krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Fvonka sam uzimala iz biblioteke koliko se sećam, i ič se ne sećam o čemu se radi. Alii zato mi je Mulej bio vrh.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam uzela taj Autostoperski vodič na preporuku moje kume i brže bolje ga ostavila. Neverovatno kako nam se ukusi razlikuju. I to znam oduvek, ne znam što uvek nasednem. Ona nije mogla da čita Izabelu Aljende, kaže konfuzna joj. A Autostoperski vodič nije???![]()
Kriva si, krivaJa sam kriva što smo rano počeli sa listama, ali sam imala vremena sinoć pa iskoristila jer nikad ne znam šta će mi od obaveza uleteti. A biće ih ovih dana.
Nova Godina se čeka kod nas (2 para prijatelja + mi i kuče), pa ću malo više da se potrudim oko dekoracije i trpeze, nego kad mi idemo negde ili ostajemo sami kod kuće. I samo mi naviru ideje. A još mi je sveže od pripreme rodjendana, pa samo da nastavim.
Nisi kriva, vidiš da nam ništa ne fali, da svi rado pišu
Odlične su liste za orijentaciju (pogotovo za mene jer me mrzi da koristim pretragu). Ovako je sve na jednom mestu
Ja ću kod drugarice za doček ako ona bude pravila. Mada, i ako prespavam ponoć ništa strašno, jer mi je ova godina sva bila naopaka i teška, pa me i neke proslave ne zanimaju baš previše. A i priznajem da mi smeta to što se podrazumeva da to veče moram da budem super raspoložena. Nekad mi nije ni do kakvog slavlja, a bilo je i nekih neobaveznih proslava na kojima sam se bolje provela nego za doček (govorim o ranijim godinama).
Ne znam, bio mi je interesantan početak dok su se spremali za smak sveta ili kako su već to nazvali, a posle kad je upao u onaj svemirski brod postalo mi je sve besmisleno. Ne volim tu tematiku. Ja ne čitam ni fantastiku, ni epsku ni tzv.naučnu, ne privlači me. Probala sam, volim da probam sve što hvale, probala sam i Marka Vidojkovića, pa videla da nije za mene.Možda si samo prerano odustala. Meni je ta knjiga odlična i ne sjećam se da sam se nekad toliko ismijao čitajući.
A ce nadjes nekog mladog peMzionera da ti skida one knjige s tavanice?Ovako zamišljam penziju...
![]()
Moje dete došlo malopre iz grada, na sajmu u Domu sindikata kupila mi Ivu Andrića, Romani, onu golemu knjigu. Sa malim zakašnjenjem za rođendan, ljubi je majka.![]()
ja sam ipak za varijantu da mi penzioner skida knjige![]()
Gde da nađem penzionera mlađeg od mene?Možda vojnog?
![]()
Gde da nađem penzionera mlađeg od mene?Možda vojnog?
![]()