih navracala, iako ja nemam "ozbiljan" reon :malav:

A mi, di smo, ni za di smo nismo. :lol:
Ja bogami, za di sam, jesam :manikir:

Znam da ste pominjale Saramaga ali da li ste citale ovo: "Death with Interruptions"
(Smrt sa prekidima? ) Naisla sam juce na tu knjigu i na kraju nisam uzela a bila za dz.

Tj izgleda da je kod nas naziv 'Smrt i njeni hirovi'.

Edit: vidim da je Moonlight citala i nije bila odusevljena.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back